Sådan faktureres køb i App Store og iTunes Store

Når du køber noget med dit Apple-id, vil pengene blive trukket på din betalingsmetode enten på det tidspunkt, købet foretages, eller nogle få dage senere.

Sådan lægges køb sammen

Visse køb kan blive samlet i en enkelt betaling, så hvis du ikke kan genkende en betaling, skal du kontrollere din købsoversigt. Du kan også se efter kvitteringerne i den e-mailkonto, der er tilknyttet dit Apple-id.

Et enkelt emne

Købsoversigt på iPhone, der viser et abonnement, der blev købt.

Visse køb og abonnementer faktureres individuelt.

Sammenlagte køb

Købsoversigt på iPhone, der viser flere køb på en enkelt betaling, herunder en film, nogle sange og nogle apps.

Køb, som du foretager i App Store, iTunes Store eller gennem Apple-tjenester, kan blive samlet på en enkelt betaling.

Hvilken betalingsmetode trækkes pengene på

Apple forsøger at trække pengene på dine betalingsmetoder i følgende rækkefølge:

1. Hvis du har en Apple-id-saldo, forsøger Apple at bruge din Apple-id-saldo til at dække det fulde beløb for betalingen.
  2. Hvis du ikke har en Apple-id-saldo, eller saldoen er for lav til at dække det fulde beløb for betalingen, forsøger Apple at trække pengene på din primære betalingsmetode. Din primære betalingsmetode er den betalingsmetode, der står angivet øverst på siden Administrer betalinger.
  3. Hvis der er et problem med den primære betalingsmetode, eller hvis hele det resterende beløb ikke kan trækkes på den primære betalingsmetode, forsøger Apple at trække pengene på dine andre betalingsmetoder startende med den øverste. Hvis der er et problem med en betalingsmetode, vil du muligvis se rød tekst ud for den på siden Administrer betalinger.

En iPhone, der viser flere betalingsmetoder, hvoraf en af dem har en fejl, og en iPhone, der viser Købsoversigt med et køb, der blev faktureret vha. både Apple-id-saldoen og en af de registrerede betalingsmetoder. Den primære betalingsmetode kunne ikke faktureres for betalingen, så det beløb, der var tilbage, efter Apple-id-saldoen blev faktureret, blev faktureret vha. den anden betalingsmetode på listen.

Hvis der ikke kan trækkes penge for et køb på nogen af dine registrerede betalingsmetoder, får dit Apple-id en negativ saldo. Du vil ikke være i stand til at foretage nye køb eller opdatere dine apps, før du opdaterer dine betalingsmetoder. Når du har opdateret dine betalingsmetoder, vil der med det samme blive trukket penge på din opdaterede primære betalingsmetode for at betale for den negative saldo.

Hvis du ændrer din primære betalingsmetode, vil pengene for køb, du ikke har betalt for, blive trukket på den betalingsmetode, der var din primære, da du autoriserede købene.

Mere om opkrævninger på din Apple-id-saldo

Betalinger for abonnementer bliver muligvis ikke trukket fra dit Apple-id. Og i de følgende situationer bliver pengene ikke trukket fra din Apple-id-saldo:

• Når et familiemedlem, der er med i en gruppe med Familiedeling, foretager et køb, trækkes pengene fra dennes personlige Apple-id-saldo. Hvis saldoen er for lav til at dække købet, trækkes det resterende beløb på den primære betalingsmetode på familiearrangørens Apple-id.
  • Hvis du giver pengebeløb, en app eller andre ting med dit Apple-id, vil en eventuel Apple-id-saldo, du måtte have, blive sprunget over, og pengene for købet trækkes på din primære betalingsmetode.

Få mere hjælp i forbindelse med betaling

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.