Lukning af en app på iPhone eller iPod touch

Hvis en app ikke reagerer eller er frossen, kan du lukke den og derefter åbne den igen.

Sådan lukker du en app

Du skal kun lukke en app, hvis den ikke reagerer. Den måde, du lukker en app på, afhænger af den type enhed, du har. Find din iPhone- eller iPod touch-model nedenfor, og følg derefter trinnene. Eller læs om, hvordan du lukker en app på din iPad.

iPhone med en visning af, hvordan man lukker en app

iPhone X og nyere modeller

1. Fra hjemmeskærmen skal du skubbe op fra bunden af skærmen og derefter stoppe kortvarigt midt på skærmen.
  2. Skub til højre eller venstre for at finde den app, du vil lukke.
  3. Skub opad på eksempelvisningen for at lukke appen.

iPhone med en visning af, hvordan man lukker en app

iPhone SE, iPhone 8 og tidligere modeller og iPod touch

1. Tryk to gange på knappen Hjem for at få vist dine senest brugte apps.
  2. Skub til højre eller venstre for at finde den app, du vil lukke.
  3. Skub opad på eksempelvisningen for at lukke appen.

iOS 16 understøttes ikke på iPhone SE (1. generation), iPhone 7, iPhone 6, iPhone 6s og iPod touch.