Udgivelse og salg af bøger på Apple Books

Brug iBooks Author til at oprette og indsende bøger til Apple Books eller distribuere dem hvor som helst på nettet.

En MacBook Air med et projekt i iBooks Author med billeder af tropiske fisk og den færdige bog på iPad.

iBooks Author-symbol

iBooks Author er en gratis app tilgængelig i App Store på din Mac, som du kan bruge til at oprette og udgive e-bøger. Værktøjerne i appen giver dig mulighed for at føje illustrationer og metadata til en bog. Du kan også eksportere ePub-arkiver, som du har oprettet i et andet program end iBooks Author, og derefter sælge dem på Apple Books eller distribuere dem gratis.

Hvis du vil udgive din bog fra iBooks Author, skal du først eksportere den som .pdf-, .txt-, ePub- eller .ibooks-arkiv. Når du vælger det bedste format for din bog, skal du først afgøre, hvordan du vil distribuere den.

Udgiv din bog i Book Store

Du kan oprette en bog i iBooks Author i ePub- (.epub) eller iBooks-format (.ibooks) og udgive dit værk i Book Store i Apple Books. Du kan også bruge Pages til at oprette ePub-arkiver.

Hvis du vil sælge dine bøger i Book Store, skal du konfigurere iTunes Connect til Apple Books og downloadeiTunes Producer. Du kan også gøre bøger tilgængelige gratis i Book Store.

Udgiv din bog i tilknytning til et iTunes U-kursus

Hvis du vil indsende dit værk til udgivelse i iTunes U, skal du gemme det som et .ibooks- eller ePub-arkiv.

Hvis du vil udgive bogen i iTunes U, skal du have et iTunes U-websted. Hvis du ikke har et iTunes U-websted, kan du ansøge om at få et.

Læs mere om iTunes U, og hvordan du administrerer dit klasseværelse eller kursus.

Distribuer dine bøger på nettet

Du kan distribuere værker, som du har skabt med iBooks Author på nettet som engangskøb, abonnementsprodukt eller -tjeneste. Når du sælger din bog på nettet, skal du bruge et andet format end .ibooks, f.eks. pdf eller ePub. Hvis du vil sælge dit værk i .ibooks-format, kan du kun sælge det gennem Book Store i Apple Books. Når du stiller et værk gratis til rådighed, kan du distribuere det i ethvert format (herunder .ibooks) via Book Store eller ad andre kanaler.

Om ophavsret

Du bevarer alle dine rettigheder til det værk, du opretter i iBooks Author. Hvis du distribuerer dit værk i .ibooks-format, er det underlagt de distributionsbegrænsninger, du beskriver ovenfor.