Genaktivering af indstillinger for tilmelding af enheder for Profile Manager

Når du har accepteret de opdaterede vilkår, skal indstillinger for tilmelding af enheder for Profile Manager genaktiveres i programmet Server.

Apple opdaterer regelmæssigt vilkår og betingelser for Apple School Manager, Apple Business Manager, Program til tilmelding af enheder og softwarelicensaftaler. Når de nye vilkår er tilgængelige, skal en administrator acceptere de nye aftaler og derefter genaktivere de relevante indstillinger i programmet Server. Når du har aktiveret indstillingerne, kan du knytte nye enheder til Profile Manager og få dem vist på administrationsportalen.

Sådan accepteres opdaterede aftaler

1. Log på Apple School Manager, Apple Business Manager eller Program til tilmelding af enheder.
  2. Gennemgå de opdaterede aftaler, når du bliver bedt om det.
  3. Rul til bunden af hver aftale, og klik derefter på Accepter.

Sådan genaktiveres indstillingerne til tilmelding af enheder

1. Åbn programmet Server. Angiv serveradministratorens oplysninger efter behov.
  2. Vælg Profile Manager i indholdsoversigten.
  3. Marker afkrydsningsfeltet for det program, som din organisation eller institution bruger.