Rydning af historik for Safari-browser og indstilling af indholdsblokering på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du sletter Safari-browserens historik, cookies og cache. En cookie er data, som et websted efterlader på din enhed, så den kan huske dig til næste besøg.

Sådan slettes historik, cache og cookies

• Hvis du vil slette historik og cookies, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Ryd historik og webstedsdata.
  • Hvis du vil rydde andre arkiverede oplysninger, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Avanceret > Websidedata > Fjern alle websidedata.
  • Hvis du vil besøge websteder uden at efterlade spor, kan du slå Privat browser til eller fra

Når du sletter historikken, cookies og browserdata i Safari, slettes de automatisk udfyldte oplysninger ikke.

Sådan blokeres cookies

Sådan vælger du, om Safari skal blokere cookies:

1. Tryk på Indstillinger > Safari > Bloker cookies.
  2. Vælg en mulighed: Bloker altid, Tillad kun fra det aktuelle websted, Tillad fra websteder jeg besøger eller Tillad altid.

Hvis du blokerer cookies, er det ikke alle websider der virker. Her er nogle eksempler:

• Du kan muligvis ikke logge ind på et sted med korrekt brugernavn og adgangskode.
  • Der vises muligvis en besked om, at der kræves cookies, eller at browseres cookies er slået fra.
  • Nogle af funktionerne på stedet, fungerer ikke.

Brug af software til blokering af indhold

Med iOS 9 og iPhone 5s eller nyere, kan du bruge software til blokering af indhold i Safari. Software til blokering af indhold er udvidelser, der gør det muligt for Safari at blokere cookies, billeder, ressourcer, pop op-vinduer og andet indhold.

Sådan indstilles software til blokering af indhold:

1. Download software til blokering af indhold fra App Store.
  2. Tryk på Indstillinger > Safari > Software til blokering af indhold, og indstil de ønskede udvidelser. Du kan bruge mere end en enkelt app til blokering af indhold.