Opret et Apple-id til dit barn

I stedet for at dele et Apple-id med dit barn skal du oprette et Apple-id til barnet. Derefter kan barnet bruge Familiedeling, Beskeder, App  Store og andre Apple-tjenester.

Sådan opretter du et Apple-id til dit barn

Børn under 13 år kan ikke selv oprette et Apple-id. (Denne alder varierer efter område.) Hvis du er familiearrangør, kan du i stedet oprette et Apple-id til dit barn.

Har dit barn allerede en Game  Center-konto, men ikke et Apple-id? Så behøver du ikke at oprette et Apple-id til barnet. Du skal blot bruge barnets kaldenavn i Game  Center, når du føjer barnet til din gruppe i Familiedeling.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Familiedeling, og tryk derefter på Tilføj medlem.
  4. Tryk på Opret en konto til et barn, og tryk derefter på Fortsæt.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte indstillingen af kontoen. Du kan bruge barnets e-mailadresse til barnets Apple-id. Sørg for at indtaste den rette fødselsdato – du kan ikke ændre den senere.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Familiedeling.
  3. Klik på knappen Tilføj .
  4. Klik på Opret en konto til et barn.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte indstillingen af kontoen. Du kan bruge barnets e-mailadresse til barnets Apple-id. Sørg for at indtaste den rette fødselsdato – du kan ikke ændre den senere.

Læs mere

Om indstillinger og funktioner til børn under 13 år

Nogle indstillinger og funktioner for Apple-id'er fungerer anderledes for børn under 13 år. Et barn under 13 år kan f.eks. ikke oprette et Apple-id uden tilladelse og samtykke fra en forælder eller værge. Minimumsalderen for oprettelse af en konto kan variere fra land til land og fra område til område: Under 14 år i Østrig, Bulgarien, det kinesiske fastland, Cypern, Italien, Litauen og Spanien. Under 15 år i Frankrig, Grækenland og Tjekkiet. Under 16 år i Brasilien, Holland, Irland, Kosovo, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Polen, Portugal, Rumænien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Tyskland og Ungarn. Under 13 i alle andre lande og områder.