Deling af lokalitet med din familie

Når du bruger Familiedeling, er det let at dele din lokalitet med familiemedlemmer i Find mine venner eller appen Beskeder. Du kan endda hjælpe familiemedlemmer med at finde deres mistede enheder i Find min iPhone.

Sådan virker det

Familieorganisatoren indstiller lokalitetsdeling under indstillingerne for Familiedeling. Når lokalitetsdeling er slået til, deles familieorganisatorens lokalitet automatisk med alle i familiegruppen. Herefter kan hvert familiemedlem vælge, om de vil dele deres lokalitet eller ej. Når du accepterer delingen, kan dine familiemedlemmer se din lokalitet i Find mine venner og Beskeder. Og du kan se, hvor de andre familiemedlemmer befinder sig.

Når lokalitetsdeling er slået til, kan du også bede et familiemedlem om at bruge Find min iPhone til at hjælpe dig med at finde din enhed, hvis den bliver væk eller stjålet.

Lokalitetsdeling understøttes ikke i Sydkorea, og tjenesten kan være utilgængelig i andre områder pga. lokal lovgivning.

Sådan vælger du, hvornår du vil dele

Med Familiedeling kan du vælge, om du vil dele din lokalitet med din familie eller ej.

Følg disse trin for at se, om du deler din lokalitet:

1. Gå til indstillingerne for lokalitetsdeling.
    • Hvis du bruger iOS 11 eller en nyere version, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling.
    • Hvis du bruger iOS 10.3, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud.
    • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Tryk på Del min lokalitet.
  3. Hvis du vil dele din lokalitet med et bestemt familiemedlem, skal du trykke på vedkommendes navn.

Slå Del min lokalitet fra, hvis du ikke længere vil dele din lokalitet. Dermed skjules din lokalitet for alle familiemedlemmer og godkendte venner. Hvis du senere vil dele din lokalitet igen, kan du altid slå tjenesten til.

Sådan vælger du den enhed, som din lokalitet skal deles fra

Som standard deles din lokalitet fra den enhed, du har brugt til at logge på Familiedeling. Gør følgende, hvis du vil dele din lokalitet fra en anden enhed:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling. I iOS 10.2 eller en tidligere version skal du gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Tryk på Del min lokalitet > Fra.
  3. Vælg den enhed, som du vil dele fra.

Lokalitetsdeling og Find min iPhone

Hvis du tilmelder dig Familiedeling og vælger at dele din lokalitet med et eller flere familiemedlemmer, kan de finde og sikre din enhed for dig, hvis du mister den.

Hvis du har Find min iPhone slået til på den mistede enhed, kan familiemedlemmer hjælpe dig med følgende:

• Se enhedens lokalitet, og om den er online eller offline.
  • Få afspillet en lyd på enheden for at gøre det nemmere at finde den.
  • Sætte enheden i funktionen Mistet, hvis der er indstillet en adgangskode på enheden.

Hvis du ikke deler din lokalitet, har familiemedlemmer ikke adgang til lokalitetsoplysninger om dine enheder. Familiemedlemmerne kan dog også hjælpe dig uden lokalitetsoplysninger. De kan kontrollere, om den mistede enhed er online eller offline, få afspillet en lyd på enheden og sætte den i funktionen Mistet.

Læs mere om Find min iPhone.