Hvis du ikke kan bruge Diktering eller skrive tegn med accent på din Mac eller vælge emoji i din Touch Bar på MacBook Pro

Disse funktioner virker eventuelt ikke, hvis du har installeret tredjepartsproduktet Webroot SecureAnywhere.

Webroot SecureAnywhere er udviklet af Webroot Inc. Når softwaren er installeret på din Mac med dens standardindstillinger, kan du bemærke disse symptomer:

• Tekst, du dikterer, vises ikke som forventet.
  • Der vises ingen accenttegn, når du holder bogstavtasten nede.
  • Du kan ikke vælge elementer som f.eks. emoji i Touch Bar på din 2016 MacBook Pro.

Følg disse trin for at løse problemet:

1. Klik på symbolet for Webroot SecureAnywhere på menulinjen.
  2. Vælg Pause Secure Keyboard Entry.

Der findes en Webroot-supportartikel, som indeholder flere oplysninger om denne løsning.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.