Flyt et barn til en anden gruppe ved hjælp af Familiedeling

Du kan ikke slette et barn, der er under 13 år, fra din familiegruppe, men du kan flytte barnet til en anden gruppe eller slette barnets konto.

Hvis barnet allerede er i din familie

Du kan bede en familiearrangør fra en anden familiegruppe om at invitere barnet til sin familie. Når de har inviteret barnet, får du en notifikation. Du kan godkende fra notifikationen eller følge disse trin:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger. Under navnet vises en notifikation med teksten "Family Transfer Request (Anmodning om familieoverførsel)." Tryk på notifikationen, og følg instruktionerne på skærmen.
  • På Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. Under navnet vises en notifikation om, at barnet blev inviteret til Familiedeling. Klik på Fortsæt, og følg vejledningen på skærmen. I macOS Mojave eller tidligere versioner skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger. Klik på iCloud, og klik derefter på Administrer familie.

Efter godkendelsen forlader barnet din familiegruppe for at blive en del af den nye familiegruppe. Læs mere om, hvad der sker, når et familiemedlem forlader gruppen.

* Aldersbegrænsningen afhænger af land og område.

Hvis du vil invitere et barn til din familie

Når du har sendt invitationen, skal barnets aktuelle familiearrangør godkende anmodningen på sin iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Herefter vil barnet blive flyttet fra dets aktuelle familiegruppe til din familiegruppe.

Inviter et barn fra din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Familiedeling.
  3. Tryk på Tilføj medlem.
    iPhone, der viser knappen Tilføj medlem under navnene på andre familiemedlemmer.
  4. Tryk på Inviter personer.
  5. Tryk på Inviter personligt.
  6. Bed barnet om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode. Læs om, hvad du skal gøre, hvis barnet har glemt sin adgangskode.
  7. Følg trinnene på skærmen.
  8. Når barnets aktuelle familiearrangør har godkendt anmodningen, skal du give forældresamtykke og angive en gyldig betalingsmetode.

Hvis du vil se statussen på anmodningen, skal du gå til Indstillinger, trykke på dit navn, trykke på Familiedeling og derefter trykke på barnets navn.

Inviter et barn fra din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.
  2. Klik på knappen Tilføj .
  3. Klik på Inviter personer.
    Mac, der viser knappen Inviter personer.
  4. Klik på Inviter personligt.
  5. Bed barnet om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode. Læs om, hvad du skal gøre, hvis barnet har glemt sin adgangskode.
  6. Følg trinnene på skærmen.
  7. Når barnets aktuelle familiearrangør har godkendt anmodningen, skal du give forældresamtykke og angive en gyldig betalingsmetode.*

Hvis du vil se statussen på anmodningen, skal du åbne Systemindstillinger, klikke på Familiedeling og derefter klikke på barnets navn.

Hvis du har macOS Catalina

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familiedeling.
  2. Klik på knappen Tilføj .
  3. Bed barnet om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode. Læs om, hvad du skal gøre, hvis barnet har glemt sin adgangskode.
  4. Følg trinnene på skærmen.
  5. Når barnets aktuelle familiearrangør har godkendt anmodningen, skal du give forældresamtykke og angive en gyldig betalingsmetode.*

Hvis du vil se statussen på anmodningen, skal du åbne Systemindstillinger, klikke på Familiedeling og derefter klikke på barnets navn.

Hvis du har macOS Mojave eller en tidligere version

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger på menulinjen øverst på computerskærmen, og klik på iCloud.
  2. Klik på Administrer familie, og klik derefter på knappen Tilføj .
  3. Bed barnet om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode. Læs om, hvad du skal gøre, hvis barnet har glemt sin adgangskode.
  4. Følg trinnene på skærmen.
  5. Når barnets aktuelle familiearrangør har godkendt anmodningen, skal du give forældresamtykke og angive en gyldig betalingsmetode.*

Hvis du vil se statussen på anmodningen, skal du åbne Systemindstillinger, klikke på iCloud, klikke på Administrer familie og derefter klikke på barnets navn.