iOS: Glemt adgangskode, eller enheden er slået fra

Hvis du angiver en adgangskode på din iPhone, iPad eller iPod touch, og du eller en anden indtaster forkert adgangskode for mange gange, slås enheden midlertidigt fra. Se her, hvad du skal gøre, hvis du har glemt din adgangskode eller får vist en meddelelse om, at enheden er slået fra.

Hvis den forkerte adgangskode indtastes seks gang i træk, låses enheden, og følgende meddelelse vises:

• iPhone er slået fra
  • iPad er slået fra
  • iPod touch er slået fra
    Meddelelse på låseskærmen om, at iPhone er slået fra

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, skal du slette dataene på enheden ved at bruge iTunes, Find min iPhone eller gendannelsesfunktionen. Brug derefter en sikkerhedskopi til at få data og indstillinger tilbage på enheden. Nedenfor er der en vejledning.

iTunes

Hvis du har synkroniseret enheden med iTunes, kan du gendanne den.

1. Slut enheden til den computer, enheden normalt synkroniseres med.
  2. Åbn iTunes. Hvis du i iTunes bliver bedt om at indtaste adgangskoden, skal du prøve med en anden computer, du har brugt til synkronisering. Alternativt kan du prøve nedenstående fremgangsmåde for at bruge gendannelsesfunktionen.
  3. iTunes synkroniserer automatisk enheden og opretter en sikkerhedskopi. Hvis det ikke sker, skal du synkronisere enheden med iTunes.
  4. Gendan enheden, når synkroniseringen er afsluttet.
    Gendan iPhone i iTunes
  5. Når du bliver bedt om at indstille enheden i iOS-indstillingsassistenten, skal du vælge "Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi."
  6. Vælg din enhed i iTunes, og vælg den nyeste sikkerhedskopi.

Find min iPhone

Hvis du har slået Find min iPhone til, kan du bruge funktionen til at slette dataene på enheden.

1. Gå til icloud.com/#find for at finde ud af, om Find min iPhone er slået til.
  2. Klik på Alle enheder øverst i browservinduet.
  3. Vælg din enhed, og klik på "Slet [enhed]" for at slette data og indstillinger på enheden inklusive adgangskoden.
  4. Brug indstillingsassistenten til at gendanne den nyeste sikkerhedskopi af enheden.

Gendannelsesfunktion

Følg denne fremgangsmåde, hvis du aldrig har synkroniseret enheden med iTunes, hvis Find min iPhone ikke er slået til, eller hvis du ikke har adgang til din computer. Du skal sætte enheden i gendannelsesfunktion for at slette dataene og adgangskoden på den. Derefter skal du gendanne enheden som ny eller fra en sikkerhedskopi.

1. Tag alle kabler ud af enheden.
  2. Sluk enheden.
  3. Hold knappen Hjem nede. Slut enheden til iTunes, mens knappen Hjem holdes nede. Tænd enheden, hvis den ikke automatisk tændes.
  4. Hold hjemmeknappen nede, indtil skærmbilledet "Opret forbindelse til iTunes" vises.
  5. Der vises en besked om, at der er registreret en enhed i gendannelsesfunktion.
  6. Klik på OK, og gendan enheden.
Sidst ændret: