Skjul køb i App Store

Hvis du ikke ønsker at se en app på din liste over køb i App Store, kan du skjule den.

Hvad sker der, når du skjuler en app?

Når du skjuler en app, vises den ikke på din liste over køb i App Store. Hvis du bruger Familiedeling, vises appen heller ikke under dine familiemedlemmers køb, ligesom den heller ikke vil kunne downloades af familiemedlemmer igen. Men appen vil stadig fremgå af din købsoversigt.

Hvis du skjuler en app, fjernes den ikke fra din enhed, dine familiemedlemmers enheder eller andre enheder, der er logget på med dit Apple-id. Hvis du vil fjerne en app fra hjemmeskærmen, skal du slette appen.

Skjul apps på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Konto  eller billedet af dig selv øverst på skærmen.
  3. Tryk på Købt. Hvis du bruger Familiedeling, skal du trykke på Mine køb.
    iPhone, der viser indstillingen Købt i menuen Konto.
  4. Find den app, du vil skjule, skub til venstre på den, og tryk på Skjul.
    iPhone, der viser, hvad der sker, når du skubber til venstre på en app under dine køb og knappen Skjul vises.
  5. Tryk på OK.

Sådan får du vist skjulte apps på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan ikke få vist en skjult app på din iPhone, iPad eller iPod touch, men du kan downloade appen igen. Du behøver ikke at købe appen igen.

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Konto  eller billedet af dig selv øverst på skærmen.
  3. Tryk på dit Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    iPhone, der viser menuen Konto med John Appleseeds Apple-id valgt.
  4. Rul ned, og tryk på Skjulte køb.
    iPhone, der viser menuen Kontoindstillinger, hvor Skjulte køb er valgt.
  5. Find den app, som du vil downloade, og tryk derefter på knappen Hent Hent.

Skjul programmer på din Mac

1. Åbn App Store på din Mac. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du klikke på Log ind nederst på indholdsoversigten og derefter indtaste dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Klik på dit navn nederst på indholdsoversigten. Dine købte programmer vises.
  3. Hold markøren over programmet, og se efter knappen Flere indstillinger knappen Flere indstillinger. Klik på knappen Flere indstillinger knappen Flere indstillinger, og vælg derefter Skjul køb.
    App Store på Mac, der viser menuen, der vises, når du har klikket på knappen Flere indstillinger. Skjul køb er valgt.
  4. Du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil skjule programmet. Klik på Skjul køb.

Få vist skjulte programmer på din Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på dit navn nederst i indholdsoversigten, og klik derefter på Vis oplysninger øverst på skærmen. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Rul til Skjulte emner, og klik på Administrer.
    App Store på Mac, der viser afsnittet Skjulte emner på siden med kontooplysninger. Knappen Administrer er fremhævet på billedet.
  4. Find det program, du vil have vist.
  5. Klik på Skjul ikke, og klik derefter på OK.
  6. Programmet vises herefter igen på listen Købt.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.