Høreapparater, der er fremstillet til iPhone, opretter ikke forbindelse

Nogle gange kan høreapparater, der er fremstillet til iPhone (Made for iPhone), ikke oprette forbindelse til iPhone, iPad eller iPod touch. Nedenstående fremgangsmåde kan løse problemet.

Du skal først kontrollere, om du bruger den nyeste version af iOS.

Hvis høreapparatet, der er fremstillet til iPhone, stadig ikke opretter forbindelse, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen Vågeblus til/fra for at sætte skærmen på vågeblus.
  2. Vent ca. fem sekunder, og tryk derefter på knappen Hjem for at afbryde vågeblus for skærmen.
    Du behøver ikke låse enheden op.
  3. Åbn Kontrolcenter for at se, om høreapparatet har oprettet forbindelse. Navnet på høreapparatet vises ud for AirDrop:
     Kontrolcenter
  4. Hvis høreapparatet stadig ikke har oprettet forbindelse, skal du trykke på Indstillinger > Bluetooth og vente et par sekunder.
  5. Se igen i Kontrolcenter, om høreapparatet har oprettet forbindelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.