Deling af lokalitet med din familie

Familiedeling gør det nemt at dele din lokalitet med familiemedlemmer i appen Find eller appen Beskeder. Du kan endda hjælpe familiemedlemmer med at finde deres mistede enheder i Find min iPhone.

Sådan virker det

Familiearrangøren indstiller lokalitetsdeling under indstillingerne for Familiedeling. Når lokalitetsdeling er slået til, deles familiearrangørens lokalitet automatisk med alle i familiegruppen. Herefter kan hvert familiemedlem vælge, om de vil dele deres lokalitet eller ej. Hvis du vælger at dele din lokalitet, kan dine familiemedlemmer se din lokalitet i appen Find og appen Beskeder. Hvis de har watchOS 6, kan de også se din lokalitet i appen Find personer.

Når lokalitetsdeling er slået til, kan du bede et familiemedlem om at bruge appen Find til at hjælpe dig med at finde din enhed, hvis den er blevet væk eller stjålet.

Lokalitetsdeling understøttes ikke i Sydkorea, og tjenesten kan være utilgængelig i andre områder pga. lokal lovgivning.

Deling af lokalitet med et familiemedlem

1. På din iPhone, iPad eller Mac: Åbn appen Find.
  2. Tryk eller klik på fanen Personer.
  3. Tryk eller klik på et familiemedlems navn, og tryk derefter på det igen for at se menuen.
  4. Tryk eller klik på Del min lokalitet.

Du kan til enhver tid stoppe med at dele din lokalitet. Læs mere om, hvordan du stopper med at dele din lokalitet.

Få notifikationer om et familiemedlems lokalitet

Du kan indstille tilbagevendende lokalitetsbaserede notifikationer. På denne måde får du at vide, om en person er ankommet eller har forladt en lokalitet, eller at vedkommende ikke befinder sig et bestemt sted i et bestemt tidsrum.

Sådan vælger du den enhed, som din lokalitet skal deles fra

Du kan dele din lokalitet fra en anden enhed. Hvis du for eksempel deler din lokalitet fra en iPad, kan du vælge i stedet at dele din lokalitet fra en iPhone, som du ejer.

1. På din iPhone eller iPad: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Familiedeling, og tryk derefter på Lokalitetsdeling.
  4. Tryk på Brug denne [enhed] som Min lokalitet.

Familiemedlemmer kan hjælpe dig med at finde en mistet enhed

Hvis du deler din lokalitet med medlemmerne af din gruppe i Familiedeling, og du har slået Find til på din mistede enhed, kan dine familie hjælpe dig med at finde den mistede enhed. Familiemedlemmer kan:

Hvis du ikke deler din lokalitet, har familiemedlemmer ikke adgang til lokalitetsoplysninger om dine enheder. Familiemedlemmerne kan dog også hjælpe dig uden lokalitetsoplysninger. De kan kontrollere, om den mistede enhed er online eller offline, afspille en lyd på enheden, slå funktionen Mistet til og fjernslette dataene på enheden.