Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan tændes eller skærmen fryser

Hvis skærmen på din enhed fryser eller ikke reagerer, når du trykker på den, kan du læse mere her.

Hvis skærmen er sort eller fryser

Hvis skærmen er sort eller fryser, skal du muligvis tvinge enheden til at genstarte. Indholdet på enheden slettes ikke, når du tvinger den til at genstarte. Du kan godt tvinge enheden til at genstarte, også selvom skærmen er sort, eller knapperne ikke reagerer. Følg disse trin:

• På en iPad Pro 11" eller en iPad Pro 12,9": Tryk på og slip hurtigt knappen Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk og hold derefter på tænd/sluk-knappen, indtil enheden genstarter.
  • På en iPhone 8 eller nyere: Tryk kortvarigt på tasten Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Hold derefter sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Hold sideknappen og knappen Lydstyrke ned nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 6s og tidligere modeller, iPad og iPod touch: Hold både knappen Hjem og knappen øverst (eller sideknappen) nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Hvis enheden stadig ikke tænder eller starter

Tilslut enhedens strømforsyning, og oplad den i op til en time.

Normalt vises opladningsskærmen efter få minutter.

Hvis opladningsskærmen ikke vises inden for en time, eller hvis skærmbilledet Tilslut strømforsyning vises, skal du kontrollere stikket, USB-kablet og strømforsyningen. Sørg for, at alt er tilsluttet korrekt, at alt er fri for snavs og er ubeskadiget. Prøv eventuelt med et andet USB-kabel eller en anden strømforsyning.

Hvis enheden stadig ikke kan tændes, skal du gå til Yderligere hjælp.

Hvis enheden tænder, men går i stå under start

Hvis Apple-logoet eller en rød eller blå skærm vises under start, kan du prøve at følge disse trin:

1. Slut enheden til computeren, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du låne en eller henvende dig i en Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.
  2. Tilslut enheden, og gennemtving en genstart.
    • På en iPhone 8 eller nyere: Tryk kortvarigt på tasten Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk derefter på sideknappen, og hold den inde, indtil skærmen for gendannelse vises.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Tryk på sideknappen og knappen Lydstyrke samtidig, og hold dem nede. Bliv ved med at holde dem inde, indtil du kan se skærmen for gendannelse.
    • På iPhone 6s og ældre, iPad eller iPod touch: Tryk på knappen Hjem og den øverste knap eller sideknappen samtidig, og hold dem nede. Bliv ved med at holde dem inde, indtil du kan se skærmen for gendannelse.
  3. Du skal ikke give slip, når Apple-logoet vises. Bliv ved med at holde dem nede, indtil du kan se skærmen for gendannelse.
  4. Når du får valget mellem at gendanne eller opdatere, skal du vælge Opdater. iTunes forsøger at geninstallere iOS uden at slette dine data.

iTunes downloader softwaren til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, går enheden ud af gendannelsesfunktionen, og du skal så gentage trin 2 og 3.

Yderligere hjælp

Kontakt Apple-support for at lave en aftale om service, hvis du oplever et eller flere af følgende problemer:

• Du har opladet, genstartet eller fulgt trinnene i denne artikel, men skærmen er stadig sort.
  • Du kan høre advarsler, lyde og vibrationer, men skærmen er stadig sort.
  • Skærmen bliver ved med at være sort, men enheden siger en lyd, når du slår lyden til og slutter den til strømforsyning.
  • Skærmen er tændt, men den reagerer ikke på tryk, skub og bevægelser.
  • Du kan ikke tvinge enheden til at genstarte, fordi en knap er i stykker eller sidder fast.
  • Din enhed går i stå ved Apple-logoet, der vises en dækkende farve på skærmen, eller enheden genkendes ikke i iTunes.