Tag et skærmbillede på en iPhone

Gem hurtigt det, der vises på din skærm.

Sådan tager du et skærmbillede på iPhone 13 og andre modeller med Face ID

1. Tryk på sideknappen og knappen Lydstyrke op samtidigt.
    Et billede, der viser pile, som peger på sideknappen og lydstyrkeknappen
  2. Slip hurtigt begge knapper.
  3. Når du har taget et skærmbillede, vises der midlertidigt en miniature nederst til venstre på din skærm. Tryk på miniaturen for at åbne den, eller skub til venstre for at fjerne den.

Sådan tager du et skærmbillede på iPhone-modeller med Touch ID og sideknappen

1. Tryk på sideknappen og knappen Hjem samtidigt.
    Et billede, der viser pile, som peger på sideknappen og knappen Hjem
  2. Slip hurtigt begge knapper.
  3. Når du har taget et skærmbillede, vises der midlertidigt en miniature nederst til venstre på din skærm. Tryk på miniaturen for at åbne den, eller skub til venstre for at fjerne den.

Sådan tager du et skærmbillede på iPhone-modeller med Touch ID og den øverste knap

1. Tryk på den øverste knap og knappen Hjem samtidigt.
    Et billede, der viser pile, som peger på den øverste knap og knappen Hjem
  2. Slip hurtigt begge knapper.
  3. Når du har taget et skærmbillede, vises der midlertidigt en miniature nederst til venstre på din skærm. Tryk på miniaturen for at åbne den, eller skub til venstre for at fjerne den.

Sådan finder du dine skærmbilleder

Åbn Billeder, og gå derefter til Album > Medietyper > Skærmbilleder.