Hvis macOS-installeringsprogrammet fortæller, at nogle funktioner i macOS ikke understøttes for disken

Installeringsprogrammet fortæller muligvis, at nogle funktioner ikke understøttes for disken, og at nogle funktioner muligvis ikke er tilgængelige.

Hvis macOS-installeringsprogrammet ikke kan oprette et gendannelsessystem på din disk, tillader programmet, at du fortsætter installeringen, men advarer om, at ikke alle macOS-funktioner er tilgængelige. Dette kan ske i følgende situationer:

• Når du installerer på en RAID-diskenhed. macOS opretter ikke et gendannelsessystem på RAID-diskenheder.
  • Når du installerer på en diskenhed, der indeholder en Boot Camp-partition, der er modificeret uden brug af Boot Camp-assistenten eller tilføjet efter brug af Boot Camp-assistenten. Løsningen er at sikkerhedskopiere og slette din startdisk, herunder Boot Camp-partitionen. Derefter skal du geninstallere macOS og bruge Boot Camp-assistenten til at oprette en ny Boot Camp-partition.

Det er ikke nødvendigt med et gendannelsessystem for at kunne installere og bruge macOS, men uden et sådant system kan du ikke bruge FileVault, indstille en firmwareadgangskode eller bruge Diskværktøj til at reparere disken.