Følg og afspil serier i Apple Podcasts på iPhone og iPad

Følg dine yndlingspodcasts, og styr, hvordan du lytter, med afspilningshastighed, spring over og meget mere.

Sådan følger du podcasts på iPhone eller iPad

Når du følger en podcast, downloades nye episoder automatisk til din enhed. Du kan også få besked, når der udkommer nye episoder.

1. Åbn appen Podcasts.

2. Vælg Browse eller Søg for at finde en serie. Har du brug for hjælp til at finde serier, du kan lide?

3. Tryk på serien for at se dens oplysningsside.

4. Tryk på knappen Følg.

På fanen Bibliotek finder du de podcasts, du følger eller har tilføjet manuelt via en URL-adresse. Tryk derefter på Serier, og tryk på Følger.

Vil du lytte til betalt podcastindhold? Læs om, hvordan du køber Apple Podcasts-abonnementer.

Sådan stopper du med at følge podcasts på iPhone eller iPad

1. Åbn appen Podcasts.

2. På din iPhone skal du gå til fanen Bibliotek og trykke på Serier. På din iPad: Gå til Bibliotek i indholdsoversigten, og tryk på Serier.

3. Tryk på en serie for at se dens oplysningsside.

4. Tryk på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede.

5. Tryk på Følg ikke serieDer er ikke angivet et alternativ til billede.

På en iPhone vises menuen Mere for en podcast, når du trykker på knappen Mere øverst til højre på skærmen. Knappen Mere ligner en cirkel med tre prikker i. Den første mulighed i menuen Mere er Følg ikke serie.
  6. Hvis du har downloadet episoder, kan du vælge at beholde alle dine downloadede episoder eller fjerne dem fra dit bibliotek. Hvis du vælger Behold alle episoder, downloades der ikke nye episoder, og de episoder, der allerede findes i dit bibliotek, slettes ikke.

Hvis du stopper med at følge en serie med betalt indhold, er dit abonnement stadig aktivt. Læs om, hvordan du opsiger et abonnement.

Sådan vælger du den rækkefølge, som episoderne skal afspilles i

Når du begynder at følge en podcast, kan du afspille episoder i rækkefølge begyndende med enten den nyeste eller den ældste episode.

1. Åbn appen Podcasts.

2. På din iPhone skal du gå til fanen Bibliotek og derefter trykke på Serier. På din iPad: Gå til Bibliotek i indholdsoversigten, og tryk på Serier.

3. Tryk på serien for at se dens oplysningsside.

4. Tryk på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Indstillinger.

5. Tryk på Ældste til nyeste eller Nyeste til ældste.

På en iPhone: skærmen med indstillinger for en bestemt podcast. Den første valgmulighed er til/fra-knappen Følger. Derefter kommer til/fra-knappen Meddelelser. Så kommer valgmulighederne for episoderækkefølge. Den første er Ældste til nyeste, og den anden er Nyeste til ældste (valgt som standard).

Når en episode slutter, afspilles den næste episode af podcasten automatisk. Du kan slå dette fra ved at gå til Indstillinger > Podcasts og derefter slå Fortløbende afspilning fra.

Sådan filtrerer du efter sæsoner og episoder

Podcasts, der har flere sæsoner, kan filtreres efter sæson. Hvis du følger en podcast eller har gemt eller downloadet episoder, kan du også filtrere den, så du kun ser uafspillede episoder, downloads m.m.

1. Åbn appen Podcasts.

2. På din iPhone skal du gå til fanen Bibliotek og derefter trykke på Serier. På din iPad: Gå til Bibliotek i indholdsoversigten, og tryk på Serier.

3. Tryk på serien for at se dens oplysningsside.

4. Tryk på Sæsoner eller Episoder, og vælg derefter et filter.

På en iPhone vises siden for podcastserier. Under seriebanneret er der en rullemenu, hvor Episoder er valgt. I menuen Episoder kan du se valgmulighederne Alle episoder, Uafspillet, Downloadet og Abonnentepisoder. Alle episoder er valgt som standard.

Sådan øger eller sænker du hastigheden på en podcastepisode

1. Åbn appen Podcasts, og begynd at lytte til en episode.

2. Tryk på miniafspilleren nederst på skærmen for at udvide lydindstillingerne.

3. Tryk på knappen AfspilningshastighedDer er ikke angivet et alternativ til billede, og vælg derefter en hastighed i den menu, der vises.

På en iPhone vises miniafspilleren til Podcasts. Nederst til venstre på afspilleren er knappen Afspilningshastighed, der ligner "1x", valgt, og menuen Afspilningshastighed er åben. Valgmulighederne i menuen er 2x, 1,75x, 1,5x, 1,25x, 1x, og 0,75x. 1x er valgt som standard.

Sådan får du vist transskriptioner af podcasts

1. Åbn appen Podcasts, og begynd at lytte til en episode.

2. Tryk på miniafspilleren nederst på skærmen for at udvide lydindstillingerne.

3. Tryk på knappen TransskriptionDer er ikke angivet et alternativ til billede. Hvis knappen TransskriptionDer er ikke angivet et alternativ til billede er nedtonet, er transskriptioner ikke tilgængelige for den pågældende episode.

På en iPhone vises en transskription af podcasts i miniafspilleren under den. Nederst til venstre på miniafspilleren er knappen Transskription slået til. Den ligner en mørk taleboble med et spørgsmålstegn indeni og en hvid firkant omkring.

I transskriptionsvisningen kan du gøre følgende:

• Følge med i dine yndlingsserier, mens du læser tidssynkroniserede transskriptioner.

• Rulle frem og tilbage i podcasten og trykke for at afspille det afsnit, du vil lytte til.

• Trykke på Søg for at finde bestemte ord, og gå direkte til et bestemt afsnit.

• Du kan rapportere et problem med transskriptionen ved at trykke på afsnittet og holde nede. Derefter skal du trykke på Rapporter et problem og følge trinnene på skærmen.