Om batteribruget på en iPhone, iPad og iPod touch

Med iOS 9 og nyere kan du kontrollere batteribruget for den enkelte app på din iOS-enhed.

Kontroller batteribruget

Gå til Indstillinger > Batteri.

Tryk på  for at se, hvor længe den enkelte app har været åben og har kørt i baggrunden. Følgende forbrugstyper vises muligvis under den enkelte app:

• Baggrundsaktivitet angiver, at der bruges batteri af apps, som kører i baggrunden.
  • Lyd angiver, at apps afspiller lyd, mens de kører i baggrunden.
  • Ingen mobildækning og Dårligt signal angiver, at enheden søger efter et signal eller bruges med et dårligt signal.
  • Sikkerhedsk. & gendan angiver, at enheden har sikkerhedskopieret til iCloud eller gendannet fra en iCloud-sikkerhedskopi.
  • Lokalitet og Baggrundslokalitet angiver, at batteriet har været brugt til at spore din enhed.

Tilpas indstillingerne for at forbedre batterilevetiden

Mens du gennemser batteribruget, får du muligvis vist forslag om at slå automatisk lysstyrke til eller tilpasse skærmlysstyrken. Forslaget vises, fordi iOS har vurderet, at du kan forbedre batterilevetiden ved at ændre disse indstillinger. Du kan også se batteribruget siden den sidste fulde opladning af batteriet.

Læs mere om optimering af batteriydeevne og levetid af din iOS-enhed.

Brug Energibesparende funktion

Slå Energibesparende funktion til, hvis du vil forlænge batterilevetiden. Det reducerer strømforbruget, indtil du slukker din iPhone eller oplader batteriet til 80 %. Når Energibesparende funktion er slået til, er visse indstillinger og funktioner, f.eks. Hent, Hej Siri og Opdater apps i baggrunden, samt visse visuelle effekter reduceret eller deaktiveret.

Få mere at vide om Energibesparende funktion.

Læs mere

iOS 11.3 tilføjer nye funktioner, der viser batteritilstand og anbefaler, om et batteri skal udskiftes. Læs mere om Batteri og ydeevne for iPhone.