Sådan synkroniserer du din iPhone, iPad eller iPod med din computer

Læs mere om, hvordan du synkroniserer musik, film og meget mere på din Mac eller pc.

Før du synkroniserer dit indhold, kan du overveje at bruge iCloud, Apple Music eller en lignende tjeneste til at arkivere indhold fra din Mac eller pc i netskyen. På den måde kan du få adgang til din musik, dine fotos og meget mere på dine iOS-enheder, når du ikke er i nærheden af din computer. Læs mere om, hvordan du bruger Apple Music eller iCloud-fotos i stedet for din computer.

Hvis du bruger macOS Catalina

Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version eller en pc

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.