Hvis du ikke kan finde din families delte indhold

Kontroller dine indstillinger, og bed dine familiemedlemmer om at kontrollere deres indstillinger. Hvis du stadig ikke kan finde appen eller andet indhold, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Kontroller dine indstillinger for Familiedeling

Sørg for, at du bruger det samme Apple-id til Familiedeling og Medier og køb. Og sørg for, at Deling af køb er slået til. Bed derefter dine familiemedlemmer om at kontrollere deres indstillinger.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger, tryk på dit navn, og tryk derefter på Familiedeling.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Noter, hvilket Apple-id der vises. Du skal bruge dette Apple-id til at logge ind senere.
    iPhone, der viser det Apple-id, som bruges til at dele indhold
  4. Tryk på Tilbage for at gå tilbage til Familiedeling.
  5. Tryk på Deling af køb, og kontroller, at Share Purchases with Family (Del køb med familien) er slået til.
  6. Tryk på Tilbage, og tryk derefter på Apple-id.
  7. Tryk på Medier og køb.
  8. Tryk på Vis konto.
  9. Log på med dit Apple-id. Sørg for, at du logger ind med samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.
    iPhone, der viser indstillinger for Apple-id

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.
  2. Klik på Deling af køb.
  3. Noter, hvilket Apple-id der vises. Du skal bruge dette Apple-id til at logge ind senere.Systemindstillinger på Mac med visning af indstillingerne for Apple-id
  4. Kontroller, at Del mine køb er valgt.
  5. Åbn App Store.
  6. Vælg Butik > Vis min konto.
  7. Klik på Vis oplysninger.
  8. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.
    App Store på en Mac med visning af Kontooplysninger for Apple-id

Hvis du stadig ikke kan finde delt indhold

Sådan logger du af Medier og køb

Kontroller, at du er logget på alle Apple-tjenester med samme Apple-id, som du valgte til deling af indhold med din familie. Du behøver ikke logge ud af andre tjenester, der bruger dit Apple-id, f.eks. iCloud eller iMessage.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på Medier og køb.
  3. Tryk på Log ud.
  4. Tryk på Medier og køb igen.
  5. Tryk på Ikke [dit navn]?, og log derefter ind med det Apple-id, du bruger til Familiedeling.

På din Mac

1. Åbn App Store.
  2. Gå til menulinjen, og vælg Butik > Log ud.
  3. Gå til menulinjen, og vælg Butik > Log ind.
  4. Log ind med samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

På Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Users & Accounts (Brugere og konti) > [dit navn].
  2. Vælg Butik.
  3. Vælg Log ud.
  4. Vælg Log ind.
  5. Log ind med samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

Sådan kontrollerer du, om en app kan deles

1. Gå til App Store.
  2. Find appen.
  3. Rul ned til afsnittet Understøtter, og kontroller, at Familiedeling er angivet.

Nogle apps kan ikke bruges sammen med Familiedeling. Hvis du har købt en sådan app, vises den i købsoversigten, men dine familiemedlemmer kan ikke se eller downloade den igen. Læs mere om de typer indhold, der kan deles med familien via deling af køb.

Spørg dit familiemedlem, om købet er skjult

Hvis et familiemedlem har skjult et køb, kan ingen i familien se det. Et familiemedlem kan vælge at vise skjulte Mac-programmer igen, hvis vedkommende ønsker det.

Kontroller, om enheden opfylder systemkravene

Adgang til familiens delte indhold kræver, at du har en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller en nyere version, eller at du har en Mac med OS X Yosemite eller en nyere version. Hvis du bruger en ældre enhed, er der ikke adgang til familiens delte indhold.