Fejl under forsøg på at aktivere iMessage eller FaceTime

iMessage og FaceTime skal aktiveres på din iPhone, iPad eller iPod touch, før de to apps kan bruges. Hvis der vises en fejlmeddelelse under aktivering, skal du følge trinnene nedenfor.

Under aktivering af iMessage og FaceTime kan følgende beskeder blive vist:

• Venter på aktivering
  • Aktivering mislykkedes
  • Der opstod en fejl under aktivering
  • Kunne ikke logge ind. Kontroller netværksforbindelsen
  • Kunne ikke kontakte iMessage-serveren. Prøv igen.

Kontroller indstillingerne på enheden

1. Kontroller, om der er forbindelse til et mobilnetværk eller Wi-Fi-netværk. Hvis du bruger en iPhone, skal du bruge sms-beskeder til at aktivere dit telefonnummer til brug med iMessage og FaceTime. Beskeden kan koste normal sms-takst.
  2. Gå til Indstillinger > Generelt > Dato & tid, og kontroller, at din tidszone er indstillet korrekt.

Sådan slår du iMessage og FaceTime fra og genstarter programmerne

1. Åbn Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage fra.
  2. Åbn Indstillinger > FaceTime og slå FaceTime fra.
  3. Genstart enheden:
  4. Slå iMessage og FaceTime til igen.

Fungerer aktiveringen stadig ikke efter et døgn?

Aktiveringen af iMessage og FaceTime kan tage op til 24 timer. Følg disse trin, hvis der stadig er problemer efter 24 timer:

1. Kontroller, at din enhed har den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  2. Hvis du bruger en iPhone, skal du kontakte dit mobilselskab for at sikre dig, at du kan sende og modtage sms-beskeder.
  3. Hvis din iPhone bruges med en operatør, der ikke er nævnt i artiklerne om mobiloperatører, skal du sørge for, at du kan sende og modtage sms-beskeder til og fra udlandet.
  4. Kontakt Apple-support.

Få mere hjælp

Du kan også bruge din e-mailadresse sammen med iMessage og FaceTime. Log ind på kontosiden for Apple-id, og gennemse alle dine registrerede e-mailadresser – også den, du forsøger at bekræfte. Hvis e-mailadressen er forkert, kan du opdatere den. Klik derefter på Send igen ud for den e-mailadresse, der skal bekræftes.

Hvis du ikke kan logge på iMessage eller FaceTime på din Mac, kan du læse artiklen Hvis du ikke kan logge på din iMessage-konto eller FaceTime på din Mac.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.