Brug af Beskeder på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan bruge Beskeder til at sende beskeder med tekst, billede, video og lyd. Du kan endda tilpasse beskederne med animerede effekter, iMessage-apps og meget mere – alt sammen i appen Beskeder.

Sådan sender du en besked

1. Åbn Beskeder.
  2. Tryk på knappen  Ny besked, og skriv navnet på en kontakt, eller åbn en eksisterende samtale.
  3. Tryk på tekstfeltet, og skriv din besked.
  4. Når du er færdig med at skrive, trykker du blot på send besked.

Sådan videresender du en besked

Åbn en samtale, og følg disse instruktioner:

Tryk på den beskedboble, du vil videresende, og hold den nede. Tryk derefter på Mere.

Tryk på  videresend besked, og skriv navnet på en kontakt. Tryk derefter på send besked.

Sådan sletter du en besked eller samtale

Når du har slettet en besked eller en samtale, kan den ikke gendannes. Du skal derfor sikre dig, at du har gemt evt. vigtige oplysninger fra beskederne.

Følg disse trin for at slette en besked:

1. Tryk på den beskedboble i samtalen, du vil slette, og hold den nede. Tryk derefter på Mere.
  2. Tryk på  slet meddelelse og derefter på Slet meddelelse. Hvis du vil slette alle beskederne i tråden, skal du trykke på Slet alle øverst til højre.

Følg disse trin for at slette en samtale:

1. Åbn Beskeder.
  2. Skub mod venstre på den samtale, som skal slettes.
  3. Tryk på Slet.

Vil du slette mere end én samtale ad gangen? Åbn Beskeder, og tryk på Rediger øverst til højre. Tryk derefter på cirklen ud for samtalen, og tryk på Slet nederst til højre.

Hvis du vil gemme dine beskeder i en bestemt periode, skal du gå til Indstillinger > Beskeder > Bevar beskeder. Vælg derefter, hvor længe du vil gemme dine beskeder.

Brug tekstforslag

Tekstforslag gør det muligt at skrive og fuldføre hele sætninger med nogle få tryk. Mens du indtaster, får du vist mulige ord og sætninger, som det er sandsynligt, at du vil skrive – forslagene baseres på tidligere samtaler og din skrivestil.

Hvis du vil slå tekstforslagene fra, skal du holde emoji eller  inde og trykke på mærket ud for Forslag.

Sådan slår du meddelelser fra for samtaler

Du kan slå meddelelser fra for samtaler, hvis du ikke længere vil modtage dem. Gå til den samtale, du vil slå meddelelser fra for. Tryk derefter på oplysninger, og slå Forstyr ikke til. Når Forstyr ikke er slået til, vises forstyr ikke ud for samtalen. Dette slår kun meddelelser fra for den valgte samtale og ikke for hele enheden. Du modtager stadig alle andre beskeder og ser meddelelser for dem på låseskærmen.

Du kan også slå meddelelser fra for alle dine samtaler ved at slå Forstyr ikke til. Gå til Indstillinger > Forstyr ikke, og vælg Manuelt eller Planlagt. Så slås alle meddelelser fra på din enhed.

Sådan får du vist bilag fra en samtale

Åbn samtalen, og tryk på oplysninger øverst til højre. Du får vist sektioner til billeder og bilag. Tryk på et billede eller bilag for at åbne det. Du kan også trykke på billedet eller bilaget og holde nede for at få vist muligheder som Kopier, Slet og Mere.

Sådan sender og deler du din lokalitet

Følg disse trin for at sende eller dele din lokalitet:

1. Tryk på oplysninger øverst til højre i en samtale.
  2. Tryk på Send min aktuelle lokalitet. Modtageren af din besked ser nu din lokalitet på kortet. Du kan også trykke på Del min lokalitet. Vælg derefter, hvor længe du vil dele din lokalitet. Du kan dele den i en time, en dag eller for altid. Beskeder indstilles med midlertidig eller permanent deling af din lokalitet via Find mine venner, afhængigt af hvad du vælger.