Hvis der vises en fejl, når du opdaterer eller gendanner din iPhone, iPad eller iPod

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en fejlkode eller en advarsel, når du bruger iTunes til at opdatere eller gendanne din enhed.

Opdater iTunes

Hent den nyeste version af iTunes på computeren.

Opdater computeren

Slut direkte til din computer

Slut din iOS-enhed direkte til computerens USB-port (ikke til et tilknyttet tastatur eller USB-samlingspunkt).

Et Lightning til USB-kabel

Genstart

Sluk computeren og enheden. Tænd dem derefter igen.

Kontroller sikkerhedssoftwaren på computeren

Det kan være nødvendigt at opdatere, ændre eller afinstallere software, der skaber problemer for computerens forbindelse til iTunes.

Prøv igen

Opdater eller gendan enheden igen.

Få mere hjælp

Hvis du har prøvet disse trin, og fejlen opstår igen, skal du følge trinnene for den pågældende fejlkode.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.