Få hjælp til at forbinde Bluetooth-tilbehør til din iPhone, iPad eller iPod touch

Du har måske Bluetooth-tilbehør (f.eks. headset, tastatur eller højttalere), som ikke kan parres eller forbindes med din iOS-enhed. Nedenstående fremgangsmåde kan løse problemet.

Få hjælp til at slutte din iOS-enhed til din bilradio.

Prøv først denne fremgangsmåde

1. Sørg for, at Bluetooth-tilbehøret og iOS-enheden er tæt på hinanden.
  2. Sørg for, at Bluetooth-tilbehøret er tændt og fuldt opladet eller tilsluttet en strømkilde. Hvis det bruger batterier, skal du afprøve dem for at se, om de skal udskiftes.
  3. Genstart Bluetooth-tilbehøret.
  4. Sørg for, at du har den seneste version af iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  5. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din enhed, og sørg for, at Bluetooth er slået til. Hvis du ikke kan slå Bluetooth til eller der vises et roterende tandhjul, skal du genstarte din iPhone, iPad eller iPod touch.
  6. Slet parringen af Bluetooth-tilbehøret, sæt tilbehøret tilbage i synlig tilstand, og prøv at parre og forbinde det igen.

Gør følgende, hvis du stadig ikke kan parre eller forbinde dit Bluetooth-tilbehør

Kontakt Bluetooth-producenten for at sikre dig, at tilbehøret fungerer sammen med din iOS-enhed.

Kontakt Apple-support, hvis følgende problemer opstår:

• Du kan ikke slå Bluetooth til, eller indstillingen er udtonet.
  • Du kan slet ikke oprette forbindelse til Bluetooth-tilbehør med din enhed.
  • Producenten af tilbehøret bekræfter, at tilbehøret fungerer korrekt.

Yderligere oplysninger

Find ud af, hvilke Bluetooth-profiler du kan bruge med din enhed.

Sidst ændret: