Tvungen lukning af en app på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis en app ikke svarer, kan du tvinge den til at lukke.

Sådan tvinger du en app til at lukke

Når du trykker to gange på knappen Hjem, vises de senest brugte apps. Disse apps er ikke åbne, men på standby, så du nemmere kan navigere og multitaske. Du skal kun tvinge en app til at lukke, hvis den ikke svarer.

Følg trinene nedenfor for at tvinge en app til at lukke på en iPhone 8 eller en tidligere model eller en iPhone X:

iPhone 8 eller en tidligere model

1. Tryk to gange på knappen Hjem for at få vist dine senest brugte apps.
  2. Skub til højre eller venstre for at finde den app, du vil lukke.
  3. Skub opad på eksempelvisningen for at lukke appen.

iPhone X

1. På startskærmen: Skub opad, og vent.
  2. Tryk hårdt på appen, og hold den nede. Tryk derefter på . Du kan også skubbe opad for at lukke appen, så snart du ser .

Få hjælp

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis en app pludselig afsluttes eller ikke kan åbnes, eller hvis et program holder op med at svare på din Mac.