Synkronisering af din iPhone, iPad eller iPod ved hjælp af iTunes på din computer

Læs mere om, hvordan du synkroniserer musik, film og meget mere ved hjælp af iTunes på din Mac eller pc.

Inden du bruger iTunes til at synkronisere indhold på din iOS-enhed, kan du overveje at bruge iCloud, Apple Music eller lignende tjenester til at lagre indhold fra din Mac eller pc i netskyen. På den måde kan du få adgang til din musik, dine billeder og meget mere på dine iOS-enheder, når du ikke er i nærheden af din computer. Læs mere om, hvordan du bruger Apple Music eller iCloud-fotos i stedet for iTunes.

Hvis du bruger iCloud eller andre tjenester, f.eks. Apple Music, til at holde dit indhold opdateret på tværs af alle dine enheder, kan synkroniseringen via iTunes blive slået fra.

Følgende kan synkroniseres med iTunes

• Album, sange, spillelister, film, tv-udsendelser, podcasts, bøger og lydbøger.
  • Billeder og videoer.
  • Kontakter og kalendere.
  • Sikkerhedskopier af enheder, der er oprettet via iTunes.

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Sådan synkroniserer eller fjerner du indhold med iTunes

1. Åbn iTunes, og slut enheden til din computer via et USB-kabel.
  2. Klik på enhedens symbol øverst til venstre i iTunes-vinduet. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis symbolet ikke vises
    Symbol for enheden øverst til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Klik på typen af det indhold, du vil synkronisere eller fjerne, på listen under Indstillinger til venstre i iTunes-vinduet.1 Marker afkrydsningsfeltet ud for Synkroniser for at slå synkroniseringen til for en indholdstype.

Afkrydsningsfeltet ud for Synkroniser musik i iTunes.

4. Marker afkrydsningsfeltet ud for hvert element, du vil synkronisere.
  5. Klik på knappen Anvend nederst til højre på skærmen. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, skal du klikke på knappen Synkroniser.

1. Du kan kun synkronisere din iOS-enhed med ét iTunes-bibliotek ad gangen. Hvis du får vist en besked om, at din iOS-enhed er synkroniseret med et andet iTunes-bibliotek, har din iOS-enhed tidligere været tilsluttet en anden computer. Hvis du klikker på "Slet og synkroniser" i denne meddelelse, slettes og erstattes alt indhold af den valgte type på din iOS-enhed med indhold fra din computer.

Sådan synkroniser du dit indhold via Wi-Fi

Når du har indstillet synkronisering med iTunes ved hjælp af USB, kan du indstille iTunes til at synkronisere din enhed med Wi-Fi i stedet for USB. Sådan gør du:

1. Tilslut din iOS-enhed til computeren med et USB-kabel, åbn iTunes, og vælg enheden.
  2. Klik på Oversigt i venstre side af iTunes-vinduet.
  3. Vælg "Synkroniser med denne [enhed] via Wi-Fi".
  4. Klik på Anvend.

Når computeren og iOS-enheden har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, vises iOS-enheden i iTunes. iOS-enheden synkroniseres automatisk, når den sluttes til en strømforsyning, og iTunes er åbnet på computeren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.