Få hjælp til at oprette forbindelse mellem Bluetooth-tilbehør og din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dit Bluetooth-tilbehør ikke kan danne par med eller oprette forbindelse til din iOS-enhed.

Få hjælp til at oprette forbindelse mellem din iOS-enhed og bilradio.

Start med disse trin

Vil du dele arkiver mellem din iPhone, iPad, iPod touch og Mac? Læs mere her. Følg disse trin for at få hjælp til at oprette forbindelse mellem dit Bluetooth-tilbehør og din iOS-enhed:

1. Sørg for, at Bluetooth-tilbehøret og iOS-enheden er tæt på hinanden.
  2. Sørg for, at Bluetooth-tilbehøret er tændt og ladet helt op eller tilsluttet strøm. Hvis det bruger batterier, skal du afprøve dem for at se, om de skal udskiftes.
  3. Genstart Bluetooth-tilbehøret.
  4. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  5. Gå til Indstillinger > Bluetooth på din iOS-enhed, og sørg for, at Bluetooth er slået til. Hvis du ikke kan slå Bluetooth til, eller hvis der vises et roterende tandhjul, skal du genstarte din iPhone, iPad eller iPod touch.
  6. Ophæv pardannelsen af Bluetooth-tilbehøret, indstil det til at være synlig, og gentag pardannelsen, og opret forbindelse.

Hvis der stadig ikke kan dannes par med eller oprettes forbindelse med dit Bluetooth-tilbehør

1. Hvis dit tilbehør kan danne par med nogle enheder, men ikke med din iOS-enhed, skal du ophæve pardannelsen til en af de andre enheder. Prøv derefter igen, om der kan dannes par med iOS-enheden.
  2. Tjek med producenten af tilbehøret, at tilbehøret understøtter din iOS-enhed.
  3. Hvis du oplever nogle af følgende problemer, skal du kontakte Apple-support:
    • Du kan ikke slå Bluetooth til, eller indstillingen er udtonet.
    • Du kan ikke oprette forbindelse til Bluetooth-tilbehør med din enhed.
    • Producenten af tilbehøret bekræfter, at tilbehøret fungerer korrekt.

Læs mere

Find ud af, hvilke Bluetooth-beskrivelser, der kan bruges med din enhed.

Læs mere om, hvordan Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard og Bluetooth-tastaturer fra andre producenter fungerer sammen med iOS-enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.