Om X11 til Mac

X11 følger ikke længere med Mac, men server- og klientbiblioteker til X11 findes via XQuartz-projektet.

Apple oprettede XQuartz-projektet som en fælles indsats for yderligere udvikling og understøttelse af X11 i Mac. XQuartz-projektet var oprindeligt baseret på den version af X11, som fulgte med Mac OS X v10.5. Siden har der været flere udgivelser af XQuartz med rettelser, understøttelse af nye funktioner og yderligere finjusteringer af X11-funktionerne. Apple bidrager til XQuartz-projektet og har arbejdet for at sikre, at X11 fungerer som ønsket i macOS og den nyeste version af XQuartz.

Server- og klientbiblioteker til X11 i macOS findes via XQuartz-projektet på www.xquartz.org. Download den nyeste version.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.