Opdatering af dine operatørindstillinger på din iPhone eller iPad

Læs mere om opdateringer til operatørindstillingerne til din iPhone eller iPad.

Opdateringer til operatørindstillinger gør det muligt for din operatør at opdatere mobilnetværket og relaterede indstillinger for at forbedre mobilnetværksforbindelsen og ydeevnen. Opdateringer til operatørindstillinger kan også give understøttelse af funktioner som VoLTE eller Wi-Fi-opkald. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger om opdateringer til operatørindstillinger.

Når en opdatering til operatørindstillingerne er tilgængelig, bliver du bedt om at installere den. Hvis din operatør har udsendt en obligatorisk opdatering, vises knappen OK i stedet for knappen Opdater, så du ved, at opdateringen blev downloadet og installeret.

Du kan bruge disse trin til at søge efter og installere en opdatering til operatørindstillingerne manuelt:

1. Sørg for, at din enhed har oprettet forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Om. Hvis en opdatering er tilgængelig, vises der en funktion til opdatering af dine operatørindstillinger.

Du kan få vist operatørindstillingernes version på din enhed ved at trykke på Indstillinger > Generelt > Om og se ud for Operatør. Tryk på versionsnummeret for at få vist flere operatøroplysninger.

Hvis du sætter et nyt SIM-kort i din iPhone eller iPad, skal du downloade operatørindstillingerne for den nye operatør.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.