Manuel opdatering af dine operatørindstillinger på din iPhone eller iPad

Opdateringer til operatørindstillinger gør det muligt for din operatør at opdatere mobilnetværket og tilhørende indstillinger for at forbedre mobilnetværksforbindelsen og ydeevnen. Opdateringer til operatørindstillinger kan også give understøttelse af funktioner såsom 5G eller Wi-Fi-opkald.

Når en opdatering til operatørindstillingerne er tilgængelig, bliver du bedt om at installere den. Installationen tager mindre end et minut, og du kan fortsætte med at bruge din enhed som normalt. Hvis din operatør har udsendt en obligatorisk opdatering, vises knappen OK i stedet for knappen Opdater, så du ved, at opdateringen er blevet downloadet og installeret.

Hvis du afviser installationsmeddelelsen, kan du manuelt opdatere operatørindstillingerne ved at følge disse trin:

1. Sørg for, at din enhed har forbindelse til Wi-Fi eller et mobilnetværk.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Om.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at installere din operatøropdatering.

Hvis du sætter et nyt SIM-kort i din iPhone eller iPad, skal du downloade operatørindstillingerne for den nye operatør.

Hvis du vil se, hvilken version af operatørindstillingerne der er installeret på din enhed, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Om og se ud for Operatør. Tryk på versionsnummeret for at få vist flere operatøroplysninger. Kontakt din operatør for at bekræfte, at du har installeret de nyeste operatørindstillinger.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.