Rydning af historik og cookies fra Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du sletter din historik, cookies og buffer med appen Indstillinger.

Indstillinger for Safari på iPhone

Sådan slettes historik, buffer og cookies

Sådan rydder du oplysningerne fra din enhed:

• Hvis du vil slette historik og cookies, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Ryd historik og webstedsdata. Når du sletter historikken, cookies og browserdata i Safari, sletter det ikke oplysningerne under Autofyld.
  • Hvis du vil slette andre arkiverede oplysninger, skal du trykke på Indstillinger > Safari > Avanceret > Websidedata > Fjern alle websidedata.
  • Hvis du vil besøge websteder uden at efterlade spor, kan du slå Privat browser til eller fra

Indstillingen er grå, hvis der ikke findes oplysninger under historik eller websidedata. Indstillingen kan også være grå, hvis der er indstillet børnesikring for webstederne. Kontroller indstillingerne ved at gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger, og rul derefter til Tilladt indhold.

Indstillinger for cookies på iPhone

Bloker cookies

En cookie er data, som et websted efterlader på din enhed, så den kan huske dig til næste besøg. Sådan vælger du, om Safari skal blokere cookies:

1. Tryk på Indstillinger > Safari > Bloker cookies.
  2. Vælg en indstilling: Bloker altid, Tillad kun fra det aktuelle websted, Tillad fra websteder jeg besøger eller Tillad altid.

Hvis du blokerer cookies, er det ikke alle websider der virker. Her er nogle eksempler:

• Du kan måske ikke logge på et sted med korrekt brugernavn og adgangskode.
  • Der vises muligvis en besked om, at der kræves cookies, eller at browserens cookies er slået fra.
  • Nogle af funktionerne på stedet, fungerer ikke.

Brug apps til indholdsblokering

Med iOS 9 og iPhone 5s eller nyere, kan du bruge indholdsblokering i Safari. Apps til indholdsblokering er tredjepartsapps og udvidelser, der gør det muligt for Safari at blokere cookies, billeder, ressourcer, pop op-vinduer og andet indhold.

Sådan hentes app til indholdsblokering:

1. Download en app til indholdsblokering fra App Store.
  2. Tryk på Indstillinger > Safari > Indholdsblokering, og indstil de ønskede udvidelser. Du kan bruge mere end en enkelt app til indholdsblokering.

Hvis du har brug for hjæp, skal du kontakte appudvikleren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.