Hvis du ikke får vist familiens delte indhold

Få hjælp til at få adgang til familiens delte køb og et Apple Music-abonnement.

Familiedeling gør det muligt for familiemedlemmer at dele indhold, der er købt i iTunes, iBooks og App Store, dele et Apple Music-familieabonnement og meget mere. Du skal bare indstille Familiedeling, invitere familiemedlemmer til gruppen, og derefter slå de funktioner til, som du vil dele. Vi kan hjælpe dig, hvis du ikke får vist familiens delte indhold.

Gennemse dine indstillinger, og kontroller, at du bruger samme Apple-id overalt, hvor du er logget ind, herunder også i Familiedeling og iTunes Store. Bed derefter dine familiemedlemmer om at gennemse deres indstillinger.

Gennemse indstillingerne for Familiedeling

Gennemse indstillingerne for Familiedeling for at sikre, at du er logget ind med det korrekte Apple-id. Se derefter, om funktionerne, som du vil bruge med Familiedeling – f.eks. del af køb og Apple Music – er slået til.

Kontroller det brugte Apple-id

Kontroller, de funktioner I deler

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Familie.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Kontroller eller rediger det Apple-id, som du vil bruge til at dele indhold.
  4. Gå tilbage til Familiedeling, og kontroller, at Deling af køb og/eller Apple Music er slået til.
  5. Tryk på Deling af køb, og kontroller, at Del mine køb er slået til.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på iCloud.
  2. Klik på Administrer familie, og klik derefter på dit navn.
  3. Kontroller eller rediger det Apple-id, som du vil bruge til at dele indhold.
  4. Klik på Mine apps og tjenester.
  5. Gå til Deling af køb, og kontroller, at du har valgt Del mine køb. Eller gå til Apple Music, og se, om du deler et Apple Music-familieabonnement.

Hvis du bruger macOS Sierra eller tidligere, skal du kontrollere eller ændre dit Apple-id, og derefter kontrollere, at du har valgt Del mine køb.

Gennemse det Apple-id, som du bruger i iTunes Store

Kontroller, at du er logget på iTunes Store med samme Apple-id, som du valgte til deling af indhold med familien.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på iTunes & App Store.
  3. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id i iTunes Store og til Familiedeling.

Hvis du bruger iOS 10.2 eller ældre versioner, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store og gennemse dit Apple-id.

På din Mac

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Konto.
  3. Kontroller, at du bruger det samme Apple-id i iTunes Store og til Familiedeling.

Du kan også kontrollere, at du og familiemedlemmerne har valgt samme land eller område for jeres Apple-id. Du kan eventuelt skifte land for dit Apple-id

Prøv derefter disse trin

Hvis du stadig ikke kan dele, skal du prøve disse trin. Kontroller efter hvert trin, om du kan dele.

Sådan logger du ud af iTunes & App Store

Hvis du stadig ikke kan se eller downloade din families delte indhold eller bruge Apple Music, skal du logge ud af iTunes & App Store og derefter logge ind igen.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Hvis du bruger iOS 10.3 eller nyere versioner, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] og derefter trykke på Log ud. Hvis du bruger iOS 10.2 og ældre versioner, skal du gå til Indstillinger > iTunes & App Store, trykke på dit Apple-id og derefter trykke på Log ud.
  2. Følg trinnene på skærmen.
  3. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Log ind.

På din Mac:

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Konto > Log ud.
  3. Klik på Konto > Log ind.
  4. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, og vælg derefter Log ind.

På Apple TV (4. generation):

1. Gå til Indstillinger > Konti > iTunes & App Store.
  2. Vælg Log ud.
  3. Vælg Log ind.
  4. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, og vælg derefter Log ind.

Kontroller, at du logger på iTunes Store med samme Apple-id, som du valgte til deling af indhold med familien. Du behøver ikke logge ud af andre tjenester, der bruger dit Apple-id, f.eks. iCloud eller iMessage.

Kontroller, om appen kan deles

Hvis du vil se, om en app kan deles, skal du gå til appens produktside i App Store og rulle ned til Oplysninger. Der står enten Ja eller Nej i familiedelingsafsnittet.

Nogle apps kan ikke bruges sammen med Familiedeling. Hvis du har købt en sådan app, vises den i købsoversigten, men de andre i familien kan ikke se den eller downloade den igen.

Se, om købet er skjult

Hvis et familiemedlem har skjult et emne, kan ingen i familien se det. Familiemedlemmet kan vise emnet igen, hvis vedkommende ønsker det.

Sørg for, at enheden opfylder systemkravene

Før du kan få adgang til familiens indhold, skal du bruge en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere eller en Mac med OS X Yosemite eller nyere. Hvis du bruger en ældre enhed, er der ikke adgang til familiens delte indhold. Hvis du bruger et Apple TV, har du kun adgang til delte film og tv-udsendelser.

Du skal have iOS 8 og OS X Yosemite for at kunne indstille eller deltage i en gruppe med Familiedeling. Se systemkravene for Familiedeling.

Læs mere

Familiedeling kræver, at der logges på iCloud og iTunes med et personligt Apple-id. Hvis deling af køb er slået til for din familie, kan musik, film, tv-udsendelser og bøger downloades på op til 10 enheder pr. konto, hvoraf fem af disse kan være computere. Ikke alt indhold kan deles. Indhold kan skjules af familiemedlemmer, og skjult indhold kan ikke downloades. Indhold, der er downloadet hos familiemedlemmer eller købt via indløsningskoder, er ikke omfattet af Spørg før køb.