Om Apple Remote Desktop-klient 3.5.2

Apple Remote Desktop-klient 3.5.2 følger med OS X Lion v10.7.3-opdateringen og er en separat opdatering til Apple Remote Desktop i Mac OS X v10.6 Snow Leopard. Det anbefales alle brugere af Remote Desktop at installere den.

Apple Remote Desktop 3.5.2-opdateringen fås som en automatisk softwareopdatering og som manuel overførsel fra Apples supportwebsted.

Nyheder

• Forbedret skærmdelingsgodkendelse ved brug af Kerberos og ved godkendelse som en bruger uden adgangskode.

• Rettelse af problemer med at styre en ekstern computer med to skærme, når højre skærm er den primære skærm.