Indløs App Store- og iTunes-gavekort og indholdskoder

Læs mere om, hvordan du indløser et App Store- og iTunes-gavekort. Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse dit gavekort.

Blåt gavekort med Apple-logoet.

Tryk eller klik på denne knap for at indløse et App Store- og iTunes-gavekort eller en App Store- og iTunes-kode:

Indløs et gavekort eller en kode

Hvis du ikke kan se en mulighed for at indløse din kode, når du trykker eller klikker på knappen, skal du vælge din enhed på listen nedenfor og følge trinnene.

Hvad kan du købe med et gavekort

Når du indløser et App Store- og iTunes-gavekort, indsætter du penge på din Apple-id-saldo. Du kan bruge denne kredit til at foretage køb i App Store, iTunes Store, Apple TV App eller Apple Books. Eller du kan bruge kreditten til at opgradere din iCloud-lagringsplads eller betale for abonnementer på f.eks. Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+, Apple TV-kanaler eller Apple News+.

Du kan ikke bruge din kredit til at købe gaver til andre eller til at købe flere gavekort. Du kan heller ikke dele kredit med familiemedlemmer – heller ikke selvom I bruger Familiedeling.

Find din indløsningskode

Når du indløser et gavekort, bliver du bedt om at angive kortets indløsningskode. Skrab eller krads forsigtigt på bagsiden af dit gavekort for at se den 16-cifrede kode, der starter med X. (Hvis du har et ældre kort, er koden muligvis et andet sted). Hvis din kode er beskadiget eller umulig at læse, skal du kontakte Apple-support.

Et eksempel på et iTunes-gavekort med en 16-cifret kode.

Kampagnekoder har muligvis ikke nogen belægning, der kan fjernes eller skrabes af, og indeholder ikke altid 16 cifre eller starter med X.

iPhone, der viser knappen

Indløs et gavekort eller en kode på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på I dag nederst på skærmen.
  3. Tryk på log ind-knappen knappen Min konto eller dit billede øverst på skærmen.
  4. Tryk på "Indløs gavekort eller kode". Log ind med dit Apple-id, hvis du ikke kan se "Indløs gavekort eller kode". Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  5. Tryk på "Brug kamera", og følg vejledningen på skærmen. Hvis du har et ældre kort, eller hvis du befinder dig i bestemte lande eller områder, kan du muligvis ikke indløse et kort med dit kamera. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt", og følg derefter vejledningen på skærmen.
    • Hvis du har et App Store- og iTunes-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    • Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
  6. Tryk på OK.

Kan du ikke indløse dit gavekort eller din kode?

Indløs et gavekort eller en kode på din computer

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på dit navn eller på log ind-knappen i indholdsoversigten.
  3. Klik på "Indløs gavekort".
    Mac, der viser knappen Indløs gavekort i App Store.
  4. Tryk på "Brug kamera", og følg vejledningen på skærmen. Hvis du har et ældre kort, eller hvis du befinder dig i bestemte lande eller områder, kan du muligvis ikke indløse et kort med dit kamera. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt", og følg derefter vejledningen på skærmen.
    • Hvis du har et App Store- og iTunes-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    • Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.

Kan du ikke indløse dit gavekort eller din kode?

Bruger du en pc?

Hvis du bruger en pc, skal du indløse dit gavekort i iTunes. Vælg Konto på menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg derefter Indløs, og log derefter ind, og følg vejledningen på skærmen.

Indløs et gavekort på din Android-enhed

Du kan kun indløse gavekort til Apple Music-abonnementer på din Android-enhed.

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Tryk på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger, og tryk derefter på Konto.
  3. Tryk på "Indløs gavekort eller kode".
  4. Indtast koden fra bagsiden af kortet, og tryk derefter på Indløs.

Kan du ikke indløse dit gavekort eller din kode?

Hvis du har modtaget et App Store- og iTunes-gavekort via e-mail

Hvis du vil indløse et gavekort, som nogen har sendt til dig via e-mail, skal du åbne e-mailen og trykke eller klikke på knappen "Indløs nu".

Hvis du ikke kan indløse et gavekort eller en indholdskode

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en besked om, at dit kort er ugyldigt, inaktivt eller allerede er blevet indløst.

Hvis din kode er beskadiget eller umulig at læse, skal du kontakte Apple-support.

Du kan ikke indløse Apple Store-gavekort i App Store, iTunes Store eller Apple Books. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har et Apple Store-gavekort eller ikke ved, hvilken slags gavekort du har.

Læs mere

App Store- og iTunes Store-funktioner kan variere efter land eller område. Find ud af, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

App Store- og iTunes-gavekort er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Find ud af, om du kan bruge gavekort i dit land eller område.