Høreapparater, der er fremstillet til iPhone, opretter ikke forbindelse

Nogle gange kan høreapparater, der er fremstillet til iPhone (Made for iPhone), ikke oprette forbindelse til iPhone, iPad eller iPod touch. Nedenstående fremgangsmåde kan løse problemet.

Du skal først kontrollere, om du bruger den nyeste version af iOS.

Hvis høreapparatet, der er fremstillet til iPhone, stadig ikke opretter forbindelse, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen Vågeblus til/fra for at sætte skærmen på vågeblus.
  2. Vent ca. fem sekunder, og tryk derefter på knappen Hjem for at afbryde vågeblus for skærmen.
    Du behøver ikke låse enheden op.
  3. Åbn Kontrolcenter for at se, om høreapparatet har oprettet forbindelse. Navnet på høreapparatet vises ud for AirDrop:
     Kontrolcenter
  4. Hvis høreapparatet stadig ikke har oprettet forbindelse, skal du trykke på Indstillinger > Bluetooth og vente et par sekunder.
  5. Se igen i Kontrolcenter, om høreapparatet har oprettet forbindelse.

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.