Indstilling af Familiedeling

Følg disse trin for at indstille Familiedeling. Du kan starte en ny familiegruppe og invitere andre personer til at blive en del af den, eller du kan komme med i en anden familiegruppe.

Familiedeling gør det nemt for op til seks familiemedlemmer at dele App Store-køb, Apple-abonnementer, en iCloud-lagringsplan og meget mere – alt sammen uden at dele et Apple-id. Du kan indstille et Apple-id til børn, indstille tilladelser for andre enheder med Skærmtid samt godkende udgifter og downloads fra en forælderenhed med Spørg før køb. Du kan også oprette Apple Cash til et barn eller en teenager eller konfigurere dem til et Apple Watch. Læs mere om, hvad du kan gøre med Familiedeling

Start en familiegruppe

En voksen i familien – familiearrangøren – kan indstille Familiedeling for gruppen fra sin iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Hvis du slår deling af køb til, bliver du bedt om at bekræfte, at du vil betale for det, som de inviterede familiemedlemmer køber, og at du har registreret en gyldig betalingsmetode. Gyldige betalingsmetoder til indstilling af Familiedeling omfatter kreditkort og debetkort.*

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på Familiedeling, og tryk derefter på Indstil din familie.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at indstille din familie og invitere familiemedlemmerne.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.
  2. Bekræft det Apple-id, som du vil bruge til Familiedeling, og sørg for, at du har valgt Del mine køb.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  2. Bekræft det Apple-id, som du vil bruge til Familiedeling, og sørg for, at du har valgt Del mine køb.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Inviter andre til at blive medlem af familien

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du oprette et Apple-id til et barn og føje barnet til din gruppe. Hvis dit familiemedlem allerede har et Apple-id, skal du følge trinnene nedenfor for at føje en person til din familiegruppe. Du kan kun være med i én familie ad gangen.

Hvis du er sammen med familiemedlemmet, kan vedkommende indtaste adgangskoden til sit Apple-id på din enhed for at acceptere invitationen. Du kan også sende personen en invitation, som vedkommende kan acceptere på sin egen enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling.
  2. Tryk på Tilføj medlem.
  3. Skriv familiemedlemmets navn eller e-mailadresse, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Vælg, om du vil sende en invitation via Beskeder eller invitere dem personligt. Følg derefter vejledningen på skærmen.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Familiedeling.
  3. Klik på Tilføj familiemedlem, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  2. Klik på Administrer familie.
  3. Klik derefter på knappen Tilføj familiemedlem (+), og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du har flere Apple-id'er i iTunes Store og App Store, kan du invitere hver af dine konti med i gruppen, så du kan dele køb fra de andre Apple-id'er med familien.

Sådan ser du, om familiemedlemmet har accepteret invitationen

Når du har sendt invitationen, kan du se dens status under personens navn.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling.

Vælg derefter personens navn for at få vist status for invitationen. Hvis du har brug for at sende invitationen igen, skal du vælge Send invitation igen.

På din Mac

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger > iCloud og derefter klikke på Administrer familie.

Vælg derefter personens navn for at få vist status for invitationen. Hvis du har brug for at sende invitationen igen, skal du vælge Send invitation igen.

Bliv medlem af en familiegruppe

Du kan acceptere eller afvise en invitation til at blive en del af en familie direkte fra enheden. Du får tilsendt en invitation via e-mail eller sms. Og du kan derefter svare direkte fra invitationen. Hvis du overser e-mailen eller sms'en med invitationen, er det ikke noget problem. Du kan svare fra Indstillinger eller Systemindstillinger på din enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Indstillinger > [dit navn] > Invitationer.

Følg vejledningen på skærmen for at acceptere en invitation. Når du bliver medlem af en familiegruppe, bliver du muligvis bedt om at bekræfte dine kontooplysninger og vælge de funktioner og tjenester, som din familie har indstillet.

På din Mac

Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger > iCloud og derefter klikke på Administrer familie.

Følg vejledningen på skærmen for at acceptere en invitation. Når du bliver medlem af en familiegruppe, bliver du muligvis bedt om at bekræfte dine kontooplysninger og vælge de funktioner og tjenester, som din familie har indstillet.

Hvis du ikke kan acceptere invitationen

Hvis du ikke kan acceptere invitationen, skal du undersøge, om en anden person har brugt dit Apple-id til at blive en del af en familie, eller om der deles købt indhold fra dit Apple-id. Husk, at du kun kan være en del af én familie ad gangen, og at du kun kan skifte til en anden familiegruppe én gang om året.

Få hjælp

* Tilladte betalingsformer afhænger af land eller område.
**Alderen varierer afhængigt af land og område.