Skjul apps på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Du kan skjule og gendownloade apps på din iOS-enhed. Du kan også skjule og vise apps i App Store på din Mac.

Når du skjuler en app på din iPhone, iPad eller iPod touch, vises den ikke som tidligere downloadet på andre enheder, der er logget på med samme Apple-id. Hvis du skjuler appen, skjules den ikke på enheder, hvor den allerede er downloadet. Læs, hvordan du sletter apps, der er downloadet til en iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du skjuler en app på din Mac, modtager du ikke meddelelser om opdateringer for appen, og den vises ikke på skærmen Købt i App Store på din Mac.

Hvis du bruger Familiedeling og skjuler apps, vil disse apps også være skjult for dine familiemedlemmer.

Læs, hvordan du skjuler og viser musik, film, tv-udsendelser, lydbøger og bøger.

iOS-apps

Du kan skjule apps i App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan skjules iOS-apps

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på cirkel med blå mand på hvid baggrund eller dit foto i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Købt.
  3. Find den app, du vil skjule. Skub til venstre på den, og tryk på Skjul.

Hvis du er medlem af en gruppe med Familiedeling og skjuler en app, som du abonnerer på, vil familieorganisatoren stadig få meddelelse om opkrævninger i forbindelse med abonnementsfornyelser. Når du skjuler en app, medfører det ikke annullering af et abonnement. Læs mere om, hvordan du får vist, ændrer eller annullerer dine abonnementer.

Gendownload skjulte iOS-apps

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på cirkel med blå mand på hvid baggrund eller dit foto i øverste højre hjørne, og tryk derefter på dit Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  3. Rul ned til afsnittet iTunes i netskyen, og tryk på Skjulte køb.
  4. Find appen, som du vil gendownloade på din enhed, og tryk på .

Mac-apps

Du kan skjule og vise apps til din Mac i App Store på din Mac.

Sådan skjules apps til Mac

1. Åbn App Store på din Mac. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du vælge Butik > Log ind i menulinjen øverst på skærmen og derefter angive dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Klik på Købt øverst i App Store-vinduet.
  3. Find den app, som du vil skjule, og højreklik eller Ctrl-klik på den. Vælg derefter Skjul køb.
  4. Klik på Skjul køb i den viste bekræftelse.

Når du har klikket på Skjul køb, nedtones appen på listen Købt. Hvis der er en app under den, overtager den pladsen på listen.

Sådan vises apps til Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Vælg Butik > Vis min konto i menuen øverst på skærmen. Bekræft dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Rul til Skjulte emner på siden Kontooplysninger. Klik på Administrer til højre for Skjulte køb.
  4. Find den app, du vil vise.
  5. Klik på Vis, og klik derefter på OK.

Når du klikker på OK, vises siden Købt igen. Appen, der ikke længere skjules, vises igen på listen Købt.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.