Deling af lokalitet med din familie

Med familiedeling er det let at dele din lokalitet med familiemedlemmer i Find mine venner eller appen Beskeder. Du kan endda hjælpe familiemedlemmer med at finde deres mistede enheder i Find min iPhone.

Hvis din enhed har iOS 13 eller en nyere version, kan du dele din lokalitet med venner og familie i appen Find. Hvis dit Apple Watch har watchOS 6, skal du bruge appen Find personer.

Sådan virker det

Familiearrangøren indstiller lokalitetsdeling under indstillingerne for Familiedeling. Når lokalitetsdeling er slået til, deles familiearrangørens lokalitet automatisk med alle i familiegruppen. Herefter kan hvert familiemedlem vælge, om de vil dele deres lokalitet eller ej. Når du acceptere at dele, ser dine familiemedlemmer din placering i Find mine Venner og i Beskeder. Hvis dine familiemedlemmer har iOS 13 eller en nyere version, kan de se din lokalitet i appen Find. Hvis de har watchOS 6, kan de se din lokalitet i appen Find personer. Og du kan se, hvor de andre familiemedlemmer befinder sig.

Når lokalitetsdeling er slået til, kan du også bede et familiemedlem om at bruge Find min iPhone til at hjælpe dig med at finde din enhed, hvis du mister den. Hvis dit familiemedlem har iOS 13 eller en nyere version, kan du bede vedkommende om at bruge appen Find.

Lokalitetsdeling understøttes ikke i Sydkorea, og tjenesten kan være utilgængelig i andre områder pga. lokal lovgivning.

Sådan vælger du, hvornår du vil dele

Med Familiedeling kan du vælge, om du vil dele din lokalitet med din familie eller ej.

Følg disse trin for at se, om du deler din lokalitet:

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn].
    • Hvis du bruger iOS 11, skal du trykke på > [dit navn] > iCloud.
  2. Tryk på Del min lokalitet.
  3. Tryk på [familiemedlemmets navn] for at dele med denne person.

Slå Del min lokalitet fra, hvis du ikke længere vil dele din lokalitet. Dermed skjules din lokalitet for alle familiemedlemmer og godkendte venner. Hvis du senere vil dele din lokalitet igen, kan du altid slå tjenesten til.

Sådan vælger du den enhed, som din lokalitet skal deles fra

Som standard deles din lokalitet fra den enhed, du har brugt til at logge på Familiedeling. Gør følgende, hvis du vil dele din lokalitet fra en anden enhed:

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på Familiedeling > Lokalitetsdeling.
  3. Tryk på Del min lokalitet > Fra.
  4. Vælg den enhed, som du vil dele fra.

Lokalitetsdeling og Find min iPhone

Hvis du tilmelder dig Familiedeling og vælger at dele din lokalitet med et eller flere familiemedlemmer, kan de finde og sikre din enhed for dig, hvis du mister den.

Hvis Find min iPhone er slået til på den mistede enhed, kan familiemedlemmer hjælpe dig med følgende:

• Se enhedens lokalitet, og om den er online eller offline.
  • Afspille en lyd på enheden for at gøre det nemmere at finde den.
  • Sætte enheden i funktionen Mistet, hvis der er indstillet en adgangskode på enheden.

Hvis du ikke deler din lokalitet, har familiemedlemmer ikke adgang til lokalitetsoplysninger om dine enheder. Familiemedlemmerne kan dog også hjælpe dig uden lokalitetsoplysninger. De kan kontrollere, om den mistede enhed er online eller offline, få afspillet en lyd på enheden og sætte den i funktionen Mistet.