Få hjælp til skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvad du kan gøre, hvis du har problemer med skærmen, eller hvis din berøringsfølsomme skærm ikke reagerer.

Sammenlign skærmen på din enhed med et af billederne nedenfor, og se så, hvordan du kan løse dit specifikke problem. Hvis du ikke kan se dit problem nedenfor eller har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support eller tage din enhed med til en Apple Store eller Apple-autoriseret serviceudbyder.

Hvis din skærm ikke reagerer på berøring

Hvis din skærm ikke reagerer, kan du prøve at genstarte din enhed:

• På iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt. Tryk på og slip hurtigt knappen Lydstyrke ned. Hold derefter sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Hold sideknappen og knappen Lydstyrke ned nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 6s eller en nyere model, iPad og iPod touch: Hold både knappen Hjem og knappen øverst på (eller på siden af) enheden nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Hvis din skærm er sort, eller hvis du ikke kan tænde din enhed

Hvis din skærm er sort eller har en anden farve, eller hvis du ikke kan tænde din enhed, kan du her læse om, hvad du kan gøre.

Hvis skærmbilledet Opret forbindelse til iTunes vises

Hvis skærmbilledet Opret forbindelse til iTunes vises på skærmen, kan du her læse om, hvad du kan gøre.

tilslut til iTunes-skærm

Hvis skærmens lysstyrke er for svag eller for lys

Hvis symbolerne på din skærm er for store

Hvis symbolerne på din skærm er for store, er der måske zoomet ind på dem. Læs om, hvordan du kan justere zoomindstillingerne på din iPhone, iPad og iPod touch.

symboler er for store

Hvis farverne på din skærm er forvrænget

Hvis farverne på din skærm er forvrænget, skal du måske justere farvefiltrene. Læs om, hvordan du kan bruge Tilpasning af skærm på din iPhone, iPad eller iPod touch.

farver er forvrængede

Læs om, hvad du kan gøre, hvis skærmen på din iPhone er revnet eller knust, eller hvis skærmen på din iPad er revnet eller knust.

Hvis du ikke kan se dit problem på listen eller har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support eller tage din enhed med til en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs mere om skærmen på iPhone X eller en nyere model.