Sådan indløser du App Store- og iTunes-gavekort og indholdskoder

Du kan indløse gavekort for at føje kredit til din Apple-id-saldo og derefter bruge den kredit til at foretage køb i App Store, iTunes Store eller Apple Books, abonnere på Apple Music eller opgradere din iCloud-lagringsplads.

Et App Store- og iTunes-gavekort og et Apple Music-gavekort.

Afhængigt af beløbet på gavekortet* har du muligvis mulighed for at indløse det til et bestemt antal måneders individuelt abonnement på Apple Music. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har et Apple Store-gavekort eller ikke ved, hvilket slags gavekort du har.

Du kan også indløse koder for kampagneindhold for specifikke varer i App Store, iTunes Store eller Boghandel i Apple Books.

Indløs et gavekort eller en kode

Hvis du ikke er logget ind på din enhed med det Apple-id, som du ønsker at føje kredit til, skal du følge trinene til indløsning nedenfor. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse et App Store- og iTunes-gavekort eller en indholdskode

* App Store- og iTunes-gavekort er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Find ud af, om Apple-id-saldo fra gavekort er tilgængeligt i dit land eller område.

Find din indløsningskode

Når du prøver at indløse et gavekort, bliver du bedt om at angive kortets indløsningskode. Fjern eller skrab belægningen på bagsiden af gavekortet for at se en 16-cifret kode, der begynder med X. Hvis din kode er beskadiget eller umulig at læse, skal du kontakte Apple-support.

Et eksempel på et iTunes-gavekort med en 16-cifret kode.

Kampagnekoder har muligvis ikke nogen belægning, der kan fjernes eller skrabes af, og indeholder ikke altid 16 cifre eller starter med X.

Hvis du har et ældre kort, skal nummeret muligvis findes andre steder. Her er nogle eksempler:

Et iTunes-gavekort med den 16-cifrede kode i øverste højre hjørne.

Et iTunes-gavekort med den 16-cifrede kode i midten.

Et iTunes-gavekort med den 16-cifrede kode til højre over stregkoden.

iPhone X, der viser funktionen Brug kamera.

iPhone, iPad, iPod touch

1. Åbn appen App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på I dag, og tryk derefter på knappen Min konto eller dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på "Indløs gavekort eller kode", og log derefter ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  4. Hvis du vil bruge kameraet i din iPhone, iPad eller iPod touch til at tilføje dit gavekort, skal du trykke på Brug kamera. Sørg for at følge instruktionerne på skærmen for at registrere indløsningskoden.
    Hvis du befinder dig i bestemte lande eller områder, eller hvis du har et ældre kort, er du måske nødt til at indtaste kortet manuelt: Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt", og følg derefter vejledningen.
    • Hvis du har et App Store- og iTunes-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    • Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
  5. Tryk på OK.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes eller App Store.
  2. I App Store: Log ind med dit Apple-id, klik på dit navn eller billede i nederste venstre hjørne, og klik derefter på Indløs gavekort.
    I iTunes: Vælg Konto > Indløs på menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og log derefter ind med dit Apple-id.Menuen Konto i iTunes med Indløs fremhævet.
  3. Hvis du vil bruge kameraet på din computer til at indløse dit gavekort, skal du klikke på Brug kamera. Sørg for at følge instruktionerne på skærmen for at registrere indløsningskoden.
    Hvis du befinder dig i bestemte lande eller områder, eller hvis du har et ældre kort, er du måske nødt til at indtaste kortet manuelt i feltet under "Du kan også indtaste koden manuelt" og derefter følge vejledningen. Klik på Indløs, når du er færdig.
    • Hvis du har et App Store- og iTunes-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    • Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.

Læs mere om, hvordan du ser din Apple-id-saldo, når du har indløst. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse et App Store- og iTunes-gavekort eller en indholdskode.

Android-telefon

Du kan indløse App Store- og iTunes-gavekort til et bestemt antal måneders individuelt abonnement på Apple Music på din Android-telefon.

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Tryk på Bibliotek, Til dig, Gennemse eller Radio nederst på skærmen.
  3. Tryk på knappen Menu knappen Sorteringsindstillinger, og tryk derefter på Kontoindstillinger. Hvis du ikke kan se Kontoindstillinger, skal du trykke på Indstillinger, trykke på Log ind, logge ind med dit Apple-id, trykke på knappen tilbage knappen Naviger op og trykke på knappen Menu knappen Sorteringsindstillinger igen.
  4. Tryk på "Indløs gavekort eller kode".
  5. Indtast koden fra bagsiden af kortet, og tryk derefter på Indløs.

Du bliver muligvis spurgt, om du vil indløse kortet til et bestemt antal måneders abonnement. Hvis du ikke vælger denne mulighed, indløses kortet som Apple-id-kredit, der bruges hver måned, indtil der ikke er nok til at dække den næste måned.

Læs mere

App Store- og iTunes Store-funktioner kan variere efter land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.