Om sikkerhedsindholdet i AirPods-firmwareopdatering 6A326, AirPods-firmwareopdatering 6F8 og Beats-firmwareopdatering 6F8

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i AirPods-firmwareopdatering 6A326, AirPods-firmwareopdatering 6F8 og Beats-firmwareopdatering 6F8.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden Apples sikkerhedsudgivelser.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser om muligt til sikkerhedsrisici med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

AirPods-firmwareopdatering 6A326, AirPods-firmwareopdatering 6F8 og Beats-firmwareopdatering 6F8

Udgivet 25. juni 2024

Bluetooth

Tilgængelig til: AirPods (2. generation og nyere modeller), AirPods Pro (alle modeller), AirPods Max, Powerbeats Pro og Beats Fit Pro

Effekt: Når dine hovedtelefoner søger forbindelsesanmodning til en af dine tidligere pardannede enheder, kan en hacker inden for Bluetooth-rækkevidde muligvis efterligne den tilsigtede kildeenhed og få adgang til dine hovedtelefoner

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2024-27867: Jonas Dreßler

Firmwareopdateringer leveres automatisk, mens dine hovedtelefoner er pardannet med og er inden for Bluetooth-rækkevidde af din iPhone, iPad eller Mac.

Du kan se firmwareversionen for dine trådløse hovedtelefoner i Bluetooth-indstillingerne på din enhed. På iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > Bluetooth. På Mac: Gå til Systemindstillinger > Bluetooth. Tryk derefter på infoknappen ud for dine hovedtelefoner.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.