Flytning af et barn til en anden gruppe ved hjælp af Familiedeling

Du kan ikke slette et barn, der er under 131 år, fra din familiegruppe, men du kan flytte barnet til en anden gruppe.

Hvis barnet allerede er i din familie

Du kan bede en organisator fra en anden familiegruppe om at invitere barnet til deres familie. Du får en meddelelse, når de har fulgt trinnene og oprettet en anmodning. Du kan godkende fra meddelelsen eller følge disse trin:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere:
    • På iOS 10.3 eller en nyere version: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > Invitationer.
    • På iOS 10.2 eller en ældre version: Tryk på Indstillinger > iCloud > Invitationer.
  • På din Mac med OS X Yosemite eller en nyere version: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger. Klik på iCloud, og klik derefter på Administrer familie.

Efter godkendelsen forlader barnet din familiegruppe for at blive en del af den nye familiegruppe.

Læs mere om, hvad der sker, når et familiemedlem forlader gruppen.

Hvis et barn skal inviteres til din familie

Når du har sendt invitationen, får barnets aktuelle familieorganisator en meddelelse på sin iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Når de godkender, skal du give forældresamtykke og angive en gyldig betalingsmetode. Herefter vil barnet blive flyttet fra dets aktuelle familiegruppe til din familiegruppe.

Gyldige betalingsmetoder omfatter kreditkort, betalingskort og lande- eller områdespecifikke metoder. Få mere at vide om gyldige betalingsmetoder, og se, hvordan du skifter eller fjerner betalingsmetoden for dit Apple-id.

Sådan inviteres et barn fra din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling.
  2. Tryk på Tilføj familiemedlem.
  3. Tryk på "Inviter personligt".
  4. Følg trinnene på skærmen.

Anmodningens status vises under barnets navn i Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling.

Hvis du har iOS 10.3 eller en ældre version

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling. I iOS 10.2 eller en ældre version: Tryk på Indstillinger > iCloud > Familie.
  2. Tryk på Tilføj familiemedlem.
  3. Indtast barnets Apple-id og adgangskode.
  4. Følg trinnene på skærmen.

Anmodningens status vises under barnets navn i Indstillinger > [dit navn] > Familie. I iOS 10.2 eller en ældre version vises status i Indstillinger > iCloud > Familie.

Sådan inviteres et barn fra din Mac

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger på menulinjen øverst på computerskærmen, og klik på iCloud.
  2. Klik på Administrer familie, og klik derefter på knappen Tilføj.
  3. Indtast barnets Apple-id og adgangskode.
  4. Følg trinnene på skærmen.
  5. Kontroller anmodningens status under barnets navn i Systemindstillinger > iCloud > Administrer familie.

1 Børn under 13 år kan ikke fjernes fra en familiegruppe. Alderen varierer, afhængigt af land eller område.