Hvis der vises en fejl, når du opdaterer eller gendanner din iPhone, iPad eller iPod

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en fejlkode eller en advarsel, når du bruger din computer til at opdatere eller gendanne din enhed.

Opdater din Mac eller pc

Slut direkte til din computer

Slut din iOS-enhed direkte til computerens USB-port (ikke til et tilknyttet tastatur eller USB-samlingspunkt). Hvis du stadig ser en fejlmeddelelse, kan du prøve med et andet kabel.

Et Lightning til USB-kabel

Genstart

Sluk computeren og din enhed. Tænd dem derefter igen.

Læs mere om, hvordan du genstarter din iPhoneiPad eller iPod touch.

Kontroller sikkerhedssoftwaren på computeren

Det kan være nødvendigt at opdatere, ændre eller afinstallere software, der skaber problemer for computerens forbindelse til iTunes.

Prøv igen

Opdater eller gendan enheden igen.

Få mere hjælp

Hvis du har prøvet disse trin, og fejlen opstår igen, skal du følge trinnene for den pågældende fejlkode.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.