AppleCare Protection Plan: Sådan finder du dit AppleCare-registreringsnummer

Se, hvordan du finder registreringsnummeret for din AppleCare Protection Plan.

Bemærk: Ved andre typer AppleCare-aftaler henvises til artiklen Sådan finder du dit AppleCare-registreringsnummer.

Hvis du vil registrere din nyindkøbte AppleCare Protection Plan for iPad, iPhone, iPod, Mac, Apple TV eller en Apple-skærm, skal du bruge dit AppleCare-registreringsnummer.

Du finder dette nummer i AppleCare Protection Plan-salgsæsken på et kort eller i et hæfte med navnet "Aktivér din dækning i dag" eller "Vejledning i webregistrering". Du finder dit registreringsnummer i bunden:

Bemærk: Hvis du ikke har salgsæsken, eller hvis du ikke kan finde kortet eller hæftet i æsken, skal du kontakte AppleCare Agreement Support med din originale kvittering (eller købsordre) og serienummeret for det produkt, der er dækket af aftalen.

Når du har fundet registreringsnummeret, kan du aktivere din aftale online på webstedet AppleCare Agreement Support.

Apple-registreringsnumre og serienumre på Apple-hardwareprodukter kan indeholder tallet "0" (nul), men ikke bogstavet "O".