Import af fotos fra et andet bibliotek i Fotos på Mac

Hvis du organiserer dine samlinger af fotos i individuelle biblioteker, kan du importere fotos fra et bibliotek til et andet.

I macOS Monterey eller en nyere version kan du importere fotos og videoer fra et andet Fotos-bibliotek, så længe iCloud-fotos ikke er slået til for det bibliotek, du vil importere fra. Når du importerer fra et andet bibliotek, beholder fotos og videoer eksisterende redigeringer, og de fleste metadata bevares.*

Importer fotos fra et andet bibliotek

1. Hvis det bibliotek, du vil importere til, ikke allerede er åbent, skal du afslutte Fotos, trykke på Alternativtasten og holde den nede, mens du åbner Fotos. Vælg det bibliotek, du vil importere dine fotos til, og klik derefter på Vælg bibliotek.

2. Vælg Arkiv  > Importer.

3. I vinduet Importer skal du vælge det Fotos-bibliotek, der indeholder de fotos og videoer, du vil importere, og derefter klikke på Gennemgå til import.

No alt supplied for Image
  4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil importere hele biblioteket, skal du klikke på Importer alle nye emner.

• Hvis du vil importere valgte fotos, skal du markere de fotos, der skal importeres, og derefter klikke på Importer valgte.

No alt supplied for Image

Hvis du vil spare plads på din Mac, når du har importeret fra et tidligere bibliotek, kan du slette det tidligere bibliotek.

Spar plads ved at slette det tidligere bibliotek

Når du har bekræftet, at dine fotos er importeret, kan du spare plads ved at slette det bibliotek, du ikke længere har brug for. Find det Fotos-bibliotek, du vil slette, og flyt det til papirkurven. Vælg derefter Finder > Tøm papirkurv for at slette arkiverne permanent.

* Nøgleord importeres ikke.