Hvis du ikke kan bruge Diktering eller skrive tegn med accent på din Mac eller vælge emoji i din Touch Bar på MacBook Pro

Disse funktioner virker eventuelt ikke, hvis du har installeret tredjepartsproduktet Webroot SecureAnywhere.

Webroot SecureAnywhere er udviklet af Webroot Inc. Når softwaren er installeret på din Mac med dens standardindstillinger, kan du bemærke disse symptomer:

• Tekst, du dikterer, vises ikke som forventet.
  • Der vises ingen accenttegn, når du holder bogstavtasten nede.
  • Du kan ikke vælge elementer som f.eks. emoji i Touch Bar på din 2016 MacBook Pro.

Følg disse trin for at løse problemet:

1. Klik på symbolet for Webroot SecureAnywhere på menulinjen.
  2. Vælg Pause Secure Keyboard Entry.

Der findes en Webroot-supportartikel, som indeholder flere oplysninger om denne løsning.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.