Indløsning af iTunes- og Apple Music-gavekort og koder

Hent musik, film, tv-udsendelser, apps, bøger, lydbøger, Apple Music-medlemskaber og meget mere med dine iTunes- og Apple Music-gavekort eller indholds- og kampagnekoder.

Hurtig indløsning

Er du parat til at indløse kort eller kode? Download iTunes med denne henvisning for at indløse gavekortet eller koden nu.

Har du brug for hjælp? Du kan læse mere om kort og koder eller finde ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse iTunes- eller Apple Music-gavekort eller koder.

Find indløsningskoden

Hvis du har et iTunes- eller Apple Music-gavekort, skal du forsigtigt fjerne eller skrabe belægningen på bagsiden af kortet for at få vist den skjulte kode. Den 16-cifrede kode starter med et X og skal bruges til at indløse dit kort.

Nummerets placering afhænger af den type kort, du har. Her er nogle eksempler:

Det er ikke sikkert, at der er etiket på indholds- og kampagnekoder, det er heller ikke sikkert, at de indeholder 16 cifre eller starter med et X.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på iTunes Store, App Store eller iBooks Store på din enhed. iTunes- eller Apple Music-gavekort sættes ind på dit Apple-id, så de kan bruges i enhver butik, når du logger på en butik med det pågældende Apple-id.
  2. Rul ned i bunden af afsnittet Udvalgt, og tryk på Indløs.
  3. Log ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  4. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt". I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  5. Hvis du har et iTunes- eller Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste den kode, der findes på bagsiden af kortet.
  6. Tryk på Indløs. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit iTunes- eller Apple Music-gavekort eller indholdskoden.

Afhængigt af kodetypen kan følgende ske, når du har indløst koden:

iTunes- eller Apple Music-gavekort

Saldoen på din konto opdateres automatisk.

Indholds- eller kampagnekode

Emnet, der er knyttet til koden, downloades automatisk.

Beløbet på et iTunes- eller Apple Music-gavekort indsættes på det Apple-id, der bruges til køb af emner i iTunes Store, App Store og iBooks Store. Beløbet bruges, indtil der ikke er mere tilbage, til alle køb, herunder Apple Music-medlemskaber, i en vilkårlig butik. Læs mere om, hvordan du tjekker din saldo.

På din Mac-computer eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Indløs.

Læs mere om, hvordan du slår menulinjen til, hvis du bruger Windows og ikke får vist menulinjen.
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Log ind.
  5. Hvis du har et iTunes- eller Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste den kode, der findes på bagsiden af kortet.
    I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  6. Klik på Indløs.
    Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse et iTunes Store-gavekort eller en indholdskode.

Når du har indløst et iTunes- eller Apple Music-gavekort, opdateres saldoen på din konto automatisk. Når du har indløst en indholds- eller kampagnekode, downloades indholdet, der er knyttet til koden, automatisk.

Beløbet på et iTunes- eller Apple Music-gavekort indsættes på det Apple-id, der bruges til køb af emner i iTunes Store, App Store og iBooks Store. Beløbet bruges, indtil der ikke er mere tilbage, til alle køb, herunder Apple Music-medlemskaber, i en vilkårlig butik. Læs mere om, hvordan du tjekker din saldo.

På din Android-telefon

1. Åbn appen Apple Music, og tryk på menusymbolet  i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på dit Apple-id. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på Indløs.
  4. Indtast koden fra bagsiden af kortet, og tryk derefter igen på Indløs.

Om gavekort og koder

iTunes- eller Apple Music-gavekort:

• Når du indløser et iTunes- eller Apple Music-gavekort, bliver beløbet på kortet føjet til det Apple-id, der bruges til køb af emner i iTunes Store. Du kan til enhver tid bruge beløbet til at købe emner i iTunes Store, App Store eller iBooks Store eller til at betale for Apple Music-medlemskaber, betale abonnementer eller køb i apps.
  • Hvis du har fået et iTunes- eller Apple Music-gavekort via e-mail, skal du klikke på Indløs nu i e-mailen for at indløse det.
  • Når du har indløst et gavekort, opdateres saldoen på din konto automatisk i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Du skal muligvis logge ud og ind igen på alle dine enheder for at få vist den nye saldo. Du finder saldoen under dit Apple-id.

Indholds- og kampagnekoder:

• Du kan bruge indholds- og kampagnekoder til at købe emner i iTunes Store, App Store eller iBooks Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Alle indholds- og kampagnekoder kan indløses i iTunes til Mac eller Windows undtagen koder, som kun gælder Mac App Store. Indholds- og kampagnekoder til Mac App Store skal indløses i Mac App Store. Du kan også indløse iBooks-koder i iBooks til Mac.

Andre gavekort:

Læs mere

Sidst ændret: