Sådan indløser og bruger du iTunes-gavekort og indholdskoder

Følg nedenstående fremgangsmåde for at indløse og bruge et iTunes-gavekort eller en indholdskode.

iTunes Store-gavekort og -indholdskoder kan indløses i iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.

• Hvis du har en Mac App Store-indholdskode, skal den indløses i Mac App Store.
  • Hvis du har en reklamekode, skal den indløses inden den dato, der er trykt på kortet.
  • Hvis du har et Apple Store-gavekort, kan det indløses på internettet eller i en butik i stedet for at følge fremgangsmåden nedenfor.
  • Hvis du har modtaget et iTunes Store-gavekort pr. e-mail, behøver du ikke indløse en kode. Klik bare på Indløs nu i e-mailen.

Hvis du allerede har et Apple-id, som du bruger i iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store, kan du indløse gavekortet uden at bruge et kreditkort. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en konto uden kreditkort eller anden betalingsmetode.

Hvis der er problemer med at indløse et kort eller en kode, kan du få hjælp.

Sådan indløser du

Vælg, hvor du vil indløse kortet:

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på iTunes Store, App Store eller iBooks Store på enheden.
  2. Rul ned til bunden af afsnittet Udvalgt, og tryk på Indløs. Derefter skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt".
    I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  4. Indtast indholdskoden, og tryk på Indløs. Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge koden på 16 tegn, som sidder på bagsiden af kortet og begynder med X.
  5. Når du har indløst gavekortet, opdateres iTunes-kontosaldoen. Du skal logge ud og logge ind igen på alle dine enheder for at kunne se den nye saldo. Du finder saldoen under dit Apple-id.

Hvis du har indløst en kode til indhold, starter overførslen af indholdet.

Når du indløser et gavekort, sættes beløbet på kortet ind på kontoen i iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store. Hver gang du køber noget, trækker iTunes penge fra saldoen, indtil det er opbrugt. Her kan du se, hvordan du tjekker din saldo.

Hvis du har problemer med at indløse et kort eller en kode, kan du få hjælp.

iTunes til Mac eller pc, Mac App Store eller iBooks Store

1. Åbn iTunes, the Mac App Store eller iBooks, afhængigt af hvor koden skal indløses. Kontroller, om du har den nyeste version af iTunes installeret på computeren.
  2. Klik på Store > Log ind i menulinjen på at logge ind med dit Apple-id, hvis du ikke allerede er logget ind. Se, hvordan du slår menuer til i Windows 7 og 8.
  3. Klik på iTunes Store i iTunes, Udvalgt i Mac App Store eller iBooks Store i iBooks.
  4. Klik på Indløs under afsnittet Henvisninger i højre side.
  5. Indtast gavekortet eller indholdskoden, og tryk på Enter. Hvis du har et iTunes-gavekort, skal du bruge koden på 16 tegn, som sidder på bagsiden af kortet og begynder med X. I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  6. Hvis du har indløst en indholdskode, starter overførslen af indholdet, programmet eller bogen automatisk.
    Når du har indløst gavekortet, opdateres iTunes-kontosaldoen. Du skal logge ud og logge ind igen for at kunne se den nye saldo. Du kan når som helst tjekke din saldo i dine kontoindstillinger.

Når du indløser et gavekort, sættes beløbet på kortet ind på kontoen i iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store. Hver gang du køber noget, trækker iTunes penge fra saldoen, indtil det er opbrugt. Her kan du se, hvordan du tjekker din saldo.

Hvis du har problemer med at indløse et kort eller en kode, kan du få hjælp.

Muligheder for hjælp

Sådan gør du, hvis der opstår problemer med at indløse en kode eller et kort:

Fakturering og køb

• Du kan bruge saldoen til at købe emner, indtil saldoen er 0. Her kan du se, hvordan du tjekker din saldo.
  • På iTunes-kontoen kan du på samme tid have gavecertifikater, forudbetalte kort, månedlige tilskud og saldo til gratis sange. Her kan du se, hvordan betaling foregår.
  • Du skal bruge et kreditkort for at kunne købe en iTunes-gave på internettet. Du kan ikke indløse gaver uden for det land, som de er købt i. Hvis en iTunes-gave f.eks. er købt i Frankrig, kan den ikke indløses i en iTunes Store uden for Frankrig. Du kan heller ikke bruge kredit fra gavekort til at købe flere gavekort eller føje til iTunes-lommepenge.
  • Indeståendet gælder kun for din konto. Hvis du bruger Familiedeling, kan andre familiemedlemmer ikke foretage køb med din kredit.
Sidst ændret: