Deling af lokalitet med din familie

Familiedeling gør det nemt at dele din lokalitet med familiemedlemmer i appen Find eller appen Beskeder. Du kan også hjælpe familiemedlemmer med at finde deres forsvundne enhed.

Sådan fungerer det

Del din lokalitet med et familiemedlem

Modtag notifikationer om et familiemedlems lokalitet

Vælg den enhed, som din lokalitet skal deles fra

Hjælp med at finde en manglende enhed

Del din lokalitet i Beskeder eller Kort

Sådan virker det

Familiearrangøren indstiller lokalitetsdeling under indstillingerne for Familiedeling. Når lokalitetsdeling er slået til, deles familiearrangørens lokalitet automatisk med alle i familiegruppen og med alle nye familiemedlemmer, der tilføjes på et senere tidspunkt. Herefter kan hvert familiemedlem vælge, om de vil dele deres lokalitet eller ej. Hvis du vælger at dele din lokalitet, kan dine familiemedlemmer se din lokalitet i appen Find og appen Beskeder. I watchOS 6 eller nyere kan de også se din lokalitet i appen Find personer.

Når lokalitetsdeling er slået til, kan du bede et familiemedlem om at bruge appen Find til at hjælpe dig med at finde din enhed, hvis den er blevet væk eller stjålet.

Lokalitetsdeling understøttes ikke i Sydkorea, og tjenesten kan være utilgængelig i andre områder pga. lokal lovgivning.

Deling af lokalitet med et familiemedlem

Du kan dele din lokalitet i Indstillinger eller i appen Find, og du kan til enhver tid stoppe delingen af din lokalitet.

Hvis du allerede har oprettet en familiedelingsgruppe

I iOS 16 eller iPadOS 16 eller nyere:

1. Gå til Indstillinger på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på Familie.

3. Tryk på Lokalitetsdeling.

4. Under Del din lokalitet med skal du trykke for at vælge, hvilke familiemedlemmer du vil dele din lokalitet med.

I iOS 15 eller iPadOS 15 eller tidligere:

1. Gå til Indstillinger på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Familiedeling.

3. Tryk på Lokalitetsdeling.

4. Tryk på Del min lokalitet.

Hvis du ikke har oprettet en familiedelingsgruppe

1. På din iPhone, iPad eller Mac: Åbn appen Find.

2. Tryk eller klik på fanen Personer.

3. Vælg et familiemedlems navn, og vælg det igen for at se menuen.

4. Tryk eller klik på Del min lokalitet.

Få notifikationer om et familiemedlems lokalitet

Hvis du vil vide, om en ven eller et familiemedlem er ankommet til eller har forladt en lokalitet, eller hvis vedkommende ikke befinder sig på et bestemt sted i et bestemt tidsrum, kan du indstille gentagne notifikationer.

Indstil gentagne lokalitetsbaserede notifikationer

Sådan vælger du den enhed, som din lokalitet skal deles fra

Du kan dele din lokalitet fra en anden enhed. Hvis du for eksempel deler din lokalitet fra en iPad, kan du vælge i stedet at dele din lokalitet fra en iPhone, som du ejer.

1. På den iPhone eller iPad, som du vil dele din lokalitet fra, skal du åbne appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Find.

4. Tryk på Brug denne [enhed] som Min lokalitet.

Hjælp med at finde en manglende enhed

Hvis du har slået Find til for din enhed, og hvis du deler din lokalitet med din familiedelingsgruppe, kan din familie hjælpe dig med at finde din enhed, hvis du mister den. Familiemedlemmer kan:

• Se enhedens lokalitet, og om den er online eller offline.

• Afspille en lyd på enheden for at gøre det nemmere at finde den.

• Slå funktionen Mistet til for din enhed, hvis den allerede er indstillet med en kode.

• Sådan fjernsletter du data på en enhed.

Få mere at vide om, hvordan du finder en tabt Apple-enhed eller Airtag med appen Find

Hvis du ikke deler din lokalitet, har familiemedlemmer ikke adgang til lokalitetsoplysninger om dine enheder. Familiemedlemmer kan dog stadig hjælpe dig. De kan kontrollere, om den mistede enhed er online eller offline, afspille en lyd på enheden, slå funktionen Mistet til og fjernslette dataene på enheden.

Del din lokalitet i Beskeder eller Kort

Ud over appen Find kan du i iOS 17 eller iPadOS 17 eller nyere dele et øjebliksbillede af din lokalitet i Beskeder eller Kort. Du kan også dele dit forventede ankomsttidspunkt i appen Kort, eller du kan bruge Tjek ind i appen Beskeder til at lade en ven eller et familiemedlem følge din trinvise vejvisning på en tur.

Læs om, hvordan du deler din lokalitet i Beskeder eller Kort