Hvis skærmen ikke virker på din iPhone eller iPad

Læs mere om, hvad du skal gøre.

Hvis din skærm er for følsom eller kun reagerer periodisk på berøring

1. Genstart enheden.
  2. Sørg for, at din skærm er ren og fri for snavs eller vand.
  3. Frakobl alt Lightning- eller USB-C-tilbehør. Hvis din skærm virker, efter at du har fjernet et tilbehør, kan du prøve at bruge et andet stik, kabel eller en anden oplader.
  4. Fjern alle etuier eller skærmbeskyttere.

Hvis en del af din skærm ikke reagerer, kun reagerer periodisk eller reagerer, selvom den ikke berøres, skal du kontakte Apple-support for din iPhone eller iPad.