Hvis du får advarslen "Kan ikke bekræfte ægtheden af AirPods"

Hvis du får denne advarsel, når du forsøger at slutte dine AirPods til din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du kontrollere, at dine AirPods er ægte.

Advarslen Kan ikke bekræfte ægtheden af AirPods på iPhone

Du kan vælge ikke at tilslutte dine ubekræftede AirPods eller at tilslutte dem via Bluetooth-indstillingerne. Hvis du tilslutter dine ubekræftede AirPods, reagerer de muligvis ikke som forventet.

Kontakt købsstedet for at få flere oplysninger.

Identificer dine AirPods for at bekræfte, at dine AirPods er ægte.