Hvis skærmen ikke virker på din iPhone eller iPad

Du skal muligvis lave en aftale om service af din enhed.

Hvis din skærm er for følsom eller kun reagerer periodisk på berøring

1. Genstart din iPhone eller iPad.

2. Sørg for, at din skærm er ren og fri for snavs eller vand.

3. Frakobl alt Lightning- eller USB-C-tilbehør. Hvis din skærm virker, efter at du har fjernet et tilbehør, kan du prøve at bruge et andet stik, kabel eller en anden oplader.

4. Fjern alle etuier eller skærmbeskyttere.

Kontakt Apple-support

Hvis din skærm stadig ikke virker, skal du muligvis lave en aftale om service af din enhed. Kontakt Apple-support.