Indløsning af App Store- og iTunes-gavekort, Apple Music-gavekort og indholdskoder

Du kan indløse gavekort og føje Store-kredit til dit Apple-id. Derefter kan du bruge den kredit til at foretage køb i App Store eller iTunes Store, eller opgradere din iCloud-lagringsplads.

Afhængigt af hvilken type gavekort du har, skal du vælge mellem forskellige muligheder, når du indløser:

• Hvis du har et App Store- eller iTunes-gavekort, kan du indløse det til gengæld for Store-kredit.
  • Hvis du har et Apple Music-gavekort, kan du bruge det til at betale for et Apple Music-abonnement1 eller få Store-kredit.

Du kan også indløse koder for kampagneindhold for specifikke varer i App Store, iTunes Store og iBooks Store.

Indløs et gavekort eller en kode

Hvis du ikke er logget ind på din enhed med det Apple-id, du ønsker at føje Store-kredit til, skal du følge trinene til indløsning nedenfor. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dit kort er inaktivt, allerede er blevet indløst, eller du ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

1 Hvis du aldrig har været Apple Music-abonnent og indløser dit gavekort til Apple Music, får du en prøveperiode (hvis relevant) ud over det antal måneder, som kortet dækker. Måneders brug af Apple Music, der stammer fra et Apple Music-gavekort, kan ikke bruges med et familieabonnement, studenterabonnement eller et abonnement, der følger med din mobiludbyder (via understøttede operatører).

Find din indløsningskode

Når du prøver at indløse et kort, bliver du bedt om kortets indløsningskode. Fjern eller skrab belægningen på bagsiden af gavekortet for at se en 16-cifret kode, der begynder med X.

Kampagnekoder har muligvis ikke nogen belægning, der kan fjernes eller skrabes af, og indeholder ikke altid 16 cifre eller starter med X.

Hvis du har et ældre kort, skal nummeret muligvis findes andre steder. Her er nogle eksempler:

iPhone, iPad, iPod touch

1. Åbn appen App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på I dag, og tryk derefter på  eller på dit billede i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på "Indløs gavekort eller kode", og log derefter ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  4. Hvis du vil bruge kameraet i din iPhone, iPad eller iPod touch til at tilføje dit gavekort, skal du trykke på Brug kamera. Sørg for at følge instruktionerne på skærmen for at registrere indløsningskoden.
    Hvis du befinder dig i bestemte lande eller områder, eller hvis du har et ældre kort, er du måske nødt til at indtaste kortet manuelt: Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt", og følg derefter vejledningen.
    • Hvis du har et App Store- og iTunes-gavekort eller et Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    • Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
  5. Tryk på OK.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Store-kredit for dit Apple-id bruges til hvert køb, du foretager i en hvilken som helst af butikkerne, herunder af Apple Music-abonnementer og til iCloud-lagringsplads, indtil der ikke er mere tilbage. Læs mere om, hvordan du får vist din Store-kredit.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Indløs.
  3. Log ind med dit Apple-id.
  4. Hvis du vil bruge kameraet på din computer til at indløse dit gavekort, skal du klikke på Brug kamera. Sørg for at følge instruktionerne på skærmen for at registrere indløsningskoden.
    Hvis du befinder dig i bestemte lande eller områder, eller hvis du har et ældre kort, er du måske nødt til at indtaste kortet manuelt i feltet under "Du kan også indtaste koden manuelt" og derefter følge vejledningen. Klik på Indløs, når du er færdig.
    • Hvis du har et App Store- eller iTunes-gavekort, eller et Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, der begynder med X fra kortets bagside.
    • Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Store-kredit for dit Apple-id bruges til hvert køb, du foretager i en hvilken som helst af butikkerne, herunder af Apple Music-abonnementer og til iCloud-lagringsplads, indtil der ikke er mere tilbage. Læs mere om, hvordan du får vist din Store-kredit.

Android-telefon

Du kan indløse Apple Music-gavekort på din Android-telefon.

1. Åbn Apple Music-appen, og tryk på .
  2. Tryk på dit Apple-id. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det. Hvis du har oprettet en Apple Music-profil, skal du skubbe op for at komme til den nederste del af siden og derefter trykke på Vis konto.
  3. Tryk på Indløs på kontosiden.
  4. Indtast koden fra bagsiden af kortet, og tryk derefter igen på Indløs.

Læs mere

App Store- og iTunes Store-funktioner kan variere efter land eller område.