Få hjælp til skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du har problemer med skærmen, eller hvis berøringsskærmen ikke reagerer.

Sammenlign skærmen på din enhed med et af billederne nedenfor, og se så, hvordan du kan løse dit specifikke problem. Hvis du ikke kan se dit problem nedenfor eller har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support eller tage din enhed med til en Apple Store eller Apple-autoriseret serviceudbyder.

Hvis din skærm ikke reagerer på berøring

Hvis din skærm eller en del af skærmen ikke reagerer, kan du prøve at gennemtvinge en genstart af enheden. Følg disse trin:

• På iPad-modeller med Face ID: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på den øverste knap, og hold den nede, indtil enheden genstarter.
  • På iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Tryk på sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Lydstyrke ned samtidig, og hold dem nede, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPad med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Tryk på både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Hjem, og hold dem nede, indtil Apple-logoet vises.

Hvis din skærm fortsat ikke reagerer ved berøring, skal du kontakte Apple-support.

Hvis din skærm er for følsom eller kun reagerer periodisk på berøring

Hvis din skærm er for følsom eller ikke reagerer på berøring som forventet:

1. Genstart enheden.
  2. Sørg for, at din skærm er ren og fri for snavs eller vand.
  3. Frakobl alt Lightning- eller USB-C-tilbehør.
  4. Fjern alle etuier eller skærmbeskyttere.

Hvis en del af din skærm ikke reagerer på berøring, kun reagerer periodisk eller reagerer, selvom den ikke berøres, skal du kontakte Apple-support.

Hvis din skærm er sort, eller hvis du ikke kan tænde din enhed

Hvis din skærm er sort eller har en anden farve, eller hvis du ikke kan tænde din enhed, kan du læse mere om, hvad du kan gøre.

Hvis du ser skærmen for gendannelse

Hvis skærmen for gendannelse vises på din skærm, kan du læse mere om, hvad du kan gøre.

Hvis skærmens lysstyrke er for svag eller for lys

Hvis symbolerne på din skærm er for store

Hvis symbolerne på din skærm er for store, er der måske zoomet ind på dem. Læs mere om, hvordan du justerer zoomindstillingerne på din iPhone, iPad og iPod touch.

Hvis farverne på din skærm er forvrængede

Hvis farverne på din skærm er forvrængede, skal du måske justere farvefiltrene. Læs mere om, hvordan du bruger Tilpasning af skærm på din iPhone, iPad eller iPod touch.