Indløsning af App Store- og iTunes-gavekort, Apple Music-gavekort og indholdskoder

Du kan købe musik, film, tv-udsendelser, apps, bøger, lydbøger, Apple Music-abonnementer, iCloud-lagringsplads osv. med et gavekort.

App Store- og iTunes-gavekort

Når du indløser et App Store- og iTunes-gavekort, føjes kortets beløb til dit Apple-id. Du kan bruge saldoen i iTunes Store, App Store eller iBooks Store, så længe du er logget ind i hver butik med det samme Apple-id. Saldoen bruges til hvert køb, du foretager i en butik, indtil den er helt opbrugt.

Apple Music-gavekort

Når du indløser et Apple Music-gavekort, kan du vælge at bruge din saldo til et individuelt abonnement på Apple Music. Hvis du ikke har et Apple Music-abonnement, når du bruger saldoen, oprettes der automatisk et abonnement. Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, forlænges fornyelsesdatoen for dit abonnement, når du bruger din saldo, med det antal måneder, der er på kortet.

Når du har indløst en indholds- eller kampagnekode, downloades det indhold, der er knyttet til koden, automatisk til din enhed.

Læs mere om kort og koder, eller find ud af, hvad du skal gøre, hvis dit kort er inaktivt, allerede er blevet indløst, eller du ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Hvis du aldrig har abonneret på Apple Music, kan du få en prøveperiode ud over det antal måneder, som kortet dækker. Måneder fra et Apple Music-abonnement, der stammer fra et Apple Music-gavekort, kan ikke bruges til familieabonnementer, studieabonnementer eller pakker fra mobiltelefonudbydere (via understøttede operatører).

Sådan finder du din indløsningskode

Skrab eller krads koden fri på bagsiden af dit gavekort for at se den skjulte kode. Du skal bruge denne 16-cifrede kode, som starter med et X, til at indløse dit gavekort.

Hvis du har et ældre kort, skal nummeret muligvis findes andre steder. Her er nogle eksempler:

Indholds- og kampagnekoder har muligvis ikke nogen belægning, der kan fjernes eller skrabes af, og indeholder ikke altid 16 cifre eller starter med X.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på App Store. Du kan også åbne indløsningssiden og springe til trin 5.
  2. Tryk på I dag og derefter på symbolet for dit Apple-id.
  3. Tryk på Indløs.
  4. Log ind med dit Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id
  5. Hvis du vil bruge kameraet i din iPhone, iPad eller iPod touch til at tilføje dit gavekort, skal du trykke på Brug kamera. Sørg for at følge instruktionerne på skærmen for at registrere indløsningskoden. I nogle lande eller områder skal du muligvis indtaste kortet manuelt i stedet. Det kan også gælde, hvis du har et ældre kort.
  6. Hvis du har et App Store- og iTunes-gavekort eller et Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som starter med X og findes på bagsiden af kortet.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside.
  7. Tryk på OK for at få en saldo til butikken.
    Hvis du får et Apple Music-tilbud, skal du vælge "Forny dit abonnement" for at indløse måneder med Apple Music-tjeneste. Hvis du foretrækker at indløse til en saldo i butikken, skal du vælge "Brug din saldo i iTunes eller App Store".

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Saldoen for dit Apple-id kan bruges til køb, herunder af Apple Music-abonnementer, i en vilkårlig butik, indtil der ikke er mere tilbage. Læs mere om, hvordan du tjekker din saldo.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto. Indtast adgangskoden igen, hvis du bliver bedt om det.
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Log ind.
  5. Hvis du har et App Store- og iTunes-gavekort eller et Apple Music-gavekort, skal du indtaste den 16-cifrede kode, som findes på bagsiden af kortet. Koden starter med et X.
    Hvis du har en indholds- eller kampagnekode, skal du indtaste koden fra kortets bagside. I nogle lande og områder kan du klikke på Brug kamera og bruge enhedens kamera til at se hele den sorte ramme omkring indløsningskoden.
    Hvis dit gavekort er ældre, hvis kameraet ikke kan læse indløsningskoden, eller hvis der ikke er en ramme omkring indløsningskoden, skal du trykke på "Du kan også indtaste koden manuelt".
  6. Klik på Indløs.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en advarsel eller ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, dit Apple Music-gavekort eller din indholdskode.

Saldoen for dit Apple-id kan bruges til køb, herunder af Apple Music-abonnementer, i en vilkårlig butik, indtil der ikke er mere tilbage. Læs mere om, hvordan du tjekker din saldo.

På din Android-telefon

1. Åbn Apple Music-appen, og tryk på .
  2. Tryk på dit Apple-id. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du aktuelt abonnerer på Apple Music, skal du rulle ned til bunden af siden og trykke på Vis konto.
    Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, skal du fortsætte med trin 5.
  4. Tryk på Indløs.
  5. Indtast koden fra bagsiden af kortet, og tryk derefter igen på Indløs.

Om gavekort og koder

Digitale gavekort:

•  Hvis du har fået dit App Store- og iTunes-gavekort eller dit Apple Music-gavekort via e-mail, skal du klikke på Indløs nu i e-mailen for at indløse det.

Indholds- og kampagnekoder:

• Du kan bruge indholds- og kampagnekoder til at købe ting i iTunes Store, iBooks Store eller App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Alle indholds- og kampagnekoder kan indløses i iTunes til Mac eller Windows med undtagelse af koder, som kun gælder til App Store på din Mac. Indholds- og kampagnekoder til Mac App Store skal indløses i App Store på din Mac. Du kan også indløse iBooks-koder i iBooks til Mac.
  • Hvis du forsøger at indløse en Apple Music-kampagnekode, skal koden enten matche den abonnementtype, du allerede har, f.eks. en individuel kampagnekode til et individuelt abonnement, eller du skal oprette et abonnement på Apple Music af den type, der er angivet i kampagnekoden.

Andre gavekort:

Læs mere

iTunes-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.