Logic Pro X, GarageBand til Mac (v10.0): Foretag ny indeksering for at løse problemer med Apple Loops

Her kan du læse om, hvor du genindekserer dit Apple Loops-brugerbibliotek for at løse problemer.

Hvis du flytter sløjfer fra mappen Apple Loops til en anden harddisk, kan du muligvis ikke finde Apple Loops, eller du kan opleve andre problemer. Hvis det er tilfældet, skal du muligvis indeksere Apple Loops-brugerbiblioteket igen.

Klik på Sløjfer øverst i sløjfebrowseren for at indeksere Apple Loops-biblioteket igen. Vælg "Indekser alle sløjfer igen" på lokalmenuen.