Om reserveret beløb på betalingskort via iTunes Store

Læs mere om, hvorfor du nogle gange ser en afventende betaling fra iTunes på dit betalingskort.

Når du opdaterer dine faktureringsoplysninger i iTunes, iBooks og App Store eller føjer et medlem til din gruppe i Familiedeling, reserveres der et midlertidigt, symbolsk beløb på dit betalingskort eller for den tidligere angivne betalingsmetode. iTunes bruger – som mange andre butikker – det reserverede beløb til at bekræfte, at din betalingskonto er aktiv, og at du har det nødvendige beløb til at gennemføre købene.

I USA ville du f.eks. kunne opleve et reserveret beløb på $ 1,00 USD. Hvis du bor i et andet land eller område, vises der muligvis et andet beløb i den lokale valuta.

Om perioden for reserveret beløb

Et reserveret beløb fjernes af din kortudsteder efter kort tid. Den tid, der går, før godkendelsesanmodningerne fjernes, kan være forskellig fra pengeinstitut til pengeinstitut.

Hvis du bruger et debetkort, vises det reserverede beløb ofte som en betaling på dit online kontoudtog. Betalingerne sendes automatisk retur af dit pengeinstitut.

Kontakt dit pengeinstitut, hvis du har spørgsmål til håndteringen af godkendelsesanmodninger.

Få mere hjælp i forbindelse med betaling