Skift sikkerhedsspørgsmål til Apple-id

Hvis du ikke har opgraderet dit Apple-id til tofaktorgodkendelse, bruges der sikkerhedsspørgsmål til at hjælpe med at holde din konto sikker. Følg disse trin for at skifte sikkerhedsspørgsmål til Apple-id.

Om sikkerhedsspørgsmål til Apple-id

Tofaktorgodkendelse er den mest sikre metode til at beskytte dit Apple-id. Hvis du ikke har indstillet tofaktorgodkendelse for din konto, bruger Apple sikkerhedsspørgsmål som en ekstra metode til at identificere dig online. Sikkerhedsspørgsmålene er udformet, så de er lette at huske for dig, men svære at gætte for andre. Når spørgsmålene bruges sammen med andre identifikationsoplysninger, medvirker de til at bekræfte, at du er den person, du giver dig ud for at være.

Du bliver muligvis bedt om at besvare et eller flere af dine sikkerhedsspørgsmål, inden du kan ændre din adgangskode eller andre kontooplysninger, få vist oplysninger om din enhed eller foretage køb i iTunes eller App Store fra en ny enhed.

Hvis du ikke ønsker sikkerhedsspørgsmål, eller du er bekymret for at glemme svarene, kan du indstille tofaktorgodkendelse. Læs om tofaktorgodkendelse.

Skift sikkerhedsspørgsmål

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Vælg Kontosikkerhed i afsnittet Log ind og sikkerhed.

3. Under Sikkerhedsspørgsmål skal du vælge Skift sikkerhedsspørgsmål.

4. Vælg dine nye sikkerhedsspørgsmål og deres svar, og vælg derefter Opdater.

5. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og klik på OK.

Det er meget vigtigt, at du husker svarene på dine sikkerhedsspørgsmål, så du ikke bliver låst ude af din konto. Sørg desuden for at tilføje og bekræfte din reserveadresse til e-mail. Hvis du glemmer svarene på dine sikkerhedsspørgsmål, får du brug for en reserveadresse til e-mail, så du kan nulstille dem. Læs om, hvad du skal gøre, hvis du glemmer svarene på dine sikkerhedsspørgsmål.