Rydning af historik og cookies fra Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du sletter din historik, cookies og buffer med appen Indstillinger.

Sådan slettes historik, buffer og cookies

Sådan rydder du oplysningerne fra din enhed:

• Hvis du vil slette historik og cookies, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Ryd historik og webstedsdata. Når du sletter historikken, cookies og browserdata i Safari, sletter det ikke oplysningerne under Autofyld.
  • Hvis du vil slette dine cookies og beholde din oversigt, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Avanceret> Websidedata > Fjern alle websidedata.
  • Hvis du vil besøge websteder uden at efterlade spor, kan du slå Privat browser til eller fra

Indstillingen er grå, hvis der ikke findes oplysninger under historik eller websidedata. Indstillingen kan også være grå, hvis der er indstillet børnesikring for webstederne. Kontroller indstillingerne ved at gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger, og rul derefter til Tilladt indhold.

Sådan blokeres cookies

En cookie er data, som et websted efterlader på din enhed, så den kan huske dig til næste besøg. Du kan vælge, om Safari skal blokere cookies, ved at trykke på Indstillinger > Safari > Bloker alle cookies.

Hvis du blokerer cookies, er det ikke alle websider der virker. Her er nogle eksempler:

• Du kan måske ikke logge på et sted med korrekt brugernavn og adgangskode.
  • Der vises muligvis en besked om, at der kræves cookies, eller at browserens cookies er slået fra.
  • Nogle af funktionerne på et websted fungerer muligvis ikke.

Sådan bruges blokering af indhold

Med iOS 9 og iPhone 5s eller en nyere version kan du bruge blokering af indhold i Safari. Blokering af indhold er tredjepartsapps og udvidelser, der gør det muligt for Safari at blokere cookies, billeder, ressourcer, pop op-vinduer og andet indhold.

Sådan hentes blokering af indhold:

1. Download en app til blokering af indhold fra App Store.
  2. Tryk på Indstillinger > Safari > blokering af indhold, og indstil de ønskede udvidelser. Du kan bruge mere end en enkelt blokering af indhold.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte appudvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.