Hvis Ingen tjeneste eller Søger vises på din iPhone eller iPad

Følg disse trin, hvis der står Ingen tjeneste eller Søger på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular), eller hvis du ikke kan oprette forbindelse til et mobilnetværk eller bruge mobildata.

Kontroller din dækning

• Kontroller, at du er i et område med mobildækning.
  • Slå mobildata fra, og slå det til igen. Gå til Indstillinger, og tryk på Mobilnetværk eller Mobildata. På iPad står der muligvis Indstillinger > Mobildata.
  • Hvis du er i udlandet, skal du sørge for, at enheden er indstillet til dataroaming. Gå til Indstillinger > Mobildata > Indstillinger til data > Dataroaming.
    Øverste del af en iPhone-skærm med visning af indstillingerne for mobildata

Hvis du er på AT&T's 3G-netværk

AT&T er ved at udfase deres 3G-netværk. Hvis der står Ingen tjeneste på statuslinjen på din enhed, og du har en iPhone 5s, iPhone 5c eller en tidligere model eller en iPad 2 Wi-Fi + Cellular eller en tidligere model, skal du kontakte din udbyder for at høre dine muligheder. Hvis du har en iPhone 6 eller en nyere model eller en iPad (3. generation) eller en nyere model, skal du følge disse trin:

1. Opdater din iPhone eller iPad til den nyeste version af iPadOS iOS.
  2. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk. Derefter skal du gøre følgende:
    • På iPhone skal du trykke på Indstillinger til data og derefter aktivere Slå LTE til.
    • På iPad skal du aktivere LTE.

Hvis der stadig vises Ingen tjeneste, efter at du har brugt denne fremgangsmåde, skal du kontakte operatøren.

iPhone- og iPad-enheder, der understøtter 5G-netværk, påvirkes ikke af udfasningen af 3G-netværk.

Genstart din iPhone eller iPad

Genstart enheden. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette, skal du følge disse trin for at genstarte din iPhone eller genstarte din iPad.

Søg efter opdateringer til operatørindstillinger

Følg denne vejledning, hvis du vil kontrollere og installere en opdatering af operatørindstillingerne:

1. Kontroller, om enheden har forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller mobilnetværk.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Om. Hvis en opdatering er tilgængelig, vises der en funktion til opdatering af dine operatørindstillinger.
  3. Du kan få vist operatørindstillingernes version på din enhed ved at trykke på Indstillinger > Generelt > Om og se ud for Operatør.

Hvis du sætter et nyt SIM-kort i din iPhone eller iPad, skal du downloade operatørindstillingerne for den nye operatør.

Fjern sim-kortet

Når du har fjernet sim-kortet, skal du sætte det i igen.

• Hvis sim-kortet er beskadiget, eller hvis det ikke passer i sim-kortholderen, skal du kontakte din operatør for at få et nyt.
  • Hvis du har overført sim-kortet fra en anden enhed, skal du spørge din operatør, om sim-kortet virker med din iPhone eller iPad.

Læs mere om, hvordan du fjerner dit iPhone sim-kort eller iPad sim-kort.

Nulstil dine netværksindstillinger

Gå til Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [enhed] > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstiller også Wi-Fi-netværk og adgangskoder, mobilindstillinger og tidligere brugte VPN- og APN-indstillinger.

Opdater din iPhone eller iPad

Opdater din iPhone eller iPad til den nyeste version af iOS eller iPadOS.

Kontakt din operatør

Problemer hos din operatør eller med kontoen kan påvirke tjenesten. Kontakt din operatør for at gøre følgende:

• Kontrollere, om kontoen er gyldig og aktiv.
  • Kontrollere, om der er driftsafbrydelser i dit område.
  • Kontrollere, om enheden blokerer for mobiltjenester, og om den bruger det korrekte dataabonnement.

Det er kun din mobiloperatør, der kan få adgang til og administrere oplysninger om din konto:

Få mere hjælp

Hvis din operatør bekræfter, at der ikke er nogen problemer med din konto eller netværket, men du stadig ikke kan oprette forbindelse til et mobilnetværk, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du får vist en advarsel ud for Ingen tjeneste.