Hvis du ikke får vist familiens delte indhold

Få hjælp til at tilgå din families delte køb og delte abonnementer såsom iCloud-lagringsplads eller Apple Music.

Med Familiedeling kan dine familiemedlemmer dele køb på App Store og køb af musik, film, tv og bøger, et Apple Music-familieabonnement, et Apple Arcade-abonnement, et Apple News+-abonnement, et Apple TV+-abonnement og en iCloud-lagringsplan. Du skal bare indstille Familiedeling, invitere familiemedlemmer til gruppen, og derefter slå de funktioner til, som du vil dele. Vi kan hjælpe dig, hvis du ikke får vist familiens delte indhold.

Gennemse dine indstillinger, og kontroller, at du bruger samme Apple-id, hver gang du logger ind et sted, herunder også på Familiedeling og iTunes Store. Bed derefter dine familiemedlemmer om at gennemse deres indstillinger.

Sådan gennemgår du indstillingerne for Familiedeling

Gennemse indstillingerne for Familiedeling for at sikre, at du er logget ind med det korrekte Apple-id. Se derefter, om funktionerne, som du vil bruge med Familiedeling – f.eks. deling af køb og Apple Music – er slået til.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Familie.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Kontroller eller rediger det Apple-id, som du vil bruge til at dele indhold.
  4. Gå tilbage til Familiedeling, og kontroller, at de funktioner, du gerne vil have, er slået til.
  5. Tryk på Deling af køb, og kontroller, at Del mine køb er slået til.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.
  2. Klik på Deling af køb.
  3. Kontroller eller rediger det Apple-id, som du vil bruge til at dele indhold.
  4. Kontroller, at Del mine køb er valgt.

Gennemse det Apple-id, du bruger til køb

Kontroller, at du er logget ind på iTunes & App Store med det samme Apple-id, som du valgte til deling af køb og iCloud.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på iTunes & App Store.
  3. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id i iTunes Store og til Familiedeling.

Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store og gennemse dit Apple-id.

På din Mac

1. Åbn App Store.
  2. Vælg Butik > Vis min konto.
  3. Klik på Vis oplysninger.
  4. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

Prøv derefter disse trin

Hvis du stadig ikke kan dele, skal du prøve disse trin. Kontroller efter hvert trin, om du kan dele.

Log ud af iTunes & App Store

Hvis du stadigvæk ikke kan se eller downloade din families delte indhold eller bruge dine delte Apple-abonnementer, skal du logge ud af iTunes & App Store og derefter logge ind igen.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] og derefter trykke på Log ud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store, trykke på dit Apple-id og derefter trykke på Log ud.
  2. Følg trinnene på skærmen.
  3. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Log ind.

På din Mac:

1. Åbn App Store.
  2. Vælg Butik > Vis min konto.
  3. Klik på Vis oplysninger.
  4. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id, som du bruger til Familiedeling.

På Apple TV:

1. Gå til Indstillinger > Konti > iTunes & App Store.
  2. Vælg Log ud.
  3. Vælg Log ind.
  4. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, og vælg derefter Log ind.

Kontroller, at du er logget ind på alle Apple-tjenester med det samme Apple-id, som du valgte til deling af indhold med din familie. Du behøver ikke logge ud af andre tjenester, der bruger dit Apple-id, f.eks. iCloud eller iMessage.

Kontroller, om appen kan deles

Hvis du vil se, om du kan dele en app, skal du gå til App Store, finde appen, rulle ned til afsnittet Understøtter og kontrollere, at Familiedeling står på listen.

Nogle apps kan ikke bruges sammen med Familiedeling. Hvis du har købt en sådan app, vises den i købsoversigten, men de andre i familien kan ikke se den eller downloade den igen.

Se, om købet er skjult

Hvis et familiemedlem har skjult et emne, kan ingen i familien se det. Et medlem af din familie kan vise apps til Mac igen, hvis vedkommende ønsker det.

Sørg for, at enheden opfylder systemkravene

Før du kan få adgang til familiens indhold, skal du bruge en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller en nyere version eller en Mac med OS X Yosemite eller en nyere version. Hvis du bruger en ældre enhed, er der ikke adgang til familiens delte indhold.

Du skal have iOS 8 og OS X Yosemite for at kunne indstille eller deltage i en gruppe med Familiedeling. Se systemkravene for Familiedeling.

Læs mere

Familiedeling kræver, at det samme Apple-id bruges til køb og til iCloud. Hvis din familie har slået deling af køb til, kan musik, film, tv-udsendelser og bøger downloades på op til 10 enheder pr. konto, og fem af disse må være computere. Ikke alt indhold kan deles. Indhold kan skjules af familiemedlemmer, og skjult indhold kan ikke downloades. Indhold, der er downloadet hos familiemedlemmer eller købt via indløsningskoder, er ikke omfattet af Spørg før køb.