Indløs dit App Store- og iTunes-gavekort

Læs mere om, hvordan du indløser et App Store- og iTunes-gavekort. Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse dit gavekort.

App Store- og iTunes-gavekort, der vises med et hvidt Apple-logo på blå baggrund.

Indløs dit gavekort til apps, abonnementer og meget mere.

Indløs dit gavekort

Indløs et gavekort med din iPhone, iPad, iPod touch

1. Pil eller skrab forsigtigt belægningen på bagsiden af gavekortet af, så du kan se den 16-cifrede kode, der begynder med X.
  2. På din iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn appen App Store.
  3. Tryk på I dag nederst på skærmen.
  4. Gå til den øverste del af skærmen, og tryk på log ind-knappen  eller dit billede.
  5. Tryk på "Indløs gavekort eller kode". Log ind med dit Apple-id, hvis du ikke kan se "Indløs gavekort eller kode". Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id.
    iPhone, der viser indstillingen Indløs gavekort eller kode.
  6. Tryk på "Brug kamera", og følg vejledningen på skærmen. Hvis du får problemer med at indløse kortet, skal du trykke på "Du kan også indtaste din kode manuelt" og følge vejledningen på skærmen. Sørg for, at du indtaster den 16-cifrede kode, der begynder med X.
  7. Tryk på OK.

Kan du ikke indløse dit gavekort?

Indløs et gavekort på din computer

1. Pil eller skrab forsigtigt belægningen på bagsiden af gavekortet af, så du kan se den 16-cifrede kode, der begynder med X.
  2. Åbn App Store på din Mac.
  3. Klik på dit navn eller på log ind-knappen i indholdsoversigten.
  4. Klik på "Indløs gavekort".
    Mac App Store, der viser knappen Indløs gavekort øverst til højre.
  5. Klik på "Brug kamera", og følg vejledningen på skærmen. Hvis du har problemer med at indløse kortet, skal du klikke på "Du kan også indtaste din kode manuelt" og følge vejledningen på skærmen. Sørg for, at du indtaster den 16-cifrede kode, der begynder med X.

Kan du ikke indløse dit gavekort?

Brug af en Windows-pc?

Hvis du bruger en pc, skal du indløse dit gavekort i iTunes. Vælg Konto på menulinjen øverst i iTunes-vinduet, vælg derefter Indløs, og log derefter ind, og følg vejledningen på skærmen.

Indløs et gavekort på din Android-enhed

1. Pil eller skrab forsigtigt belægningen på bagsiden af gavekortet af, så du kan se den 16-cifrede kode, der begynder med X.
  2. Åbn appen Apple Music.
  3. Tryk på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger, og tryk derefter på Konto.
  4. Tryk på "Indløs gavekort eller kode".
  5. Indtast den 16-cifrede kode, der begynder med X, og tryk derefter på Indløs.

Kan du ikke indløse dit gavekort?

Hvis du har modtaget et App Store- og iTunes-gavekort via e-mail

Hvis du vil indløse et gavekort, som nogen har sendt til dig via e-mail, skal du åbne e-mailen og trykke eller klikke på knappen "Indløs nu".

Dette kan købes med gavekortet

Når du indløser et App Store- og iTunes-gavekort, kan du foretage køb med din Apple-id-saldo, herunder apps, spil, iCloud-lagringsplads, abonnementer på Apple Music og meget mere. En Apple-id-saldo kan dog ikke bruges til alle køb. Læs mere om, hvad du kan købe med din Apple-id-saldo.

På en Android-enhed kan du bruge dit gavekort til at købe et Apple Music-abonnement. Hvis du vil købe fra App Store, Apple Books eller Apple TV-appen, skal du bruge en Apple-enhed.

Læs mere

• Du kan ikke kontrollere den resterende saldo på et App Store- og iTunes-gavekort. Men du kan se din Apple-id-saldo. Din Apple-id-saldo inkluderer saldoen fra alle App Store- og iTunes-gavekort, som du har indløst.
  • For nogle køb kan det være nødvendigt at have arkiveret et betalingskort, selvom du bruger Apple-id-saldoen til købet.
  • Du kan ikke bruge Apple Store-gavekort i App Store eller iTunes Store. Apple Store-gavekort har en ensfarvet forside (grå, hvid, sølv- eller guldfarvet). Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke ved, hvilken type gavekort du har.

App Store- og iTunes-gavekort er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Find ud af, om du kan bruge gavekort i dit land eller område.

App Store- og iTunes Store-funktioner kan variere efter land eller område. Find ud af, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.