Brug Beskeder på din iPhone eller iPad

Send tekster, fotos, videoer og meget mere. Fastgør dine samtaler. Indstil Beskeder til automatisk at slette bekræftelseskoder, når du bruger dem med Autoudfyld.

Send en besked på din iPhone eller iPad

1. Åbn Beskeder.

2. Tryk på knappen Ny beskedknappen Ny besked for at starte en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.

3. Skriv din besked, og tryk derefter på knappen Sendknappen Send.

Med iOS 14 og iPadOS 14 og nyere kan du også bruge integrerede svar og omtaler for at gøre opmærksom på bestemte beskeder og personer i beskederne.

Slet en besked

Gendan slettede beskeder

Rediger en besked

Træk en sendt besked tilbage

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder

Hvad skal du gøre, hvis du ikke kan logge ind på Beskeder

Svar fra låst skærm

1. På den låste skærm skal du trykke og holde nede på den notifikation, du vil besvare. Afhængigt af din enhed kan du dog være nødt til at skubbe til venstre over notifikationen og trykke på Vis.*

2. Skriv din besked.

3. Tryk på knappen Sendknappen Send.

Hvis du har en iPhone X eller nyere eller en iPad med Face ID og ikke kan besvare en besked fra låst skærm, skal du gå til Indstillinger > Face ID & kode, og slå Svar med besked til. Hvis du har en iPhone SE (2. og 3. generation), iPhone 8 eller tidligere eller en iPad, skal du gå til Indstillinger > Touch ID & adgangskode > Tillad adgang, når enheden er låst og slå Svar med besked til.

* Det er muligt at trykke og holde nede på de fleste enheder, der understøtter iOS 13 og nyere eller iPadOS.

I Beskeder skal du bruge knappenålssymbolet til at vælge, hvilke samtaler du vil beholde øverst på din samtaleside.

Fastgør vigtige samtaler

1. I Beskeder skal du trykke på Rediger eller knappen Mereknappen Mere.

2. Tryk på Rediger fastgjorte emnerRediger fastgjorte emner, og tryk derefter på knappen Fastgørknappen Fastgør.

3. Tryk på OK.

Du kan også trykke og holde nede på en samtale for at fastgøre den. I iOS 14 og iPadOS 14 og nyere kan du fastgøre op til ni samtaler.

Skift navn og foto

1. I Beskeder skal du trykke på Rediger eller knappen Mereknappen Mere.

2. Tryk på Rediger navn og BilledeBillede.

3. Rediger dit navn. Du kan også trykke på billedcirklen for at vælge et billede, et foto, en emoji eller en Memoji.

4. Tryk på OK.

Dit navn og foto kan deles med alle, der bruger iMessage, men du bliver bedt om at bekræfte, at du vil dele dem med andre, når du sender eller besvarer en ny besked. Du kan også slå deling til og fra. Det gør du ved at udføre trin 1 og 2 og slå Deling af navn og foto til eller fra.

I Beskeder kan du vælge det navn og foto, du deler i samtaler.
Hvis du vil stoppe med at modtage notifikationer om en samtale, skal du skubbe til venstre over samtalen for at få vist knappen Advarsler.

Stop notifikationer for en samtale

1. Åbn Beskeder.

2. Skub til venstre på den samtale, hvor samtalen skal slås fra.

3. Tryk på knappen Advarslerknappen Advarsler.

Når Skjul advarsler er slået til, vises knappen Advarslerknappen Advarsler ud for samtalen. Notifikationerne slås kun fra for den valgte samtale og ikke for hele enheden. Du modtager stadig alle andre beskeder og ser notifikationer for dem på den låste skærm.

Sådan får du vist bilag fra en samtale

1. Åbn beskeden.

2. Tryk på navnet på kontakten øverst i beskeden. Hvis du bruger iOS 14 eller tidligere eller iPadOS, skal du trykke på knappen Infoknappen Info.

3. Du får vist Fotos, Links, Dokumenter med mere. Tryk og hold nede på et billede eller et bilag for at få vist funktioner som Gem, Kopier, Del og Slet.

Fra samtalesiden i iOS 16.2 og nyere kan du også søge efter fotos i Beskeder baseret på deres indhold, f.eks. en hund, bil, person eller tekst.

Få mere at vide om at søge i Beskeder

Indstil Beskeder til automatisk at slette bekræftelseskoder i iOS 17 eller nyere

1. Tryk på Adgangskoder i appen Indstillinger.

2. Tryk på Indstillinger til adgangskode.

3. Slå Ryd automatisk til.

I iOS 17 og nyere kan du indstille Beskeder til automatisk at slette beskeder, der indeholder bekræftelseskoder til adgangskoder, efter at du har brugt koden.

Hvis du aktiverer denne indstilling i iOS 17 eller nyere, sletter din telefon automatisk bekræftelseskoder i Beskeder eller Mail, efter at koden er blevet brugt med Autoudfyld.