Rydning af historik og cookies fra Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du sletter historik, cookies og buffer i Indstillinger.

Sådan slettes historik, buffer og cookies

Sådan rydder du oplysningerne fra din enhed:

• Hvis du vil slette historik og cookies, skal du gå til Indstillinger > Safari og derefter trykke på Ryd historik og webstedsdata. Når du sletter historikken, cookies og browserdata i Safari, sletter det ikke oplysningerne under Autofyld.
  • Hvis du vil slette dine cookies og beholde din historik, skal du gå til Indstillinger > Safari > Avanceret> Websidedata og derefter trykke på Fjern alle websidedata.
  • Hvis du vil besøge websteder uden at efterlade spor, kan du slå Privat browser til eller fra

Indstillingen er grå, hvis der ikke findes oplysninger under historik eller websidedata. Indstillingen kan også være grå, hvis du har indstillet webindholdsbegrænsninger under Indhold og anonymitet i Skærmtid.

Sådan blokeres cookies

En cookie er data, som et websted efterlader på din enhed, så den kan huske dig til næste besøg. Du kan vælge, om Safari skal blokere cookies, ved at trykke på Indstillinger > Safari og slå Bloker alle cookies til.

Hvis du blokerer cookies, er det ikke alle websider der virker. Her er nogle eksempler:

• Du kan måske ikke logge på et sted med korrekt brugernavn og adgangskode.
  • Der vises muligvis en besked om, at der kræves cookies, eller at browserens cookies er slået fra.
  • Nogle af funktionerne på et websted fungerer muligvis ikke.

Sådan bruges blokering af indhold

Blokering af indhold er tredjepartsapps og udvidelser, der gør det muligt for Safari at blokere cookies, billeder, ressourcer, pop op-vinduer og andet indhold.

Sådan hentes blokering af indhold:

1. Download en app til blokering af indhold fra App Store.
  2. Tryk på Indstillinger > Safari > blokering af indhold, og indstil de ønskede udvidelser. Du kan bruge mere end en enkelt blokering af indhold.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte appudvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.