Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan tændes

Hvis skærmen på din enhed fryser eller ikke reagerer, når du trykker på den, kan du læse mere her.

Sådan gør du, hvis skærmen er sort eller fryser

Hvis skærmen er sort eller fryser, skal du muligvis tvinge enheden til at genstarte. Indholdet på enheden slettes ikke, når du tvinger den til at genstarte. Du kan godt tvinge enheden til at genstarte, selv hvis skærmen er sort, eller knapperne ikke reagerer. Følg disse trin:

• På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Skru ned nede i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 6s og ældre modeller, iPad eller iPod touch: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Sådan gør du, hvis enheden stadig ikke tænder eller starter

Tilslut enhedens strømforsyning, og oplad den i op til et time.

Normalt vises opladningsskærmen efter få minutter.

Hvis opladningsskærmen ikke vises inden for en time, eller hvis skærmbilledet Tilslut strømforsyning vises, skal du kontrollere stikket, USB-kablet og strømforsyningen. Sørg for, at alt er tilsluttet korrekt, at alt er fri for snavs og er ubeskadiget. Prøv eventuelt med et andet USB-kabel eller en anden strømforsyning.

Hvis enheden stadig ikke kan tændes, skal du gå til Yderligere hjælp.

Sådan gør du, hvis enheden tænder, men går i stå under start

Hvis Apple-logoet eller en rød eller blå skærm vises under start, kan du prøve at følge disse trin:

1. Slut enheden til en computer, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du låne en eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.
  2. Tilslut enheden, og tving den til at genstarte.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Lydstyrke ned nede samtidigt.
    • På iPhone 6s og ældre modeller, iPad eller iPod touch: Hold knapperne Vågeblus til/fra og Hjem nede samtidigt.
  3. Du skal ikke give slip, når Apple-logoet vises. Du må først give slip på knapperne, når skærmbilledet med gendannelsesfunktionen vises.
  4. Når du får valget mellem at gendanne eller opdatere, skal du vælge Opdater. iTunes forsøger at geninstallere iOS uden at slette dine data.

iTunes downloader softwaren til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, går enheden ud af gendannelsesfunktionen, og du skal så gentage trin 2 og 3.

Yderligere hjælp

Kontakt Apple-support for at lave en aftale om service, hvis du oplever et eller flere af følgende problemer:

• Du har opladet, genstartet eller fulgt trinnene i denne artikel, men skærmen er stadig sort.
  • Du kan høre advarsler, lyde og vibrationer, men skærmen er stadig sort.
  • Skærmen er tændt, men den reagerer ikke på tryk og bevægelser.
  • Du kan ikke tvinge enheden til at genstarte, fordi knappen Vågeblus til/fra eller Hjem er beskadiget eller sidder fast.
  • Din enhed går i stå ved Apple-logoet, der vises en dækkende farve på skærmen, eller enheden ikke genkendes i iTunes.