Visning af batteriprocenten på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan få vist batteriprocenten på statuslinjen på din iPhone, iPad eller iPod touch eller se den i Kontrolcenter.

På iPhone X og nyere kan du se batteriprocenten i Kontrolcenter. Skub bare nedad fra øverst til højre på skærmen.

På iPad, iPod touch (7. generation) og iPhone 8 og en tidligere model vises batteriprocenten altid på statuslinjen. Gå til Indstillinger > Batteri, og slå Batteri i procent til. Når du har slået Energibesparende funktion til på din iPhone 8 eller en tidligere model, vises batteriprocenten altid på statuslinjen.

Læs mere om, hvordan du oplader batteriet på din iPhone, iPad eller iPod touch.