Indløsning af iTunes- eller Apple Music-gavekort og indholdskoder

Du kan købe musik, film, tv-udsendelser, apps, bøger, lydbøger, Apple Music-abonnementer osv. med et gavekort.

iTunes-gavekort

Når du indløser et iTunes-gavekort, føjes kortets beløb til dit Apple-id. Du kan bruge saldoen i iTunes Store, App Store eller iBooks Store, så længe du er logget ind i hver butik med det samme Apple-id. Saldoen bruges til hvert køb, du foretager i en butik, indtil den er helt opbrugt.

Apple Music-gavekort

Når du indløser et Apple Music-gavekort, kan du vælge at anvende din saldo til et individuelt Apple Music-abonnement. Hvis du ikke er medlem af Apple Music, tilmeldes du automatisk et abonnement, når du anvender saldoen*. Hvis du allerede er medlem af Apple Music, forlænges fornyelsesdatoen for dit abonnement, når du anvender din saldo, med det antal måneder, der er på kortet.

Når du har indløst en indholds- eller kampagnekode, downloades det indhold, der er knyttet til koden, automatisk til din enhed.

*Hvis du aldrig har været medlem af Apple Music, kan du få tre måneder gratis ud over det antal måneder, som kortet dækker.

Hurtig indløsning

Er du klar til at indløse?

Har du brug for hjælp? Du kan læse mere om kort og koder eller finde ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse dit iTunes- eller Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Find din indløsningskode

Hvis du har et iTunes- eller Apple Music-gavekort, skal du forsigtigt fjerne eller skrabe belægningen på bagsiden af kortet for at få vist den skjulte kode. Du skal bruge denne 16-cifrede kode, som starter med et X, til at indløse dit gavekort.

Nummerets placering afhænger af den type kort, du har. Her er nogle eksempler:

Indholds- og kampagnekoder har muligvis ikke nogen belægning, der kan fjernes eller skrabes af, og indeholder ikke altid 16 cifre eller starter med X.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på iTunes Store, iBooks Store eller App Store på din enhed.
  2. Rul ned til bunden af afsnittet Udvalgt, og tryk på Indløs.
  3. Log ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  4. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt". I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  5. Hvis du har et iTunes- eller Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
  6. Tryk på Indløs for at få en saldo til butikken.
    Hvis du tilbydes et abonnement på Apple Music, kan du vælge mellem en saldo til et Apple Music-abonnement eller til iTunes Store.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit iTunes- eller Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Afhængigt af kort- eller kodetypen kan følgende ske, når du har indløst dit kort eller din kode:

• Når du har indløst et iTunes-gavekort, tilknyttes kortets saldo det Apple-id, du bruger til at købe ting fra iTunes Store, iBooks Store og App Store.
  • Når du har indløst et Apple Music-gavekort, føjes saldoen til dit abonnement på Apple Music.
  • Når du har indløst en indholds- eller kampagnekode, downloades det indhold, der er knyttet til koden, automatisk til din enhed.

Hvis du vælger ikke at anvende saldoen på dit Apple Music-gavekort til et abonnement, føjes beløbet til dit Apple-id lige som med et iTunes-gavekort.

Saldoen for dit Apple-id bruges, indtil der ikke er mere tilbage, til alle køb, herunder Apple Music-abonnementer, i en vilkårlig butik. Her kan du se, hvordan du tjekker din saldo.

På din Mac-computer eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Indløs.

4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Log ind.
  5. Hvis du har et iTunes- eller Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
    I nogle lande kan du indløse gavekort ved hjælp af det indbyggede kamera.
  6. Klik på Indløs.
    Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit iTunes- eller Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Afhængigt af kort- eller kodetypen kan følgende ske, når du har indløst dit kort eller din kode.

• Når du har indløst et iTunes-gavekort, tilknyttes kortets saldo det Apple-id, du bruger til at købe ting fra iTunes Store, iBooks Store og App Store.
  • Når du har indløst et Apple Music-gavekort, føjes saldoen til dit abonnement på Apple Music.
  • Når du har indløst en indholds- eller kampagnekode, downloades det indhold, der er knyttet til koden, automatisk til din enhed.

Hvis du vælger ikke at anvende saldoen på dit Apple Music-gavekort til et abonnement, føjes beløbet til dit Apple-id lige som med et iTunes-gavekort.

Saldoen for dit Apple-id bruges, indtil der ikke er mere tilbage, til alle køb, herunder Apple Music-abonnementer, i en vilkårlig butik. Her kan du se, hvordan du tjekker din saldo.

På din Android-telefon

1. Åbn appen Apple Music, og tryk på menusymbolet  i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på dit Apple-id. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på Indløs.
  4. Indtast koden fra bagsiden af kortet, og tryk derefter igen på Indløs.

Om gavekort og koder

iTunes- eller Apple Music-gavekort:

• Når du har indløst et iTunes- eller Apple Music-gavekort, føjes kortets saldo til det Apple-id, du bruger til at købe ting fra iTunes Store, iBooks Store eller App Store, eller som du brugte, da du tilmeldte dig Apple Music. Du kan bruge din saldo til køb fra en vilkårlig butik eller til at betale for køb i apps, indtil den er opbrugt. En Apple Music-saldo føjes til dit Apple Music-abonnement. Hvis du vælger ikke at anvende saldoen på dit Apple Music-gavekort til et abonnement, føjes beløbet til dit Apple-id lige som med et iTunes-gavekort.
  • Når du har indløst et iTunes-gavekort, opdateres saldoen på din konto automatisk i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Du skal muligvis logge ud og ind igen på alle dine enheder for at få vist den nye saldo. Du finder saldoen under dit Apple-id.
  • Når du har indløst et Apple Music-gavekort, føjes saldoen til det Apple Music-abonnement, der er tilknyttet dit Apple-id. Her kan du se, hvordan du får vist oplysninger om dit Apple Music-abonnement.
  • Hvis du har fået et iTunes- eller Apple Music-gavekort via e-mail, skal du klikke på Indløs nu i e-mailen for at indløse det.

Indholds- og kampagnekoder:

• Du kan bruge indholds- og kampagnekoder til at købe ting i iTunes Store, iBooks Store eller App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Alle indholds- og kampagnekoder kan indløses i iTunes til Mac eller Windows undtagen koder, som kun gælder Mac App Store. Indholds- og kampagnekoder til Mac App Store skal indløses i Mac App Store. Du kan også indløse iBooks-koder i iBooks til Mac.

Andre gavekort:

Yderligere oplysninger

Sidst ændret: