Sådan synkroniserer du din iPhone, iPad eller iPod med din computer

Læs mere om, hvordan du synkroniserer musik, film og meget mere på din Mac eller pc.

Hvis du bruger macOS Catalina, skal du bruge Finder til at synkronisere indhold til din iOS- eller iPadOS-enhed. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version eller en Windows-pc, skal du bruge iTunes. Inden du bruger din computer til at synkronisere indhold på din iOS- eller iPadOS-enhed, kan du overveje at bruge iCloud, Apple Music eller lignende tjenester til at lagre indhold fra din Mac eller pc i netskyen. På den måde kan du få adgang til din musik, dine fotos og meget mere på dine iOS-enheder, når du ikke er i nærheden af din computer. Læs mere om, hvordan du bruger Apple Music eller iCloud-fotos i stedet for din computer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.