Sådan indløses gavekort og koder i iTunes

Få musik, film, tv-udsendelser, apps, bøger, lydbøger og meget andet for dine iTunes Store-gavekort eller dine indholds- eller kampagnekoder.

Hurtig indløsning

Når du er klar til at indløse, kan du åbne iTunes med denne henvisning for at indløse gavekortet eller koden nu.

Har du brug for hjælp? Du kan læse mere om kort og koder eller finde ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse iTunes Store-gavekort eller koder.

Sådan finder du din indløsningskode

Hvis du har et iTunes Store-gavekort, skal du forsigtigt skrabe belægningen på bagsiden af kortet væk for at få vist den skjulte kode. Du skal bruge denne 16-cifrede kode, som starter med et X, til at indløse dit gavekort.

Nummerets placering afhænger af den type kort, du har. Her er nogle eksempler:

Indholds- og kampagnekoder har muligvis ikke nogen label og indeholder ikke altid 16 cifre eller starter med X.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på iTunes Store, App Store eller iBooks Store på din enhed. iTunes Store-gavekort krediteres automatisk dit Apple-id, så du kan bruge dem i en hvilken som helst butik, hvis du blot logger ind med det samme Apple-id.
  2. Rul ned til bunden af afsnittet Udvalgt, og tryk på Indløs.
  3. Log ind med dit Apple-id. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  4. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt". I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  5. Hvis du har et iTunes Store-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X, fra bagsiden af kortet.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
  6. Tryk på Indløs. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du får vist en fejlmeddelelse eller ikke kan indløse et gavekort eller en indholdskode i iTunes Store.

Saldoen på din iTunes-konto opdateres automatisk, når du indløser koden på et iTunes Store-gavekort.

Når du har indløst en indholds- eller kampagnekode, hentes det indhold, der er knyttet til koden, automatisk.

Beløbet fra et iTunes Store-gavekort indsættes automatisk på de iTunes Store-, App Store- og iBooks Store-konti, der er knyttet til dit Apple-id. De køb, du foretager i en hvilken som helst af butikkerne, modregnes automatisk i saldoen, indtil beløbet er brugt. Her kan du se, hvordan du tjekker din saldo.

Mac eller Windows-pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Log ind, og indtast dit Apple-id og din adgangskode. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id.
  3. Klik på dit navn, og vælg Indløs i rullemenuen.
  4. Indtast adgangskoden igen.
  5. Hvis du har et iTunes Store-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X, fra bagsiden af kortet.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
    I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  6. Klik på Indløs. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse iTunes Store-gavekort eller -indholdskoder.

Saldoen på din iTunes-konto opdateres automatisk, når du indløser koden på et iTunes Store-gavekort. Når du har indløst en indholds- eller kampagnekode, hentes det indhold, der er knyttet til koden, automatisk.

Beløbet fra et iTunes Store-gavekort indsættes automatisk på de iTunes Store-, App Store- og iBooks Store-konti, der er knyttet til dit Apple-id.  De køb, du foretager i en hvilken som helst af butikkerne, modregnes automatisk i saldoen, indtil beløbet er brugt. Her kan du se, hvordan du tjekker din saldo.

Om gavekort og koder

iTunes Store-gavekort:

• Når du indløser et iTunes Store-gavekort, indsættes beløbet på din iTunes Store-konto. Du kan til enhver tid bruge det til at foretage køb i iTunes Store, App Store eller iBooks Store eller til at betale for abonnementer eller køb i apps.
  • Hvis du har modtaget et iTunes Store-gavekort via e-mail, skal du klikke på Indløs nu i e-mailen for at indløse det.
  • Saldoen på din iTunes-konto opdateres automatisk, når du indløser et gavekort. Du skal logge ud og ind igen på alle dine enheder for at kunne se den nye saldo. Du finder saldoen under dit Apple-id.

Indholds- og kampagnekoder:

• Du kan bruge indholds- og kampagnekoder til at foretage køb i iTunes Store, App Store eller iBooks Store på din iPhone, iPad, eller iPod touch.
  • Alle indholds- og kampagnekoder kan indløses i iTunes til Mac eller Windows undtagen koder, som kun gælder Mac App Store. Indholds- og kampagnekoder til Mac App Store skal indløses i Mac App Store. Du kan også indløse iBooks-koder i iBooks til Mac.

Andre gavekort:

Yderligere oplysninger

Sidst ændret: