Hvis videoer i Filmisk tilstand fra din iPhone ikke vises, når du importerer til din Mac- eller Windows-computer

Hvis de seneste videoer fra din iPhone ikke vises i Fotos eller Billedoverførsel på din Mac eller på din Windows-computer, skal du muligvis afslutte behandlingen af dem på din iPhone.

Din iPhone behandler automatisk de videoer, der er optaget i Filmisk tilstand. Hvis du har videoer i Filmisk tilstand, som din iPhone ikke er færdig med at behandle, vises disse videoer ikke i importvinduer, når du slutter din iPhone til din Mac- eller Windows-computer.

Følg disse trin for at afslutte behandlingen af dine videoer på din iPhone:

1. Hvis din iPhone er tilsluttet din Mac- eller Windows-computer, skal du afbryde forbindelsen.

2. Åbn Fotos på din iPhone.

3. Tryk på fanen Albums, og vælg derefter albummet Filmisk.

4. Tryk på Start behandling nu nederst i albummet.

5. Når behandlingen er fuldført, skal du slutte din iPhone til din Mac- eller Windows-computer og fuldføre importen.

6. Hvis du bruger iCloud-fotos, kan du også vente på, at dine videoer overføres til iCloud-fotos, for at få adgang til dem på andre enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.