Deling af køb i iTunes, iBooks og App Store med Familiedeling

Med deling af køb kan dine familiemedlemmer få øjeblikkelig adgang til hinandens musik, film, tv-udsendelser, bøger og apps.*

Du kan indstille deling af køb, når du opretter din nye gruppe med Familiedeling, eller du kan slå det til for din eksisterende familie. Når du indstiller deling af køb, accepterer en voksen i familien – familiearrangøren – at betale for alle de køb i iTunes, iBooks og App Store, som familiemedlemmerne foretager, så længe de er en del af familiegruppen. Alle i din familie kan derefter få adgang til musik, film, bøger og apps, som andre familiemedlemmer køber, og bruge dem på deres egne enheder.

Du kan se og downloade de andre familiemedlemmers køb på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple TV og din Windows-pc.

Sådan downloader du indhold fra familiemedlemmer

Når deling af køb er slået til for din familie, er det muligt at se og downloade emner fra hvert familiemedlems købsoversigt. Du kan downloade musik, film, tv-udsendelser og bøger til op til 10 enheder pr. konto, hvoraf de fem kan være computere. Apps kan downloades til alle enheder, som du ejer eller styrer.

På din iPhone eller iPod touch

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Åbn den app i butikken, som du vil downloade indhold fra, og gå til siden Købt:
    • iTunes Store på iPhone eller iPod touch: Tryk på Mere > Købt.
    • iBooks: Tryk på Købt.
    • App Store: Tryk på cirkel med blå mand på hvid baggrund eller dit billede i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Købt.
  3. Tryk på et familiemedlems navn for at få vist vedkommendes indhold. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der ikke vises indhold, eller hvis du ikke kan vælge et familiemedlem.
  4. Hvis du vil downloade et emne, skal du trykke på downloadsymbolet ved siden af emnet.

På din iPad

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Åbn den app i butikken, som du vil downloade indhold fra.
    • iTunes Store: Tryk på Købt > Mine køb.
    • iBooks: Tryk på Købt, og kig derefter under Familiekøb.
    • App Store: Tryk på Købt > Mine køb.
  3. Tryk på et familiemedlems navn for at få vist vedkommendes indhold. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der ikke vises indhold, eller hvis du ikke kan vælge et familiemedlem.
  4. Hvis du vil downloade et emne, skal du trykke på downloadsymbolet ved siden af emnet.

På din Mac

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Åbn iTunes, iBooks eller Mac App Store, og gå derefter til siden Købt.
    • iTunes: Klik på Store og derefter på Købt under Hurtige links i højre side af iTunes-vinduet.
    • iBooks: Klik på iBooks Store og derefter på Købt under Hurtige links i højre side af iBooks-vinduet.
    • Mac App Store: Klik på Købt.
  3. Vælg et familiemedlems navn til højre for Købt for at få vist vedkommendes indhold.
  4. Download eller afspil de ønskede emner.

På dit Apple TV

1. På dit Apple TV: Vælg Film, Tv-udsendelser eller App Store.
  2. Vælg Købt > Familiedeling, og vælg et familiemedlem for at få vist vedkommendes indhold. Du kan få adgang til delte film, tv-udsendelser og programmer på Apple TV, men ikke musik.

På din Windows-pc

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet: Vælg Konto > Familiekøb.
  3. Vælg et familiemedlems navn for at få vist vedkommendes indhold.
  4. Download eller afspil de ønskede emner.

Sådan gennemgår du indstillingerne for Familiedeling

Når du kommer med i en familiegruppe, bliver du bedt om at bekræfte det Apple-id, som du bruger til køb i iTunes Store, iBooks Store og App Store. Når du har valgt og bekræftet dit Apple-id, kan du dele køb fra den pågældende konto med resten af familien.

Gennemgå indstillingerne for Familiedeling for at sikre, at du er logget ind med det korrekte Apple-id, og at deling af køb er slået til.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling. På iOS 10.2 eller en ældre version: Tryk på Indstillinger > iCloud > Familie.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Gennemgå dine kontooplysninger under Familiekøb.
  4. Kontroller, om Del mine køb er slået til.

Mac

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  2. Klik på Administrer familie.
  3. Klik på dit navn, og gennemgå kontooplysningerne ved siden af Familiekøb.
  4. Sørg for, at du har valgt Del mine køb.

Hvis du vil ændre det Apple-id, du bruger til deling af køb med din familie, kan du logge ind med en anden konto én gang for hver 90 dage.

Læs mere

Familiedeling kræver, at der logges på iCloud og iTunes med et personligt Apple-id. iOS 8 eller nyere og OS X Yosemite eller nyere er nødvendig for at kunne indstille eller deltage i Familiedeling og anbefales for at få adgang til alle funktioner. Ikke alt indhold kan deles. Indhold kan skjules af familiemedlemmer, og skjult indhold kan ikke downloades. Indhold, der er downloadet hos familiemedlemmer eller købt via indløsningskoder, er ikke omfattet af Spørg før køb.

Du kan oprette et Apple Music Familieabonnement for at dele alle fordelene ved Apple Music med op til seks personer.

* Ikke alle typer indhold kan fås i alle lande eller områder. Hvis der skal deles indhold, skal alle familiemedlemmer være tilknyttet samme iTunes Store-land eller -område. Musik, film, tv-udsendelser og bøger kan downloades på op til 10 enheder pr. konto, hvoraf de fem kan være computere. Apps kan downloades på alle de enheder, som familiemedlemmet ejer eller administrerer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.