Optagelse af skærmbillede på iPhone, iPad, og iPod touch

Læs mere om, hvordan du tager et billede af skærmen på din iOS-enhed.

tag et skærmbillede

På en iPhone X eller en nyere model

1. Hold fingeren nede på sideknappen på højre side af din iPhone.
  2. Tryk derefter straks på knappen Lydstyrke op på venstre side, og slip så knapperne.
  3. En miniature af skærmbilledet vises nederst til venstre på din iPhone. Tryk på miniaturen for at tilføje tegninger og tekst med Markering, eller hold fingeren på miniaturen for at dele skærmbilledet. Skub til venstre på miniaturen for at fjerne den.

iPhone 8 eller en tidligere model, iPad og iPod touch

1. Tryk på den øverste knap eller sideknappen, og hold den inde.
  2. Tryk derefter straks på knappen Hjem, og slip den øverste knap eller sideknappen.
  3. En miniature af skærmbilledet vises nederst til venstre på enheden. Tryk på miniaturen for at tilføje tegninger og tekst med Markering, eller hold fingeren på miniaturen for at dele skærmbilledet. Skub til venstre på miniaturen for at fjerne den.

Hvis du vil finde det skærmbillede, du lige har taget, samt dem, du tidligere har taget, skal du gå til Fotos > Album og trykke på Skærmbilleder.

Læs mere

Brug af Skærmoptagelse til at optage en video af skærmen på din iOS-enhed.