Sådan deler du køb fra App Store, iTunes Store og Apple Books med Familiedeling

Med deling af køb kan du give dine familiemedlemmer øjeblikkelig adgang til hinandens apps, musik, film, tv-udsendelser og bøger. Læs mere om, hvordan du downloader familiemedlemmers køb med disse trin.

Med deling af køb skal en voksen i en gruppe med Familiedeling acceptere at betale for et køb fra App Store, iTunes Store og Apple Books. Du kan derefter se og downloade de andre familiemedlemmers køb på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple TV og din pc og dermed også få glæde af indholdet.* Følg nedenstående trin for at downloade familiemedlemmernes køb til din enhed, og læs mere om, hvor du kan finde købene, hvis du ikke kan se dem.

Sådan downloader du tidligere køb fra familiemedlemmer

Når deling af køb er slået til for din familie, er det muligt at se og downloade emner fra hvert familiemedlems købsoversigt. Du kan downloade musik, film, tv-udsendelser og bøger på op til 10 af dine enheder, hvoraf de 5 kan være computere. Apps kan downloades til alle enheder, som du ejer eller administrerer.

Download køb på din iPhone, iPad eller iPod touch

Sådan downloades køb på din iPhone eller iPod touch

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Åbn den app i butikken, som du vil downloade indhold fra, og gå til siden Købt.*
    • App Store: Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Købt.
    • iTunes Store: Tryk på Mere  , og tryk derefter på Købt.
    • Apple Books: Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på et familiemedlems navn for at få vist vedkommendes indhold. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der ikke vises indhold, eller hvis du ikke kan vælge et familiemedlem.
  4. Hvis du vil downloade et emne, skal du trykke på Download downloadsymbolet ved siden af emnet.

Sådan downloades køb på din iPad

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Åbn den app i butikken, som du vil downloade indhold fra.
    • App Store: Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Købt.*
    • iTunes Store: Tryk på Købt, og tryk derefter på Mine køb.
    • Apple Books: Tryk på dit profilbillede  i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på et familiemedlems navn for at få vist vedkommendes indhold. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der ikke vises indhold, eller hvis du ikke kan vælge et familiemedlem.
  4. Hvis du vil downloade et emne, skal du trykke på Download downloadsymbolet ved siden af emnet.

Download køb på din Mac eller pc

Sådan downloades køb på din Mac

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Åbn den app i butikken, som du vil downloade indhold fra, og gå til siden Købt.*
    • App Store: Klik på dit profilbillede  i nederste venstre hjørne.
    • Apple Music-appen: Gå til menulinjen, og vælg Konto > Familiekøb.
    • Apple TV-appen: Gå til menulinjen, og vælg Konto > Familiekøb.
    • Apple Books: Klik på Boghandel, og klik derefter på Købt under Hurtige links i højre side af vinduet i Apple Books.
  3. Gå til menuen til højre for Købt, og vælg navnet på et familiemedlem for at få vist vedkommendes indhold. I App Store har du f.eks. følgende muligheder:
  4. Download eller afspil de ønskede emner.

Sådan downloades køb på din Windows-pc

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Familiekøb.*
  3. Vælg et familiemedlems navn for at få vist vedkommendes indhold.
  4. Download eller afspil de ønskede emner.

Sådan downloades køb på dit Apple Watch

1. Åbn App Store.
  2. Rul ned til bunden af skærmen, og tryk på Konto.
  3. Tryk på Købt.*

* I butikken vises dine familiemedlemmers emner med den fulde pris. Hvis du vil undgå at betale for emnet igen, skal du downloade det fra siden Købt.

Download køb på dit Apple TV, smart-tv eller en streamingenhed

Sådan downloades køb på dit Apple TV

1. På dit Apple TV: Vælg iTunes Film, iTunes Tv-udsendelser eller App Store.
  2. Vælg Købt, vælg Familiedeling, og vælg derefter et familiemedlem for at få vist vedkommendes indhold.* Du kan få adgang til delte film, tv-udsendelser og apps på Apple TV, men ikke musik.

Sådan downloades køb i Apple TV-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Vælg Bibliotek > Familiedeling, og vælg derefter et familiemedlem for at få vist vedkommendes indhold.* Du kan få adgang til delte film og tv-udsendelser i Apple TV-appen på smart-tv'er og streamingenheder.

* I butikken vises dine familiemedlemmers emner med den fulde pris. Hvis du vil undgå at betale for emnet igen, skal du åbne det fra siden Familiedeling.

Her finder du downloadede køb

Når du har downloadet et familiemedlems køb til din enhed, findes det på følgende placeringer:

• Apps downloades til hjemmeskærmen på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV. Programmer downloades til Launchpad på din Mac.
  • Musik downloades til Apple Music-appen på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple Watch. Musik downloades til iTunes til Windows på din pc.
  • Tv-udsendelser og film downloades til Apple TV-appen på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple TV eller din streamingenhed. Tv-udsendelser og film downloades til iTunes til Windows på din pc.
  • Bøger downloades til Apple Books-appen på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller dit Apple Watch.

Hvis du stadig ikke kan få vist din families delte indhold, kan du læse her, hvad du kan gøre

Læs mere om Familiedeling

* Ikke alle typer indhold kan fås i alle lande eller områder. Hvis der skal deles indhold, skal alle familiemedlemmer være tilknyttet samme Apple-id-land eller -område. Musik, film, tv-udsendelser og bøger kan downloades på op til 10 enheder pr. konto, hvoraf de 5 kan være computere. Apps kan downloades på alle de enheder, som familiemedlemmet ejer eller administrerer.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.