Sikkerhedsspørgsmål til Apple-id

Her kan du læse mere om Apple-id-sikkerhedsspørgsmål – blandt andet om, hvordan man indstiller og ændrer spørgsmålene.

Apple bruger sikkerhedsspørgsmål som en ekstra metode til identifikation online eller ved henvendelse til Apples supportafdeling.  Sikkerhedsspørgsmålene er udformet, så de er lette at huske for dig, men svære at gætte for andre. Når spørgsmålene bruges sammen med andre identifikationsoplysninger, bidrager de til, at Apple kan kontrollere, om du er den person, du giver dig ud for at være.

Du bliver muligvis bedt om at besvare et eller flere af dine sikkerhedsspørgsmål, inden du kan ændre din adgangskode eller andre kontooplysninger, få vist oplysninger om din enhed eller foretage køb i iTunes fra en ny enhed.

Hvis du ikke vil bruge sikkerhedsspørgsmål, eller hvis du er bekymret for, at du ikke kan huske svarene, kan du indstille totrinsbekræftelse eller totrinsgodkendelse. Med totrinsbekræftelse og totrinsgodkendelse behøver du ingen sikkerhedsspørgsmål til at sikre kontoen eller bekræfte din identitet.

Indstilling og ændring af sikkerhedsspørgsmål

1. Log ind på kontosiden for dit Apple-id.
  2. Klik på Rediger i afsnittet Sikkerhed.