Visning af batteriprocenten på din iPhone og iPad

Du kan få vist batteriprocenten på statuslinjen på din iPhone og iPad eller se den i Kontrolcenter.

kontrolcenter

På iPhone X og nyere kan du se batteriprocenten i Kontrolcenter. Skub bare nedad fra øverst til højre på skærmen.

På iPhone 8 og tidligere kan du se batteriprocenten på statuslinjen. Gå til Indstillinger > Batteri, og slå Batteri i procent til. Når du har slået Energibesparende funktion til, vises batteriprocenten altid på statuslinjen. Batteri i procent er ikke tilgængelig på iPod touch.

Læs mere om, hvordan du oplader batteriet på din iPhone, iPad eller iPod touch.