Hvis Ingen tjeneste eller Søger vises på din iPhone eller iPad

Følg disse trin, hvis der står "Ingen tjeneste" eller "Søger" på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular), hvis du ikke kan oprette forbindelse til et mobilnetværk, eller hvis du ikke kan bruge mobildata:

Sådan kontrollerer du din dækning

Kontroller, at du er i et område med mobildækning. Følg derefter disse trin:

• Du kan slå mobildata til eller fra ved at gå til Indstillinger og trykke på Mobildata eller Mobilnetværk. På iPad står der muligvis Indstillinger > Mobildata.
  • Hvis du er i udlandet, skal du sørge for, at enheden er indstillet til dataroaming. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Indstillinger til data > Dataroaming.

Sådan genstartes din iPhone eller iPad

Genstart enheden. Følg disse trin, hvis du er usikker på, hvordan du gør det.

Sådan søger du efter opdateringer til operatørindstillingerne

Følg denne vejledning, hvis du vil kontrollere og installere en opdatering af operatørindstillingerne:

1. Kontroller, om enheden har forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller mobilnetværk.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Om. Hvis en opdatering er tilgængelig, vises der en funktion til opdatering af dine operatørindstillinger.
  3. Du kan få vist operatørindstillingernes version på din enhed ved at trykke på Indstillinger > Generelt > Om og se ud for Operatør.

Hvis du sætter et nyt SIM-kort i din iPhone eller iPad, skal du downloade operatørindstillingerne for den nye operatør.

Fjern og isæt SIM-kortet

Hvis SIM-kortet er beskadiget, eller hvis det ikke passer i SIM-kortholderen, skal du kontakte din operatør. Læs mere om, hvordan du fjerner dit SIM-kort.

Sådan nulstiller du dine netværksindstillinger.

Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstiller også Wi-Fi-netværk og adgangskoder, mobilindstillinger og tidligere brugte VPN- og APN-indstillinger.

Sådan opdaterer du din iPhone eller iPad

Opdater din iPhone eller iPad til den nyeste version af iOS.

Kontakt din operatør

Problemer hos din operatør eller med kontoen kan påvirke tjenesten. Kontakt din operatør for at gøre følgende:

• Kontrollere, om kontoen er gyldig og aktiv.
  • Kontrollere, om der er driftsafbrydelser i dit område.
  • Kontrollere, om enheden blokerer for mobiltjenester, og om den bruger det korrekte dataabonnement.

Det er kun din mobiloperatør, der kan få adgang til og administrere oplysninger om din konto. Hvis du har brug for hjælp til at finde din mobiloperatørs serviceside, kan du bruge artiklen om Apples support af operatører eller en søgemaskine på nettet.

Få mere hjælp

Hvis din operatør bekræfter, at der ikke er nogen problemer med din konto eller netværket, men du stadig ikke kan oprette forbindelse til et mobilnetværk, skal du kontakte Apple-support.

Læs om, hvad du kan gøre, hvis du ser en advarsel ved siden af Ingen tjeneste.