MacBook Air: Brug af Internetdeling til optimering af datamigrering

Følg nedenstående trin for at tilpasse datamigreringen mellem to computere

1. Indstil hjemmeforbindelsen fra din kildecomputer
    1. Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Deling.
    2. Vælg Internetdeling.
    3. Vælg en netværkstjeneste i menuen “Del forbindelsen fra”. Vælg IKKE airport i dette trin.
      Note: Du kan f.eks. bruge indbygget FireWire – du behøver ikke at have forbindelse til internettet for at overføre data ved datamigreringen.
    4. Vælg AirPort for at dele din internetforbindelse på listen "Til computere, der bruger".
    5. Klik på Indstillinger i AirPort, og angiv navn og adgangskode for netværket.
  2. Opret forbindelse til det AirPort-netværk, du oprettede i trin 1, på MacBook Air-computeren.
  3. Når du har oprettet forbindelse, skal du åbne Overførselsassistenten på begge computere og fortsætte, som du normalt ville gøre.