Overførsel af billeder og videoer fra din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du overfører billeder og videoer fra din iPhone, iPad og iPod touch til din Mac eller pc. Du kan også gøre dine billeder tilgængelige på alle dine enheder med iCloud-fotos.

iCloud-fotos

iCloud-fotos holder automatisk dine billeder og videoer sikre, opdaterede og tilgængelige på alle dine Apple-enheder, på iCloud.com og endda på din pc. Når du bruger iCloud-fotos, behøver du ikke importere billeder fra en iCloud-enhed til en anden. iCloud-fotos uploader og gemmer altid dine originale billeder i fuld opløsning. Du kan beholde originaler i fuld opløsning på hver af dine enheder eller i stedet spare plads med enhedsoptimerede versioner. Uanset hvad kan du downloade dine originaler, når du har brug for dem. Alle organisatoriske ændringer eller redigeringer, du foretager, holdes altid opdaterede på alle dine enheder. Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger iCloud-fotos.

Billeder og videoer i iCloud-fotos optager en del af din iCloud-lagringsplads. Inden du slår iCloud-fotos til, skal du derfor sikre dig, at du har nok plads i iCloud til at lagre hele din samling. Du kan se, hvor meget plads du behøver, og derefter opgradere din aftale om lagringsplads, hvis det er nødvendigt.

Sådan importeres til din Mac

Du kan bruge appen Fotos til at importere billeder fra din iPhone, iPad eller iPod touch til din Mac.

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til din Mac med et USB-kabel.
  2. Åbn appen Fotos.
  3. Appen Fotos viser skærmen Importer med alle de billeder og videoer, der findes på din tilsluttede enhed. Hvis skærmen Importer ikke automatisk vises, skal du klikke på enhedens navn i indholdsoversigten i Fotos.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du låse din iOS-enhed op ved hjælp af din adgangskode. Hvis du ser en meddelelse på din iOS-enhed, hvor du bliver bedt om at godkende computeren, skal du trykke på Godkend for at fortsætte.
  5. Vælg enten de billeder, du vil importere, og klik på Importer valgte, eller klik på Importer alle nye fotografier.
    Vinduet til import i Fotos på macOS
  6. Vent, til processen er afsluttet, og fjern derefter kablet mellem din enhed og din Mac.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan importere billeder fra din iPhone, iPad eller iPod touch til din computer.

Importer til din pc

Du kan importere billeder til din pc ved at slutte enheden til computeren og bruge Windows Billeder-appen:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes på din pc. Import af billeder til din pc kræver iTunes 12.5.1 eller nyere.
  2. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til din pc med et USB-kabel.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du låse din iOS-enhed op ved hjælp af din adgangskode.
  4. Hvis du ser en meddelelse på din iOS-enhed, hvor du bliver bedt om at godkende computeren, skal du trykke på Godkend eller Tillad for at fortsætte.

Gå derefter til Microsofts websted for at læse om, hvordan du importerer billeder til Windows Billeder-appen i Windows 10.

Hvis du har slået iCloud-fotos til, skal du downloade de originale versioner af dine billeder i fuld opløsning til din iPhone, før du importerer til din pc. Find ud af hvordan.

Hvis du importerer videoer fra din iOS-enhed til din pc, kan visse videoer blive roteret forkert i Windows Billeder-appen. Du kan føje disse videoer til iTunes for at afspille dem med den korrekte retning.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan importere billeder fra din iPhone, iPad eller iPod touch til din computer.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.