Versioner af Xsan, der er inkluderet i eller kræves af macOS

Læs mere om, hvilke versioner af Xsan der er kompatible med macOS.

Versioner af Xsan, der er inkluderet i macOS

Xsan-version

macOS-version

Xsan 5.0.1

macOS High Sierra eller en nyere version

Xsan 5

macOS Sierra

Xsan 4.1

OS X El Capitan

Xsan 4

OS X Yosemite

Xsan 3.1

OS X Mavericks

Xsan 3.0

OS X Mountain Lion

Xsan 2.3

OS X Lion

Xsan 2.3 og nyere er ikke tilgængelige som opdateringer til tidligere versioner af macOS.

De Xsan- og macOS-versioner, der kører på MDC'er, skal altid være samme version som eller en nyere version end dem, der kører på Xsan-klienterne. Læs mere om kompatibilitet mellem Xsan-MDC'er og -klienter inden for et SAN.