Skruer til iPhone 16

null Advarsel

• Monter aldrig en skrue igen, efter at den er blevet fjernet. Monter kun nye skruer. Skruerne til iPhone er dækket med et klæbemiddel, der ikke kan genbruges.

• Brug kun den angivne momentnøgle til at installere nye skruer under genmontering. Både overspændte skruer og løse skruer kan beskadige dele.

Bemærk: Du kan bruge en hvilken som helst momentnøgle til at fjerne skruer.

Skruer til jordingsfjedre

Skrue til jordingsfjeder, produktnummer: 923-11184

Momentnøgler

• Brug den sorte momentnøgle (0,35 kgf cm) til skruer, der er angivet med sort.

• Brug den grønne momentnøgle (0,45 kgf cm) til skruer, der er angivet med grøn.

• Brug den grå momentnøgle (0,55 kgf cm) til skruer, der er angivet med grå.

• Brug den blå momentnøgle (0,65 kgf cm) til skruer, der er angivet med blå.

• Brug den blågrønne momentnøgle (0,75 kgf cm) til skruer, der er angivet med blågrøn.

• Brug den orange momentnøgle (0,85 kgf cm) til skruer, der er angivet med orange.

• Brug den justerbare momentnøgle (10-34 Ncm) til skruer, der er angivet med sort/grøn.

Skruer

Topskrue med skrue nedenunder

Stjerneskrue

Trilobe-skrue

Superskrue*

Sikkerhedsskrue

*En superskrue har et gevindhul, der holder en anden skrue.

Skruebakker

Monter aldrig en skrue igen, efter at den er blevet fjernet. Monter kun nye skruer. Der medfølger skruebakker til alle nye dele. Skruebakker indeholder alle de nye skruer, der skal bruges til hver reparation. Skruebakker viser, hvor mange skruer du har brug for, og hvor de skal installeres. Nedenfor er der eksempler på, hvordan skruebakker ser ud.