OS X Mavericks: Apple Remote Desktop 3 holder op med at svare

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis Apple Remote Desktop 3 holder op med at svare.

Efter installeringen af Apple Remote Desktop 3.3 eller en ældre version fra en disk kan programmet holde op med at svare under eller efter indstillingen i OS X Mavericks. Benyt følgende fremgangsmåde til fejlfinding.

1. Hvis Apple Remote Desktop 3 kører, skal du afslutte eller afbryde programmet.

2. Brug fanen Opdatering i Mac App Store til at opdatere programmet Apple Remote Desktop.

3. Åbn programmet Apple Remote Desktop efter opdateringen.

4. Indtast det serienummer, der fulgte med din disks indbakkemateriale, når du bliver bedt om det.