Om reserverede beløb på betalingskort fra App Store eller iTunes Store

Læs mere om, hvorfor du nogle gange ser en afventende betaling fra Apple på dit betalingskort.

Når du opdaterer dine faktureringsoplysninger i App Store eller iTunes Store eller føjer et medlem til din gruppe i Familiedeling, reserveres der et midlertidigt, symbolsk beløb på din angivne betalingsmetode. Apple bruger – som mange andre butikker – det reserverede beløb til at bekræfte, at din betalingskonto er aktiv, og at du har det nødvendige beløb til at gennemføre køb.

I USA ville du f.eks. kunne opleve et reserveret beløb på 1,00 USD. Hvis du bor i et andet land eller område, vises der muligvis et andet beløb i dit lands eller områdes lokale valuta.

Hvis du er blevet opkrævet et højere beløb, bør du få hjælp til at håndtere ukendte opkrævninger i App Store eller iTunes Store.

Om perioden for reserveret beløb

Et reserveret beløb fjernes af din kortudsteder efter kort tid. Den tid, der går, før godkendelsesanmodningerne fjernes, kan være forskellig fra pengeinstitut til pengeinstitut. Hvis du bruger et debetkort, vises det reserverede beløb ofte som en betaling på dit online kontoudtog. Betalingerne sendes automatisk retur af dit pengeinstitut.

Kontakt dit pengeinstitut, hvis du har spørgsmål til håndteringen af godkendelsesanmodninger.

Få mere hjælp i forbindelse med betaling