Visning af batteriprocenten på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan få vist batteriprocenten på statuslinjen på din iPhone, iPad eller iPod touch eller se den i Kontrolcenter.

På iPhone X og nyere kan du se batteriprocenten i Kontrolcenter. Skub bare nedad fra øverst til højre på skærmen.

På iPhone SE (2. generation), iPhone 8 eller en tidligere model, iPad og iPod touch (7. generation) kan du se batteriprocenten i statuslinjen. Gå til Indstillinger > Batteri, og slå Batteri i procent til. Når du har slået Energibesparende funktion til på din iPhone SE (2. generation) eller iPhone 8 eller en tidligere model, vises batteriprocenten altid på statuslinjen.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis batteriet i din iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan oplades.