Tvungen lukning af en app på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis en app ikke svarer, kan du tvinge den til at lukke.

tving en app til at lukke

Sådan tvinger du en app til at lukke

1. På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 skal du på hjemmeskærmen skubbe opad fra bunden af skærmen og stoppe kortvarigt midt på skærmen. På en iPhone 8 eller en tidligere model skal du dobbeltklikke på knappen Hjem for at få vist de apps, du senest har anvendt.
  2. Skub til højre eller venstre for at finde den app, du vil lukke.
  3. Skub opad på eksempelvisningen for at lukke appen.

Når de senest anvendte apps vises, er de ikke åbne, men på standby, så du nemmere kan navigere og multitaske. Du bør kun tvinge en app til at lukke, hvis den ikke svarer.

Få hjælp

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis en app pludselig afsluttes eller ikke kan åbnes, eller hvis en app holder op med at svare på din Mac.