Sådan faktureres apps, indhold og abonnementer fra Apple

Få mere at vide om, hvilken betalingsmetode der bruges til at opkræve betaling, når du køber abonnementer som iCloud-lagringsplads eller indhold fra App Store, iTunes Store, Apple Books eller Apple TV-appen. Der opkræves muligvis betaling for mere end ét køb samtidig.

Flere køb samles muligvis på én faktura

Når du foretager køb eller betaler for abonnementer, opkræves der betaling via din betalingsmetode på købstidspunktet eller inden for få dage.

Hvis du ikke kan genkende en opkrævning, kan du gå til din købshistorik og se, om flere køb er samlet i én opkrævning. Eller tjek den kvittering, der blev sendt til dig via e-mail, og se, om flere køb var inkluderet.

I Europa samles køb muligvis ikke.

iPhone, der viser køb, herunder sange, en app og en bog, som alle er samlet på én regning.

Hvis du kan se afventende betaling af et lille beløb

Hvis du opdaterer dine faktureringsoplysninger eller føjer en person til din gruppe med Familiedeling, vises der muligvis et mindre midlertidigt reserveret beløb på dit kontoudtog. Et reserveret beløb fjernes af din kortudsteder eller dit pengeinstitut efter kort tid.

Hvilken betalingsmetode trækkes pengene på?

Når du foretager køb eller betaler for abonnementer, forsøger Apple at trække pengene via dine betalingsmetoder i følgende rækkefølge:

1. Apple forsøger at bruge Apple-id-saldoen til at dække det fulde beløb.
  2. Hvis du ikke har en Apple-id-saldo, eller hvis du ikke har nok til at dække det fulde beløb, forsøger Apple at opkræve beløbet via din primære betalingsmetode. Den primære betalingsmetode står øverst på listen i Indstillinger på din iPhone. Du kan selv styre, hvilken betalingsmetode der skal være øverst på listen.
  3. Hvis der er et problem med den primære betalingsmetode, eller hvis hele det resterende beløb ikke kan trækkes via den primære betalingsmetode, forsøger Apple at trække pengene via dine andre betalingsmetoder startende med den øverste. Hvis pengene ikke kan trækkes via nogen af dem, prøver Apple muligvis igen.

Nogle køb betales ikke via Apple-id-saldoen

• Hvis du er i en gruppe med Familiedeling, opkræves der betaling for køb via din personlige Apple-id-saldo. Hvis Apple-id-saldoen ikke er stor nok til at betale for købet, opkræves det resterende beløb via familiearrangørens primære betalingsmetode.
  • Der kan ikke opkræves betaling for gaver via din Apple-id-saldo. Hvis du sender en gave eller et gavekort, opkræves der betaling via din primære betalingsmetode.
  • Betaling for visse abonnementer opkræves muligvis ikke via din Apple-id-saldo.

Hvis der ikke kan opkræves betaling via nogen af dine betalingsmetoder

Hvis der ikke kan opkræves betaling for et køb via nogen af dine betalingsmetoder, har din konto en negativ saldo. Du kan ikke foretage flere køb eller opdatere dine apps, før du har opdateret din betalingsmetode.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.