Optagelse af skærmbillede på iPhone, iPad, og iPod touch

Læs mere om, hvordan du tager et billede af skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

tag et skærmbillede

På en iPhone X eller en nyere model

1. Tryk på sideknappen og knappen Lydstyrke op samtidigt. Slip hurtigt begge knapper.
  2. En miniature af skærmbilledet vises nederst til venstre på din iPhone. Tryk på miniaturen for at tilføje tegninger og tekst med Markering, eller hold fingeren på miniaturen for at dele skærmbilledet. Skub til venstre på miniaturen for at fjerne den.

På en iPad med Face ID

1. Tryk på den øverste knap og knappen Lydstyrke op samtidigt. Slip hurtigt begge knapper.
  2. Tryk på miniaturen for at tilføje tegninger og tekst med Markering, eller hold fingeren på miniaturen for at dele skærmbilledet. Skub til venstre på miniaturen for at fjerne den.

På iPads, der understøtter Apple Pencil, kan du skubbe din Apple Pencil fra et af de nederste hjørner på din iPad-skærm for at tage et skærmbillede.

iPhone 8 eller en tidligere model, iPad og iPod touch

1. Tryk på den øverste knap eller sideknappen og knappen Hjem samtidigt. Slip hurtigt begge knapper.
  2. En miniature af skærmbilledet vises nederst til venstre på enheden. Tryk på miniaturen for at tilføje tegninger og tekst med Markering, eller hold fingeren på miniaturen for at dele skærmbilledet. Skub til venstre på miniaturen for at fjerne den.

Hvis du vil finde det skærmbillede, du lige har taget, samt dem, du tidligere har taget, skal du gå til Fotos > Album og trykke på Skærmbilleder.