Skjul apps på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Du kan skjule og gendownloade apps på din iOS-enhed. Du kan også skjule og vise apps i App Store på din Mac.

Når du skjuler en app på din iPhone, iPad eller iPod touch, og du får den vist i App Store, vil den ikke se ud, som da du købte den. At du skjuler appen, betyder ikke, at du sletter den på din enhed eller andre enheder, der er logget ind med det samme Apple-id. Læs mere om, hvordan du sletter apps, der er downloadet til en iPhone, iPad eller iPod touch.

Når du skjuler en app på din Mac, modtager du ikke meddelelser om opdateringer for appen, og den vises ikke på skærmen Købt i App Store på din Mac.

Hvis du bruger Familiedeling og skjuler apps, vil disse apps også være skjult for dine familiemedlemmer.

Læs mere om, hvordan du skjuler og viser musik, film, tv-udsendelser, lydbøger og bøger.

iOS-apps

Du kan skjule apps i App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan skjuler du iOS-apps

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Min konto eller dit billede øverst til højre, og tryk derefter på Købt.
  3. Find den app, du vil skjule. Skub til venstre på den, og tryk på Skjul.
    Siden Købt, der viser en app, efter du har skubbet til venstre på den.
  4. Tryk på OK.

Hvis du er medlem af en gruppe med Familiedeling, og du skjuler en app, som du abonnerer på, vil familieorganisatoren stadig få meddelelse om opkrævninger i forbindelse med abonnementsfornyelser. Når du skjuler en app, medfører det ikke annullering af et abonnement. Læs mere om, hvordan du får vist, ændrer eller annullerer dine abonnementer.

Sådan downloader du skjulte iOS-apps igen

1. Åbn appen App Store, og tryk på I dag nederst på skærmen.
  2. Tryk på knappen Min konto eller dit billede i øverste højre hjørne, og tryk derefter på dit Apple-id. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.
  3. Rul ned til afsnittet iTunes i netskyen, og tryk på Skjulte køb.
  4. Find appen, som du vil gendownloade på din enhed, og tryk på Download.
    Siden Købt, der viser apps med symbolet for download ud for.

Mac-apps

Du kan skjule og vise apps til din Mac i App Store på din Mac.

Sådan skjuler du apps til Mac

1. Åbn App Store på din Mac. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du klikke på Log ind nederst på den venstre indholdsoversigt og derefter indtaste dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Klik på dit navn nederst på den venstre indholdsoversigt. Dine købte apps vises.
  3. Hold markøren over appen, og se efter knappen Flere indstillinger. Klik på knappen Flere indstillinger, og vælg derefter Skjul køb.
    Siden Konto i App Store, der viser knappen Flere oplysninger, når du holder markøren over en app.
  4. Klik på Skjul køb i den viste bekræftelse.

Sådan vises apps til Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på dit navn nederst på den venstre indholdsoversigt, klik på Vis oplysninger i øverste højre hjørne. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Rul til Skjulte emner, og klik på Administrer.
    Et link i sektionen Skjulte elementer med teksten Administrer.
  4. Find den app, du vil vise.
  5. Klik på Vis, og klik derefter på OK.

Når du har klikket på OK, skal du klikke på det primære App Store-vindue og derefter opdatere det. Appen vises igen på listen Købt.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.