Visning af batteri i procent på din iPhone og iPad

Du kan få vist den resterende batterispænding i procent på statuslinjen på din iPhone og iPad eller se den i Kontrolcenter.

Hvis du vil se den resterende batterispænding i procent på statuslinjen, skal du gå til Indstillinger > Batteri og slå Batteri i procent til. Når du har slået Energibesparende funktion til, vises batteriet i procent altid på statuslinjen.

Hvis du har en iPhone X, kan du kun se den resterende batterispænding i Kontrolcenter. Skub bare nedad fra øverst til højre på skærmen. Batteri i procent er ikke tilgængelig på iPod touch.

Læs mere om, hvordan du oplader batteriet på din iPhone, iPad eller iPod touch.