Hvis dine AirPods Pro (1. generation) laver knitrende lyde eller støj

Følg disse trin.

1. Sørg for, at du har den nyeste software på din tilsluttede iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

2. Kontroller, at din tilsluttede enhed er i nærheden, og at der ikke er trådløs interferens eller forhindringer mellem dig og enheden.

3. Lyt til lyd fra en anden app for at se, om det er appen, der forårsager problemet.

Hvis du stadig oplever problemer med lydkvaliteten, eller hvis problemerne bliver værre i omgivelser med meget støj, eller når du træner eller taler i telefon, skal du se AirPods Pro-serviceprogrammet til lydproblemer.