Om batteribruget på en iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du kontrollerer batteribruget for den enkelte app på din iOS-enhed.

Sådan kontrollerer du batteribruget

Hvis du vil have vist en oversigt over dit batteriniveau og din aktivitet i løbet af det sidste døgn eller op til 10 dage, skal du gå til Indstillinger > Batteri.

Når du trykker på en af kolonnerne på din skærm, vil du kunne se, hvilke apps der har bidraget til dit batteribrug i det valgte tidsrum, og hvor meget af batteriet der blev brugt på den pågældende app.

Hvis du vil se, hvor lang tid den enkelte app var i brug på skærmen eller i baggrunden, skal du klikke på Vis aktivitet. Følgende forbrugstyper vises muligvis under den enkelte app:

• Baggrundsaktivitet angiver, at der blev brugt batteri af en app, som kørte i baggrunden.
  • Lyd angiver, at apps afspiller lyd, mens de kører i baggrunden.
  • Ingen mobildækning og Dårligt signal angiver, at enheden søger efter et signal eller bruges med et dårligt signal.
  • Sikkerhedsk. & gendan angiver, at enheden har sikkerhedskopieret til iCloud eller gendannet fra en iCloud-sikkerhedskopi.
  • Tilsluttet oplader angiver, at appen kun blev brugt, mens enheden blev opladt.

Du kan også få vist, hvornår enheden sidst var tilsluttet en oplader samt det seneste batteriniveau.

Tilpas indstillingerne for at forbedre batterilevetiden

Mens du gennemser batteribruget, får du muligvis vist forslag om at slå automatisk lysstyrke til eller tilpasse skærmlysstyrken. Forslaget vises, fordi iOS har vurderet, at du kan forbedre batterilevetiden ved at ændre disse indstillinger.

Læs mere om optimering af batteriydeevne og levetid af din iOS-enhed.

Brug Energibesparende funktion

Hvis du vil forlænge batterilevetiden på din iPhone, skal du slå Energibesparende funktion til. Det reducerer strømforbruget, indtil du slukker din iPhone eller oplader batteriet til 80 %. Når Energibesparende funktion er slået til, er visse indstillinger og funktioner, som f.eks. appopdateringer, download af nye tv-udsendelser eller podcastepisoder, Hent, samt visuelle effekter som True Tone reduceret eller deaktiveret.

Få mere at vide om Energibesparende funktion.

Læs mere

Med iOS 11.3 eller en nyere versioner kan du også få vist batteritilstanden, og om batteriet skal udskiftes. Læs mere om Batteri og ydeevne for iPhone.