Føj et medarbejderbadge til Apple Wallet

Når du føjer dit medarbejderbadge til Apple Wallet, kan du bruge din iPhone eller dit Apple Watch til at få adgang til alle lokaliteter i din kontorbygning, hvor dit fysiske badge accepteres.

Hvis du vil tilføje et medarbejderbadge på din iPhone eller dit Apple Watch, skal du bruge:

• En iPhone 6s eller en nyere model eller et Apple Watch Series 3 eller en nyere model med den nyeste version af iOS eller den nyeste version af watchOS.

• Et Apple-id, der er logget ind på din enhed.

• En deltagende arbejdsgiver. Kontakt din arbejdsgiver for mere information.

• En app leveret af din arbejdsgiver og dine medarbejderoplysninger.

Sådan føjer du et medarbejderbadge til din iPhone og dit Apple Watch

1. Log ind på den app, der leveres af din arbejdsgiver, ved hjælp af dine medarbejderlegitimationsoplysninger.

2. Følg vejledningen på skærmen i appen for at føje dit medarbejderbadge til Apple Wallet.

3. Tryk på knappen Føj til Apple Wallet.

Knappen Føj til Apple Wallet
  4. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte tilføjelsen af dit medarbejderbadge.

Når du føjer dit medarbejderbadge til din iPhone, føjer du det også automatisk til dit parrede Apple Watch.

Eksprestilstand slås automatisk til, hvilket giver dig mulighed for at bruge dit medarbejderbadge ved blot at holde din enhed mod læseren.

Når du har føjet dit medarbejderbadge til Apple Wallet, kan du se dine medarbejderoplysninger, f.eks. dit navn og medarbejder-id:

• iPhone: Tryk på dit badge i appen Wallet, og tryk på knappen MereAlt-tekst til billede mangler.

• Apple Watch: Tryk på dit badge i appen Wallet, og tryk på Badgeoplysninger.

Sådan bruger du dit medarbejderbadge på din iPhone eller dit Apple Watch

1. Hold toppen af din iPhone eller skærmen på dit Apple Watch tæt på medarbejderbadgelæseren.

2. Når oplysningerne er godkendt, vises et flueben på enheden.

Hvis du har slået Ekspresfunktion fra, skal du åbne dit badge i Apple Wallet, før du holder din enhed hen til medarbejderbadgelæseren:

• iPhone med Face ID: Dobbeltklik på sideknappen, og godkend med Face ID. Tryk derefter på dit standardkort for at se dine andre kort og adgangskort, tryk på dit medarbejderbadge og godkend.

• iPhone med Touch ID: Dobbeltklik på knappen Hjem. Tryk derefter på dit standardkort for at se dine andre kort og adgangskort, tryk på dit medarbejderbadge og godkend.

• Apple Watch: Dobbeltklik på sideknappen, og rul ned for at finde dit medarbejderbadge.

Hvis enheden mistes eller bliver stjålet

• Sådan markerer du din enhed som mistet

• Dette deaktiverer adgangen til Apple Wallet og fjerner midlertidigt dine kort og adgangskort, herunder dit medarbejderbadge. Når du slår Funktionen Mistet fra for din enhed, skal du også slå Funktionen Mistet fra for dit medarbejderbadge: Åbn appen Indstillinger på din iPhone, og tryk på Wallet & Apple Pay. Tryk derefter på dit medarbejderbadge, tryk på Indtast adgangskode, og indtast adgangskoden til dit Apple-id.

• Slet din enhed på iCloud.com