Om Apple-id-saldo og gavekort i Singapore

Apple udfaser muligheden for at kunne foretage køb med en Apple-id-saldo i Singapore fra og med den 1. juli 2024.

Brug din Apple-id-saldo, før Apple udfaser muligheden for at foretage køb med den i Singapore fra og med den 1. juli 2024. Alle App Store- og iTunes-gavekort, der er indløst før denne dato, kan stadig bruges til digitale køb. Hvis du ikke bruger din Apple-id-saldo før den 1. juli, begynder Apple at udstede refunderinger for eventuelle resterende saldi.

Apple Store-gavekort påvirkes ikke af denne ændring, og du kan fortsætte med at bruge dem i Apple Store.

Hvad du skal gøre før den 1. juli 2024

Køb med en Apple-id-saldo er ikke længere muligt efter den 1. juli 2024

Fra og med den 1. juli kan du ikke bruge en Apple-id-saldo til køb i Singapore. Hvis du vil fortsætte med at foretage køb og beholde dine eksisterende abonnementer, skal du sørge for, at du har en anden gyldig betalingsmetode registreret. Hvis du ikke har det, skal du tilføje en betalingsmetode.

Hvis du har abonnementer og ikke tilføjer en betalingsmetode før den 1. juli, udløber dine abonnementer automatisk på deres næste fornyelsesdato.

Den resterende Apple-id-saldo refunderes

Når det ikke længere er muligt at bruge din saldo, begynder Apple automatisk at udstede refunderinger for resterende Apple-id-saldo til brugere i Singapore. Hvis du har en saldo, bliver dine penge refunderet til det registrerede kredit- eller debetkort for dit Apple-id. Du modtager en bekræftelse på e-mail, når Apple har behandlet din refundering. Derefter kan der gå op til 30 dage, før dit pengeinstitut viser refunderingen på din konto.

Hvis du finder flere App Store- og iTunes-gavekort efter den 1. juli, kan du fortsætte med at indløse dem på din Apple-id-saldo. Apple returnerer automatisk pengene til dit registrerede kredit- eller debetkort efter et par uger. Du modtager en bekræftelse på e-mail, når Apple har behandlet din refundering. Derefter kan der gå op til 30 dage, før dit pengeinstitut viser refunderingen på din konto.

Hvis Apple i første omgang ikke kan udstede en refundering til dit kredit- eller debetkort, får du besked via e-mail og får yderligere instruktioner i, hvordan du modtager din refundering. Hvis du ikke har et kredit- eller debetkort, som du kan føje til dit Apple-id, skal du kontakte Apple-support.