Hvad er Familiedeling?

Med Familiedeling kan du og op til fem andre familiemedlemmer dele adgang til fantastiske Apple-tjenester som Apple Music, Apple TV+, Apple News+ og Apple Arcade. Din gruppe kan også dele køb i iTunes, Apple Books og App Store, en iCloud-lagringsplan og et familiefotoalbum. I kan endda hjælpe med at finde hinandens mistede enheder.

Fem smilende familiemedlemmer vises med symboler af iCloud, Fotos, Apple TV+ og andre Apple-produkter og -tjenester.

En voksen i din husstand – familiearrangøren – inviterer alle familiemedlemmer. Når familiemedlemmer tilmelder sig, får de øjeblikkelig adgang til gruppens abonnementer og indhold, der kan deles. Alle familiemedlemmer bruger sin egen konto, så alles oplevelse forbliver personlig og privat.

Indstil Familiedeling

Del køb, abonnementer, iCloud-lagringsplads og mere

Del køb fra App Store og mere

Når du indstiller købsdeling, får alle i familien adgang til de apps, den musik og de film, tv-udsendelser og bøger, som familiemedlemmer køber. Indholdet vises automatisk på siden Købt i App Store, iTunes Store, Apple Books eller Apple TV-appen. Nogle emner kan ikke deles.

Del Apple-abonnementer

Uanset om det er musik, tv og film, nyheder, spil eller at holde dine fotos og arkiver opdateret på tværs af alle dine enheder med iCloud, har Apple abonnementer til enhver. Med Familiedeling kan hele din familie dele adgang til de samme Apple-abonnementer. Og med Apple One kan du betale for det hele til én lav månedlig pris.

Se, hvilke abonnementer du kan dele med familien.

Familiemedlemmernes personlige arkiver og indstillinger forbliver private

Når en familie deler en iCloud-lagringsplan, kan medlemmerne ikke se hinandens fotos, arkiver eller dokumenter. Og når en familie deler andre abonnementer, f.eks. Apple Music eller Apple TV+, kan medlemmerne kun se sine egne indstillinger og anbefalinger. Det er ikke muligt at se de andre familiemedlemmers indstillinger og anbefalinger.

Er der indkøb, du ikke vil dele? Du kan skjule individuelle emner eller vælge ikke at dele dine køb.

Hvis der er børn i din familie

Forældre kan oprette Apple-id'er til børn under 13* år i deres familie. Med et Apple-id kan et barn bruge sin egen konto på sin egen enhed – og endda selv købe emner. Men med de integrerede funktioner til børnesikring kan forældre stadig sætte grænser.

* Alderen varierer, afhængigt af land eller område.

Godkend, hvad børn køber eller downloader

Hvis du vil se og godkende, hvad børn downloader, skal du indstille Spørg før køb. Når et barn beder om at købe apps, film eller andet indhold, sendes en advarsel til familiearrangøren, som kan godkende eller afvise direkte fra sin enhed.

Indstil Spørg før køb.

Børn kan bruge Apple Cash

Med Apple Cash Family kan dit barn eller din teenager sende eller modtage penge i Beskeder og foretage køb med Apple Pay. Forældre kan sende lommepenge direkte til børn. Og forældre kan se og begrænse børns forbrug.

Indstil Apple Cash Family.

Begræns, hvor meget tid børn bruger på deres enheder

Med Skærmtid kan du holde øje med, hvor meget tid dine børn bruger i apps, på at besøge websteder og generelt på deres enheder. Gennemgå dine børns aktivitetsrapporter, og indstil tidsgrænser for specifikke apps direkte fra din egen enhed. Du kan også udpege et andet familiemedlem som forælder/værge, så I begge kan følge med, når det gælder børnene og deres skærmtid.

Brug af Skærmtid.

Børn kan holde forbindelsen med et Apple Watch

Indstil et Apple Watch til et skolebarn, der ikke har sin egen iPhone. Børn kan bruge deres Apple Watch til telefonopkald, til at sende beskeder og dele deres lokalitet med dig. Forældre kan indstille Skoletid for at sikre, at børnene ikke bliver forstyrret af uret, mens de er i skole.

Indstil et barns Apple Watch med Indstil familie.

Del lokaliteter, og find enheder

Alle i familiegruppen kan dele deres lokalitet med resten af familien. Og du kan hjælpe andre familiemedlemmer med at finde deres enheder, hvis de ikke kan finde dem.

Hold styr på de andre

Med Familiedeling kan du bruge appen Find til automatisk at dele din lokalitet med din familie. Hvis de andre ikke skal kunne se, hvor du er, kan du midlertidigt stoppe med at dele din lokalitet. Du skal blot slå Del min lokalitet fra i appen Find.

Find en mistet enhed

Dine familiemedlemmers enheder vises i appen Find. Derfor er det nemmere end nogensinde før at spore en mistet eller stjålet iPhone, iPad, Mac eller et Apple Watch.