OS X Server (Mavericks): Softwareopdateringsserveren sørger ikke for softwareopdateringer af OS X Mavericks efter opgradering

Efter opgradering af en softwareopdateringsserver fra OS X Server (Mountain Lion) til OS X Server (Mavericks) kan det forekomme, at det ikke er muligt at udføre softwareopdateringer for OS X Mavericks-klienter.

Resolution

Opdater til OS X Server (Mavericks) v3.0.2 eller en nyere version.

Yderligere oplysninger

Gør følgende, hvis du har opgraderet fra OS X Server (Mountain Lion) og har åbnet OS X Server (Mavericks) v3.0 eller 3.0.1:

1. Åbn programmet Server.
  2. Stop softwareopdateringstjenesten.
  3. Luk programmet Server.
  4. Udfør følgende kommandoer i Terminal. Arkiverne lægges ind parallelt med de eksisterende konfigurationsarkiver:

cd /Library/Server/Software\ Update/Config/
    sudo mv swupd.conf swupd.conf.orig
    sudo mv swupd.plist swupd.plist.orig

5. Genstart serveren.
  6. Åbn programmet Server, og vælg softwareopdateringstjenesten.
  7. Konfigurer igen de ønskede indstillingerne på fanerne Settings (Indstillinger) og Updates (Opdateringer).
  8. Start softwareopdateringstjenesten.